2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
yine mi oldu kuzum Allah Allah, çok mu ayaktasın yada yoruluyorsun. niye oluyır ki acaba
Ogretmenim ayakta illaki kaliyorum ama doktora onu da sordum. Suan normal hayatina devam edebilirsin sikinti gorunmuyo dedi. Dunku gelenin devami mi.acaba kahveye dondu ya.

Progestan bana da verdi doktorum . Kanama alanından falan bahsetmedi daha kolay tutunur bu ilaçla dedi. Günde 3 kere vajinadan alıyorum

Hayırlısı olsun öncelikle..betaniz kac çıktı acaba ..benimde kese görülmedi ama progestron 26 çıktı doktor olumlu değerlendirdi.kese için cumartesiye randevu verdi.

Benimde oluyor kesede asla kanama yok etrafında içinde ama oluyor inşallah sıkıntı olmaz yerleşmedir diyorlar ama bilmiyorum
midem kaldırmadığı için senin fotona bakamamıştım kuzum affet lütfen aslında normal ama şu hassas dönemde işte..
Senin neden oluyor acaba? doktor ne dedi?

Oy kıyamam göğüs hassasiyeti normal herhalde benim başta biraz vardı şimdi hafifledi ama bu kasık ağrısı korkuttu beni inşallah geçicidir

midem kaldırmadığı için senin fotona bakamamıştım kuzum affet lütfen aslında normal ama şu hassas dönemde işte..
Senin neden oluyor acaba? doktor ne dedi?
Kese düzgün içerde ve etrafında kanama yok dedi dün gittim yerlesmemi hocam dedim düşük tehlikesidir kanamalar bizim için dedi fitili kullan cogalirsa hemen gel dedi bana

Kese düzgün içerde ve etrafında kanama yok dedi dün gittim yerlesmemi hocam dedim düşük tehlikesidir kanamalar bizim için dedi fitili kullan cogalirsa hemen gel dedi bana
yataktan kalma bol bol dinlen ve mutlaka bol su iç Allah şifa versin

İstanbul'da olan arkadaşlar hangi hastanelerde hangi doktorlara gidiyorsunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…