2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım ben refleks olarak ıkınıyorlar öğreniyorlar olarak biliyorum

benim kizi iste bu gaz sancilari uyandiyor gece sonrada geri yatmasi iki saat suruyor

Canım ben refleks olarak ıkınıyorlar öğreniyorlar olarak biliyorum
Refleks mi anlamıyorum ki. Bazen uyandırıyorum sonunda gaz ya da kaka çıkarıyor. Bazen de onca ıkınmanın ardına hiçbir şey gelmiyor. Refleksle de çok değil mi yaaaa, beni uykudan uyandıracak kadar ıkınıyor hayır bir de kendim uyuyamıyorum ok ama bebişe de üzülüyorum onca inliyo diye
benim kizi iste bu gaz sancilari uyandiyor gece sonrada geri yatmasi iki saat suruyor
Allahtan geri çabuk uyuyor ama çok acı acı inliyor üzülüyorum da
Ben daire ve ileri geri seklnde bacwk masaji yapiyorum o zaman gaz veya kaka kolaylasiyo
İnlemesi çok artınca ben de yapıyorum ama çoğu zaman hiçbir şey çıkarmıyor, beslenip geri uyuyor bir süre sonra ama uyandırmazsam ya da kendi uyanmazsa inlemesi bitmiyor. Bazen inlemesine uyanıyorum, sonra bakıyorum geri uyuyor ben de yatıyorum sonra bir daha uyanıyorum aradan 45 dk 1 saat geçmiş mesela

Kızlar bir de bu inlemeleri gündüz hiç yapmıyor, heep sabaha karşı. Sizlerin de öyle mi?

Kızlar çok ağır bir grip geçiriyorum, eşimden bulaştı işin kötüsü ilaçta kullanamıyorum. Bitkisel çaylar felan içiyorum ama geçmedi parolda ağrılarımı dindiremiyor İnşallah kızıma bulaşmaz maskeyle geziyorum evde.

Kızlar ya benim kızımın alnı böyle kabuk kabuk oldu konak böyle bişey mi acaba mustelanin stelatopia kremiyle şampuanı aldım kullanıp memnun kalan var mı ise yarar mı
Benimkinde kasında vardı. Mustela kullandık hiç fayda etmedi. Yuzundede kızarıklık vardı doktor Bioderma atoderm önerdi banyodan sonra yumuşak bı havluyla iyice kuruladim kas kısmı zaten döküldü hemen arkasında kremi sürdüm şimdi günlük sürüyorum.kremden hicbisey kalmadı çok şükür

Kızlar benim bebe çoğu zaman 1 - 1,5 saat gibi aralıklarla emiyor. En az 2 saat olmalı ki, rahat sindirebilsin ve süt yağlansın. Ama yok gün içinde çok sık aralıklarla emiyor.

Bebekten bebeğe fark ediyo demek ki bakalım mustela gelsin de fayda etmezse Bioderma denerim teşekkürler kızlar

Geçmiş olsun canım Allah sabrını veriyor bebişler için arada eşine annene kim varsa bırakıp dinlenmeye çalış
Kızlar benim bebe çoğu zaman 1 - 1,5 saat gibi aralıklarla emiyor. En az 2 saat olmalı ki, rahat sindirebilsin ve süt yağlansın. Ama yok gün içinde çok sık aralıklarla emiyor.
Biz de aynıyız canım sürekli emmek istiyor kolik benim kızım gazdan rahatlamak için sanırım
Gece uykularınız nasıl ben mesela mama da veriyorum takviye.
mama yiyen bebek uyur diyorlar gece de 2 en fazla 2,5 saatte bir uyanıyor artık çok yoruldum uykusuzluktan sürekli bitkinim

Canım benimki geceleri 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için. Tabi uyuduysa uyuyamıyorsa ufak ufak kestiriyor, memede uyuyor vs.

Bebeklerin gerçekten günü gününe tutmuyor. Gece gündüz ayrımları yok. Benim kızda yavaş yavaş oluyor gibiydi, 4er saat uyumaya başlamıştı geceleri ama son 2 gündür her 1,5 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Gündüz uykusu da çok hafif, hemen uyanıyor. Bence yorgunluk daha çok stres yapıyor o yüzden uykularını bir süre düzenleyemeyeceğimi kabul ettim. Ne zaman yorgun görünürse o zaman uyutuyorum. Bazıları gündüz uykusunu 2 saatten çok tutmayın diyor (ki zaten benimki en fazla 2 saat uyuyor gündüzleri) ama doktorum uyuyan bebek uyandırılmaz dedi. İlk 3 ay biraz böyle geçecek belli ki.

Kızlar Genel cerrahiye gittim.gögüs ucundaki tıkalı beyaz yeri enjektörle deldi içinden iltihap aktı .mastit var mı diye ultrason veriyorum ded Ultrason çekindim sonuca baktı Mastit başlangıcı erken dönem dedi ..iyi ki ilerlemeden gitmişim.Düşük dozlu antibiyotik verdd.Emzirebilirsin sıkıntı yok dedi

Ay çok şükür erken fark edilmiş. Çok geçmiş olsun. Enfeksiyon geçene kadar dikkat et. Benim kuzenim de Mastit olmuştu kızını emzirip yatırıyor. Gece uyanınca çocuğun ağzından kan akmış gibi tabi bunların eli ayağı boşalıyor çocuk iç kanamamı geçirdi diye. Ama annede ki enfeksiyonu emmiş kusarak geri çıkarmış. Seni korkutmak için yazmıyorum bunu aklın da bulunsun. Dikkat etmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…