Ogretmenim ayakta illaki kaliyorum ama doktora onu da sordum. Suan normal hayatina devam edebilirsin sikinti gorunmuyo dedi. Dunku gelenin devami mi.acaba kahveye dondu ya.
Selam arkadaşlar. Bugün stresli geçti benım için. Doktor beta hcg ve progestron sonucunun çok iyi olduğunu ancak tsh yüksek olduğundan Eutyrox 50 mg başlamam gerektiğini söyledi çok önemliymiş bebeğin kalbi atmadan erken dönemde başla kullanmamak allah korusun bebekte sıkıntı yaratır dedi. Progestron sonucu 12 den yüksek olursa çok ıyı demişti ama 28 çıktı çok şaşırdım ben de. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. O günler gelecek
Hayırlısı olsun öncelikle..betaniz kac çıktı acaba ..benimde kese görülmedi ama progestron 26 çıktı doktor olumlu değerlendirdi.kese için cumartesiye randevu verdi.
midem kaldırmadığı için senin fotona bakamamıştım kuzum affet lütfen aslında normal ama şu hassas dönemde işte..
Senin neden oluyor acaba? doktor ne dedi?
Ben de sen gibiyim ama enfeksiyondanmis, kasik agrisiyla korkup acile gidince tahlilde cikti ve doktor oylr dedi.Simdi monurol verdi onu ictm ve bol bol su iciyorum yaklasik 3 lt ve sikayetjm hafifledi. Ayrica dunden bugune goguslerim hassaslasti.Baslarda bu yoktu. Ilk bebegimi cok emziremedim insallah bunu emzirebilirim.
midem kaldırmadığı için senin fotona bakamamıştım kuzum affet lütfen aslında normal ama şu hassas dönemde işte..
Senin neden oluyor acaba? doktor ne dedi?
Kese düzgün içerde ve etrafında kanama yok dedi dün gittim yerlesmemi hocam dedim düşük tehlikesidir kanamalar bizim için dedi fitili kullan cogalirsa hemen gel dedi bana
Kuzular bende mide bulantısı yok yerleşme kanamamda olmadı artık ara ara sancım var aşerme vs de yok sadece sinirlilik ve uzanırsam uyuma hali var bide göbeğimin altından aşağıya kadar kahve rengi çizgi belirdi bugün farkettim bunlar normal mi belirtisizlik Pasha22Eflatun1KelebekRuyaperisiOKYANUS302
Kese düzgün içerde ve etrafında kanama yok dedi dün gittim yerlesmemi hocam dedim düşük tehlikesidir kanamalar bizim için dedi fitili kullan cogalirsa hemen gel dedi bana
Kuzular bende mide bulantısı yok yerleşme kanamamda olmadı artık ara ara sancım var aşerme vs de yok sadece sinirlilik ve uzanırsam uyuma hali var bide göbeğimin altından aşağıya kadar kahve rengi çizgi belirdi bugün farkettim bunlar normal mi belirtisizlik Pasha22Eflatun1KelebekRuyaperisiOKYANUS302