2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yok mu bilgisi olan kızlar ya biraz şiddetlendi sanki ağrım ama sadece sağ kasıkta ani girip çıkan bi ağrı
Ağrıların olması normal dedi doktorum bana özellikle adet dönemlerim de. Her bünye aynı değil herkesin ağrı eşiği de aynı değildir ama ayakta fazla durunca oluyor bende de işim gereği. Ayaktaysanız oturun oturuyorsanız uzanın. Ağrılarınız geçmezse doktorunuzu arayıp sorun. Umarım ciddi bi şeyiniz yoktur

Off inşallah öyledir inşallah geçici bi ağrıdır hamileliğimi öğrendiğimden beri pimpirikli oldum çıktım

Doktorunuza danışın bence belki muayene için cagirir

Off inşallah öyledir inşallah geçici bi ağrıdır hamileliğimi öğrendiğimden beri pimpirikli oldum çıktım
Benim bugün 5+1 ağrılarım vardı. Ben doktoruma sorumdum hocam ağrım var hani normal mi diye. Kanaman yok ağrılarında normal vücut şuan adet dönemin de henüz çıkmış değil dedi. Ağrı şiddetin artarsa eğer kanaman olursa beklemeden gel dedi. Ağrılarım ne zaman geçer diye sorduğumda bir müddet devam eder çünkü rahimde bebek yerleşmeye ve oluşmaya devam ediyor dedi. Bizim korktuğumuz ağrılar tansiyonu yükselten ve anladığım kadarıyla kıvrandıran ağrılar dedi.

Selam arkadaşlar. Bugün stresli geçti benım için. Doktor beta hcg ve progestron sonucunun çok iyi olduğunu ancak tsh yüksek olduğundan Eutyrox 50 mg başlamam gerektiğini söyledi çok önemliymiş bebeğin kalbi atmadan erken dönemde başla kullanmamak allah korusun bebekte sıkıntı yaratır dedi. Progestron sonucu 12 den yüksek olursa çok ıyı demişti ama 28 çıktı çok şaşırdım ben de. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. O günler gelecek

Eklentiler

• 3827C058-2E21-4309-8822-0360B4420E54.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 57
Evet bütün doktorlar ağrıları normal görüyor kanama olmadığı sürece ve hiç geçmeyen dediğin gibi tansiyon fırlatan ağrıları önemsiyorlar ne bileyim ilk defa yaşıyorum bu şiddetli ağrıyı böyle ani girip çıkıyor saniyelik geçiyor sonra iki dk sonra tekrar aynı ağrı giriyor

Benim bugün ağrım yok mesala günlük hayatıma devam ediyorum. Kendini çok fazla dinleme istersen. Bişeyim mi var diye rutin hayatına devam etmeye çalış. Bi anormallik olursa vücudun sana bunu hissettirecektir

Yok mu bilgisi olan kızlar ya biraz şiddetlendi sanki ağrım ama sadece sağ kasıkta ani girip çıkan bi ağrı
Ağrılar normal diyor doktorlar çok şiddetliyse yine bir danış mutlaka sağlık bakanlığının kitapçığını verdi bana aile hekimim orda da ağrılar normaldir ama dinlenince geçmeyen sürekli ağrılarda doktara başvurun yazıyor

Kızlar bu süreçte neler yememeliyiz bilgisi olan var mı? Biraz araştırdım ama sizden de öğreneceğim şeyler olabilir

Benim bugün ağrım yok mesala günlük hayatıma devam ediyorum. Kendini çok fazla dinleme istersen. Bişeyim mi var diye rutin hayatına devam etmeye çalış. Bi anormallik olursa vücudun sana bunu hissettirecektir
Çok teşekkür ederim umarım geçici ağırlardır bişey olmasında da razıyım çekmeye

Çok teşekkür ederim cuma günü randevum vardı zaten umarım dinlenince geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…