2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar merhaba ben bugün kan vermiştim değer artışı takibi için pazar günü 352 olan değerim 257 ye düşmüş sanırım kimyasal oldu Papatyamelo beni silebilirsin canım umarım sağlıklı süreçler geçirip bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza hoşçakalın...

Tam olarak ortama hangi haftalarda kalp atisi duyulur kese gorulur ve cinsiyet belli olur?Dpktora tam 5+0 iken gitmis olacagim.

Doktora göründünmü

Yok mu bilgisi olan kızlar ya biraz şiddetlendi sanki ağrım ama sadece sağ kasıkta ani girip çıkan bi ağrı
Ben de sen gibiyim ama enfeksiyondanmis, kasik agrisiyla korkup acile gidince tahlilde cikti ve doktor oylr dedi.Simdi monurol verdi onu ictm ve bol bol su iciyorum yaklasik 3 lt ve sikayetjm hafifledi. Ayrica dunden bugune goguslerim hassaslasti.Baslarda bu yoktu. Ilk bebegimi cok emziremedim insallah bunu emzirebilirim.

K Kuzum düşük başlangıcıdır belki bir kurtarması vardır doktora hemen sordun mu ne yapılabilir

Yazdım dönmedi daha
üzülme hiç, kimyasal bile olsa. sağlıksız bir gebeliğin kendiliğinden sonlanması devam etmesinden çok daha iyidir, doktor bana böyle söylediğinde anama sövmüş gibi hissetmiştim ama sonra düşündüğümde haklıydı. gönlünü ferah tut. doğmaya karar vermiş bir bebek herşeye rağmen doğacaktır, sağlıksız bir bebek ne yaparsan yap düşecektir. 3 kimyasalım var, seni çok iyi anlıyorum ama üzülme lütfen

Banada monurol verdi idrar enfeksiyonu cikti

Benim yine acik kahve lekelenmem oldu. Dha sabah kanama alani yok dedi dr. Anlamiyorum niye oluyo

Üzülme canım kesinlikle hamile kalabiliyosun emin ol arkası saglıklı olcak ne hissettiğini anlıyorum benim de 2 kez basıma geldi oglumdan önce de bi kez oldu yani 3 kez ben de yasadım ama arkası hemen kaldım rabbim saglıklı gebelik nasip etsin yazmak istedim

Belirtiniz var miydi?Bende kasik agrisi disinda genital organin en ustunde yani alt kqrinda batma hisleri.Ama idrarda yanma hic olmadi.
Devlet Hastanesi'nde kadın doğumda velimiz vardı ondan rica ettim rutin gebelik testleri icin ozaman çıktı belirtim asla yoktu doktorda sordu hiç hissetmedim bu akşam ilk kez kullanacağım monurol inşallah hemen duzeliriz

Cogu gebelikte oluyo galiba,oyuzden sikayetin olmasa da zaten yapiliyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…