2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Daha olur canım benim baya ilerledi 8hafta 1 günlük 6 dan beri Niğde bulantısı cekıyorum uyku hali yorgunluk var oglumu uyuttukca uyuyorum yoksa aksamı edemem goguslerim sisti iyice büyüdü 4 5gündür de canım tuzlu limon istiyo portakal gibi kimin tuzlayıp yiyorum

Hayırlısı olsun öncelikle..betaniz kac çıktı acaba ..benimde kese görülmedi ama progestron 26 çıktı doktor olumlu değerlendirdi.kese için cumartesiye randevu verdi.
Teşekkürler betam 36 saat önce 1045 ti bugün 2000 kabaca. Dün doktor randevum vardı keseyi gördü doktor ancak kanama alanı varmış progestron iyise korkma dedi. Çok şükür yüksek çıktı. Sizin betanız kaç 1-1500 şerde vajinal kese görünüyor sanırım

Oy kıyamam göğüs hassasiyeti normal herhalde benim başta biraz vardı şimdi hafifledi ama bu kasık ağrısı korkuttu beni inşallah geçicidir
Aslinda kasik agrilari olurmus hamilelikte bu haftalarda ama ben agrima seklinden ayirdedebiliyorum enfejsiyondan oldugunj,ayrica yaklasik 2.5 aydir var.Ama korkma onemli olan enfeksiyon tedavisini bir an once olmak varsa sayet. Sen keseyi gormus muydun canim ?Ben pazartesj gidecegim kismetse. Gorur muyuz 5+0oluyoruz ne dersin?:)

Şiddetlenmesin zaten ama en azından sabah bulantılarım olsun anlayım hamile olduğumu

Kuzucum ben cuma günü vajinal ultarasyonda gördüm keseyi inşallah sende görürsün o tarihte görünür diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…