- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 133
- 35
bence normal artmış canım stres yapma kendine :))kızlar selam acil yorumlarınıza ihtiyacım var şimdi ikinci beta sonucum çıktı. Bana yardımcı olur musuunuz normal mi değerlerim? Dr ameliyattaymış soramadım.
21 Mart 178
23 Mart 384
SAT : 17 Şubat
Kaç haftalık gebesin canımYok mu bilgisi olan kızlar ya biraz şiddetlendi sanki ağrım ama sadece sağ kasıkta ani girip çıkan bi ağrı
ayyy güzel haberlerini bekliyoruz canım hadi inşallah :))) minik kuşunu görürsün :)))yarın sabahtan benim de doktor ultrason muaynem var pazartesi hcg 9400 çıkmıştı. inşallah ben de bebeğimi görebilirim
Güzel canim telaslanmabence normal artmış canım stres yapma kendine :))
Ağrıların olması normal dedi doktorum bana özellikle adet dönemlerim de. Her bünye aynı değil herkesin ağrı eşiği de aynı değildir ama ayakta fazla durunca oluyor bende de işim gereği. Ayaktaysanız oturun oturuyorsanız uzanın. Ağrılarınız geçmezse doktorunuzu arayıp sorun. Umarım ciddi bi şeyiniz yokturYok mu bilgisi olan kızlar ya biraz şiddetlendi sanki ağrım ama sadece sağ kasıkta ani girip çıkan bi ağrı
5. Haftadayım canım şu andaKaç haftalık gebesin canım
Off inşallah öyledir inşallah geçici bi ağrıdır hamileliğimi öğrendiğimden beri pimpirikli oldum çıktımAğrıların olması normal dedi doktorum bana özellikle adet dönemlerim de. Her bünye aynı değil herkesin ağrı eşiği de aynı değildir ama ayakta fazla durunca oluyor bende de işim gereği. Ayaktaysanız oturun oturuyorsanız uzanın. Ağrılarınız geçmezse doktorunuzu arayıp sorun. Umarım ciddi bi şeyiniz yoktur
Doktorunuza danışın bence belki muayene için cagirirAğrıların olması normal dedi doktorum bana özellikle adet dönemlerim de. Her bünye aynı değil herkesin ağrı eşiği de aynı değildir ama ayakta fazla durunca oluyor bende de işim gereği. Ayaktaysanız oturun oturuyorsanız uzanın. Ağrılarınız geçmezse doktorunuzu arayıp sorun. Umarım ciddi bi şeyiniz yoktur
4 gündür tuzla limon yiyorumKızlar ya aşerme ne zaman kaç haftalıkken başlar genelde ? Var mı aşeren
Benim bugün 5+1 ağrılarım vardı. Ben doktoruma sorumdum hocam ağrım var hani normal mi diye. Kanaman yok ağrılarında normal vücut şuan adet dönemin de henüz çıkmış değil dedi. Ağrı şiddetin artarsa eğer kanaman olursa beklemeden gel dedi. Ağrılarım ne zaman geçer diye sorduğumda bir müddet devam eder çünkü rahimde bebek yerleşmeye ve oluşmaya devam ediyor dedi. Bizim korktuğumuz ağrılar tansiyonu yükselten ve anladığım kadarıyla kıvrandıran ağrılar dedi.Off inşallah öyledir inşallah geçici bi ağrıdır hamileliğimi öğrendiğimden beri pimpirikli oldum çıktım
Evet bütün doktorlar ağrıları normal görüyor kanama olmadığı sürece ve hiç geçmeyen dediğin gibi tansiyon fırlatan ağrıları önemsiyorlar ne bileyim ilk defa yaşıyorum bu şiddetli ağrıyı böyle ani girip çıkıyor saniyelik geçiyor sonra iki dk sonra tekrar aynı ağrı giriyorBenim bugün 5+1 ağrılarım vardı. Ben doktoruma sorumdum hocam ağrım var hani normal mi diye. Kanaman yok ağrılarında normal vücut şuan adet dönemin de henüz çıkmış değil dedi. Ağrı şiddetin artarsa eğer kanaman olursa beklemeden gel dedi. Ağrılarım ne zaman geçer diye sorduğumda bir müddet devam eder çünkü rahimde bebek yerleşmeye ve oluşmaya devam ediyor dedi. Bizim korktuğumuz ağrılar tansiyonu yükselten ve anladığım kadarıyla kıvrandıran ağrılar dedi.
Benim bugün ağrım yok mesala günlük hayatıma devam ediyorum. Kendini çok fazla dinleme istersen. Bişeyim mi var diye rutin hayatına devam etmeye çalış. Bi anormallik olursa vücudun sana bunu hissettirecektirEvet bütün doktorlar ağrıları normal görüyor kanama olmadığı sürece ve hiç geçmeyen dediğin gibi tansiyon fırlatan ağrıları önemsiyorlar ne bileyim ilk defa yaşıyorum bu şiddetli ağrıyı böyle ani girip çıkıyor saniyelik geçiyor sonra iki dk sonra tekrar aynı ağrı giriyor
Ağrılar normal diyor doktorlar çok şiddetliyse yine bir danış mutlaka sağlık bakanlığının kitapçığını verdi bana aile hekimim orda da ağrılar normaldir ama dinlenince geçmeyen sürekli ağrılarda doktara başvurun yazıyorYok mu bilgisi olan kızlar ya biraz şiddetlendi sanki ağrım ama sadece sağ kasıkta ani girip çıkan bi ağrı
Çok teşekkür ederim umarım geçici ağırlardır bişey olmasında da razıyım çekmeyeBenim bugün ağrım yok mesala günlük hayatıma devam ediyorum. Kendini çok fazla dinleme istersen. Bişeyim mi var diye rutin hayatına devam etmeye çalış. Bi anormallik olursa vücudun sana bunu hissettirecektir
Çok teşekkür ederim cuma günü randevum vardı zaten umarım dinlenince geçerAğrılar normal diyor doktorlar çok şiddetliyse yine bir danış mutlaka sağlık bakanlığının kitapçığını verdi bana aile hekimim orda da ağrılar normaldir ama dinlenince geçmeyen sürekli ağrılarda doktara başvurun yazıyor
Maydonoz ananas diye okudum bendeKızlar bu süreçte neler yememeliyiz bilgisi olan var mı? Biraz araştırdım ama sizden de öğreneceğim şeyler olabilir
İnşallah canım sağlıkla ilerlesinÇok teşekkür ederim cuma günü randevum vardı zaten umarım dinlenince geçer
İnşallah kuzum herkesin inşallahİnşallah canım sağlıkla ilerlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?