Kesin mi canim?Kızlar merhaba ben bugün kan vermiştim değer artışı takibi için pazar günü 352 olan değerim 257 ye düşmüş sanırım kimyasal olduPapatyamelo beni silebilirsin canım umarım sağlıklı süreçler geçirip bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza hoşçakalın...
Doktora göründünmüKızlar merhaba ben bugün kan vermiştim değer artışı takibi için pazar günü 352 olan değerim 257 ye düşmüş sanırım kimyasal olduPapatyamelo beni silebilirsin canım umarım sağlıklı süreçler geçirip bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza hoşçakalın...
Ben de sen gibiyim ama enfeksiyondanmis, kasik agrisiyla korkup acile gidince tahlilde cikti ve doktor oylr dedi.Simdi monurol verdi onu ictm ve bol bol su iciyorum yaklasik 3 lt ve sikayetjm hafifledi. Ayrica dunden bugune goguslerim hassaslasti.Baslarda bu yoktu. Ilk bebegimi cok emziremedim insallah bunu emzirebilirim.Yok mu bilgisi olan kızlar ya biraz şiddetlendi sanki ağrım ama sadece sağ kasıkta ani girip çıkan bi ağrı
Yazdım daha dönüş yapmadıDoktora göründünmü
Kuzum düşük başlangıcıdır belki bir kurtarması vardır doktora hemen sordun mu ne yapılabilirKızlar merhaba ben bugün kan vermiştim değer artışı takibi için pazar günü 352 olan değerim 257 ye düşmüş sanırım kimyasal olduPapatyamelo beni silebilirsin canım umarım sağlıklı süreçler geçirip bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza hoşçakalın...
Yazdım dönmedi dahaK
Kuzum düşük başlangıcıdır belki bir kurtarması vardır doktora hemen sordun mu ne yapılabilir
üzülme hiç, kimyasal bile olsa. sağlıksız bir gebeliğin kendiliğinden sonlanması devam etmesinden çok daha iyidir, doktor bana böyle söylediğinde anama sövmüş gibi hissetmiştim ama sonra düşündüğümde haklıydı. gönlünü ferah tut. doğmaya karar vermiş bir bebek herşeye rağmen doğacaktır, sağlıksız bir bebek ne yaparsan yap düşecektir. 3 kimyasalım var, seni çok iyi anlıyorum ama üzülme lütfenYazdım dönmedi daha
Banada monurol verdi idrar enfeksiyonu ciktiBen de sen gibiyim ama enfeksiyondanmis, kasik agrisiyla korkup acile gidince tahlilde cikti ve doktor oylr dedi.Simdi monurol verdi onu ictm ve bol bol su iciyorum yaklasik 3 lt ve sikayetjm hafifledi. Ayrica dunden bugune goguslerim hassaslasti.Baslarda bu yoktu. Ilk bebegimi cok emziremedim insallah bunu emzirebilirim.
Belirtiniz var miydi?Bende kasik agrisi disinda genital organin en ustunde yani alt kqrinda batma hisleri.Ama idrarda yanma hic olmadi.Banada monurol verdi idrar enfeksiyonu cikti
acaba bi haftaneye mi gitsen hemenYazdım dönmedi daha
Üzülme canım kesinlikle hamile kalabiliyosun emin ol arkası saglıklı olcak ne hissettiğini anlıyorum benim de 2 kez basıma geldi oglumdan önce de bi kez oldu yani 3 kez ben de yasadım ama arkası hemen kaldım rabbim saglıklı gebelik nasip etsinKızlar merhaba ben bugün kan vermiştim değer artışı takibi için pazar günü 352 olan değerim 257 ye düşmüş sanırım kimyasal olduPapatyamelo beni silebilirsin canım umarım sağlıklı süreçler geçirip bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza hoşçakalın...
yine mi oldu kuzum Allah Allah, çok mu ayaktasın yada yoruluyorsun. niye oluyır ki acabaBenim yine acik kahve lekelenmem oldu. Dha sabah kanama alani yok dedi dr. Anlamiyorum niye oluyo
Devlet Hastanesi'nde kadın doğumda velimiz vardı ondan rica ettim rutin gebelik testleri icin ozaman çıktı belirtim asla yoktu doktorda sordu hiç hissetmedim bu akşam ilk kez kullanacağım monurol inşallah hemen duzelirizBelirtiniz var miydi?Bende kasik agrisi disinda genital organin en ustunde yani alt kqrinda batma hisleri.Ama idrarda yanma hic olmadi.
Cogu gebelikte oluyo galiba,oyuzden sikayetin olmasa da zaten yapiliyor demek ki.Devlet Hastanesi'nde kadın doğumda velimiz vardı ondan rica ettim rutin gebelik testleri icin ozaman çıktı belirtim asla yoktu doktorda sordu hiç hissetmedim bu akşam ilk kez kullanacağım monurol inşallah hemen duzeliriz
Ben farkettim onu bendede var göbek deliğimin altından başlıyo aşağıya kadar hafif rengi çok koyu değil ama belli oluyokuzu benimki çoook silik boylu boyınca var göbek deliğiminde üzerinde
Benimde oluyor kesede asla kanama yok etrafında içinde ama oluyor inşallah sıkıntı olmaz yerleşmedir diyorlar ama bilmiyorumyine mi oldu kuzum Allah Allah, çok mu ayaktasın yada yoruluyorsun. niye oluyır ki acaba
Canim ne kadarlık hamilesin aynı sorun bendede var progestan verdi fitilBenim yine acik kahve lekelenmem oldu. Dha sabah kanama alani yok dedi dr. Anlamiyorum niye oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?