Bende öyleyim ise gelmek daha iyi sankiaslında bir iki haftada olsa izin alıp evde kalsak keşke ama ben kendimi biliyorum evde kalsam daha çok yorulurum
Daha olur canım benim baya ilerledi 8hafta 1 günlük 6 dan beri Niğde bulantısı cekıyorum uyku hali yorgunluk var oglumu uyuttukca uyuyorum yoksa aksamı edemem goguslerim sisti iyice büyüdü 4 5gündür de canım tuzlu limon istiyo portakal gibi kimin tuzlayıp yiyorumKuzular bende mide bulantısı yok yerleşme kanamamda olmadı artık ara ara sancım var aşerme vs de yok sadece sinirlilik ve uzanırsam uyuma hali var bide göbeğimin altından aşağıya kadar kahve rengi çizgi belirdi bugün farkettim bunlar normal mi belirtisizlikPasha22 Eflatun1Kelebek @Ruyaperisi OKYANUS302
Ben kullanıyorum günde 2 tane sabah akşam alıyorum.Kızlar Duphaston kullanan var mı? 8 saatte bir mi alıyorsunuz?
Bendede başlamadı henüz bakalım inşallah olmaz çokValla bilmiyorum ki herkeste bişeyler var bende olmayınca tedirgin oldum
Teşekkürler betam 36 saat önce 1045 ti bugün 2000 kabaca. Dün doktor randevum vardı keseyi gördü doktor ancak kanama alanı varmış progestron iyise korkma dedi. Çok şükür yüksek çıktı. Sizin betanız kaç 1-1500 şerde vajinal kese görünüyor sanırımHayırlısı olsun öncelikle..betaniz kac çıktı acaba ..benimde kese görülmedi ama progestron 26 çıktı doktor olumlu değerlendirdi.kese için cumartesiye randevu verdi.
Aslinda kasik agrilari olurmus hamilelikte bu haftalarda ama ben agrima seklinden ayirdedebiliyorum enfejsiyondan oldugunj,ayrica yaklasik 2.5 aydir var.Ama korkma onemli olan enfeksiyon tedavisini bir an once olmak varsa sayet. Sen keseyi gormus muydun canim ?Ben pazartesj gidecegim kismetse. Gorur muyuz 5+0oluyoruz ne dersin?:)Oy kıyamam göğüs hassasiyeti normal herhalde benim başta biraz vardı şimdi hafifledi ama bu kasık ağrısı korkuttu beni inşallah geçicidir
Benimde sumaklı kuru soğan canım çekiyo offff4 gündür tuzla limon yiyorumgece oluyo hiç olmamıştı normal de içten gelen bısey
Şiddetlenmesin zaten ama en azından sabah bulantılarım olsunDaha olur canım benim baya ilerledi 8hafta 1 günlük 6 dan beri Niğde bulantısı cekıyorum uyku hali yorgunluk var oglumu uyuttukca uyuyorum yoksa aksamı edemem goguslerim sisti iyice büyüdü 4 5gündür de canım tuzlu limon istiyo portakal gibi kimin tuzlayıp yiyorum
Bebek 4+6 günlük kese 10mm çıktı canimm seninÇok şükür. Kaç mm kese ve ne kadarlık bebiş
İz bende yok canım ama bulantım akşam artıyo çok değil şükürKuzular bende mide bulantısı yok yerleşme kanamamda olmadı artık ara ara sancım var aşerme vs de yok sadece sinirlilik ve uzanırsam uyuma hali var bide göbeğimin altından aşağıya kadar kahve rengi çizgi belirdi bugün farkettim bunlar normal mi belirtisizlikPasha22 Eflatun1Kelebek @Ruyaperisi OKYANUS302
İnşallahhhBendede başlamadı henüz bakalım inşallah olmaz çok
Beklicem bakalım zaten nisanın 2 sinde herşey ortaya çıkıcakİz bende yok canım ama bulantım akşam artıyo çok değil şükür
kendi kendine nazar değdirme maşallah de kızValla bilmiyorum ki herkeste bişeyler var bende olmayınca tedirgin oldum
doktor bana 8 saatte bir kullan sabah 7 öğlen 3 gece 11 niye kullanım farkımız var acaba?Ben kullanıyorum günde 2 tane sabah akşam alıyorum.
Deme öyle cok iğrenç bısey miğden de bısey yok safra suyu cıkıyo öğürmekten guzel bısey degılŞiddetlenmesin zaten ama en azından sabah bulantılarım olsunanlayım hamile olduğumu
Sumaklı seninde eksili seyler işte içten geliyo işte acayip bıseyBenimde sumaklı kuru soğan canım çekiyo offff
Teşekkürler betam 36 saat önce 1045 ti bugün 2000 kabaca. Dün doktor randevum vardı keseyi gördü doktor ancak kanama alanı varmış progestron iyise korkma dedi. Çok şükür yüksek çıktı. Sizin betanız kaç 1-1500 şerde vajinal kese görünüyor
Yaa olmasın o zaman nebileyim ya bebikimi görsem çok rahatlıcam da daha 9 gün var ya offfDeme öyle cok iğrenç bısey miğden de bısey yok safra suyu cıkıyo öğürmekten guzel bısey degıl
Kuzucum ben cuma günü vajinal ultarasyonda gördüm keseyi inşallah sende görürsün o tarihte görünür diye biliyorumAslinda kasik agrilari olurmus hamilelikte bu haftalarda ama ben agrima seklinden ayirdedebiliyorum enfejsiyondan oldugunj,ayrica yaklasik 2.5 aydir var.Ama korkma onemli olan enfeksiyon tedavisini bir an once olmak varsa sayet. Sen keseyi gormus muydun canim ?Ben pazartesj gidecegim kismetse. Gorur muyuz 5+0oluyoruz ne dersin?:)
Maşallahkendi kendine nazar değdirme maşallah de kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?