Canım ben refleks olarak ıkınıyorlar öğreniyorlar olarak biliyorumKızlar ya bu gece ıkınmalarına çözüm bulamadımgündüz bebekle hareket halindeyim diye herhalde hiç böyle bir sorunumuz yok ama geceleri ıkına ıkına bir hal oluyor. Böyle olunca 3 saat uyku uyucaksam atıyorum, bölük pörçük uyuyorum yatmadan önce kimyon çayı verdim 2 gecedir ama hiçbir faydasını görmedim, bebem yine sabaha karşı inliyor Başka önerisi olan var mı ya?
benim kizi iste bu gaz sancilari uyandiyor gece sonrada geri yatmasi iki saat suruyorKızlar ya bu gece ıkınmalarına çözüm bulamadımgündüz bebekle hareket halindeyim diye herhalde hiç böyle bir sorunumuz yok ama geceleri ıkına ıkına bir hal oluyor. Böyle olunca 3 saat uyku uyucaksam atıyorum, bölük pörçük uyuyorum yatmadan önce kimyon çayı verdim 2 gecedir ama hiçbir faydasını görmedim, bebem yine sabaha karşı inliyor Başka önerisi olan var mı ya?
Refleks mi anlamıyorum ki. Bazen uyandırıyorum sonunda gaz ya da kaka çıkarıyor. Bazen de onca ıkınmanın ardına hiçbir şey gelmiyor. Refleksle de çok değil mi yaaaa, beni uykudan uyandıracak kadar ıkınıyorCanım ben refleks olarak ıkınıyorlar öğreniyorlar olarak biliyorum
Allahtan geri çabuk uyuyor ama çok acı acı inliyor üzülüyorum dabenim kizi iste bu gaz sancilari uyandiyor gece sonrada geri yatmasi iki saat suruyor
İnlemesi çok artınca ben de yapıyorum ama çoğu zaman hiçbir şey çıkarmıyor, beslenip geri uyuyor bir süre sonraBen daire ve ileri geri seklnde bacwk masaji yapiyorum o zaman gaz veya kaka kolaylasiyo
Yok canım gündüz uykusundan alma, o zaman da uykusuz kaldığı için sinirleniyor uyutmak zor oluyor.
Kızlar bir de bu inlemeleri gündüz hiç yapmıyor, heep sabaha karşı. Sizlerin de öyle mi?
Biz doktora gidiyoruz kızlar.Bakalım ne diycek
Benimkinde kasında vardı. Mustela kullandık hiç fayda etmedi. Yuzundede kızarıklık vardı doktor Bioderma atoderm önerdi banyodan sonra yumuşak bı havluyla iyice kuruladim kas kısmı zaten döküldü hemen arkasında kremi sürdüm şimdi günlük sürüyorum.kremden hicbisey kalmadı çok şükürKızlar ya benim kızımın alnı böyle kabuk kabuk oldu konak böyle bişey mi acaba mustelanin stelatopia kremiyle şampuanı aldım kullanıp memnun kalan var mı ise yarar mı
Kızlar çok ağır bir grip geçiriyorum, eşimden bulaştı işin kötüsü ilaçta kullanamıyorum. Bitkisel çaylar felan içiyorum ama geçmedi parolda ağrılarımı dindiremiyorİnşallah kızıma bulaşmaz maskeyle geziyorum evde.
Canım çok geçmiş olsun, doktora mı gitsen bir an önce ya da acile?
Evet Konak canım. Bizim de böyleydi, doktorumuz zeytinyağı sürüp 1 saat kadar bekleyip temizlememizi söyledi. Bu da iyi geliyor. Ayrıca alerjisinden dolayı sık sık götürdüğümüz alerji doktoru da mustela stelotopia kullanmamızı söyledi, o da çok iyi geldi. Şu an yok kaşlarında bi şey.
Bebekten bebeğe fark ediyo demek ki bakalım mustela gelsin de fayda etmezse Bioderma denerim teşekkürler kızlarBenimkinde kasında vardı. Mustela kullandık hiç fayda etmedi. Yuzundede kızarıklık vardı doktor Bioderma atoderm önerdi banyodan sonra yumuşak bı havluyla iyice kuruladim kas kısmı zaten döküldü hemen arkasında kremi sürdüm şimdi günlük sürüyorum.kremden hicbisey kalmadı çok şükür
Geçmiş olsun canım Allah sabrını veriyor bebişler için arada eşine annene kim varsa bırakıp dinlenmeye çalışKızlar çok ağır bir grip geçiriyorum, eşimden bulaştı işin kötüsü ilaçta kullanamıyorum. Bitkisel çaylar felan içiyorum ama geçmedi parolda ağrılarımı dindiremiyorİnşallah kızıma bulaşmaz maskeyle geziyorum evde.
Biz de aynıyız canım sürekli emmek istiyor kolik benim kızım gazdan rahatlamak için sanırımKızlar benim bebe çoğu zaman 1 - 1,5 saat gibi aralıklarla emiyor. En az 2 saat olmalı ki, rahat sindirebilsin ve süt yağlansın. Ama yok gün içinde çok sık aralıklarla emiyor.
Geçmiş olsun canım Allah sabrını veriyor bebişler için arada eşine annene kim varsa bırakıp dinlenmeye çalış
Biz de aynıyız canım sürekli emmek istiyor kolik benim kızım gazdan rahatlamak için sanırım
Gece uykularınız nasıl ben mesela mama da veriyorum takviye.
mama yiyen bebek uyur diyorlar gece de 2 en fazla 2,5 saatte bir uyanıyor artık çok yoruldum uykusuzluktan sürekli bitkinim
Bebeklerin gerçekten günü gününe tutmuyor. Gece gündüz ayrımları yok. Benim kızda yavaş yavaş oluyor gibiydi, 4er saat uyumaya başlamıştı geceleri ama son 2 gündür her 1,5 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Gündüz uykusu da çok hafif, hemen uyanıyor. Bence yorgunluk daha çok stres yapıyor o yüzden uykularını bir süre düzenleyemeyeceğimi kabul ettim. Ne zaman yorgun görünürse o zaman uyutuyorum.Benim de aralarda 1 saat oluyor, 1,5 saat olursa artık uyku rahatsız etmeye başlıyor. Gece gündüz ayrımları yok ya bu arkadaşların, gece uykusu için çözüm arıyorum. Acaba gündüz uykularında mı hata ediyorum, uyutmamalı kıyım diyorum da, daha çok küçük, çocuğun ayarlarıyla oynamak olur bu.
Aa aynı bizCanım benimki geceleri 2-3 saatte bir uyanıyor emmek için. Tabi uyuduysauyuyamıyorsa ufak ufak kestiriyor, memede uyuyor vs.
Ay çok şükür erken fark edilmiş. Çok geçmiş olsun. Enfeksiyon geçene kadar dikkat et. Benim kuzenim de Mastit olmuştu kızını emzirip yatırıyor. Gece uyanınca çocuğun ağzından kan akmış gibi tabi bunların eli ayağı boşalıyor çocuk iç kanamamı geçirdi diye. Ama annede ki enfeksiyonu emmiş kusarak geri çıkarmış. Seni korkutmak için yazmıyorum bunu aklın da bulunsun. Dikkat etmekte fayda var.Kızlar Genel cerrahiye gittim.gögüs ucundaki tıkalı beyaz yeri enjektörle deldi içinden iltihap aktı .mastit var mı diye ultrason veriyorum ded Ultrason çekindim sonuca baktı Mastit başlangıcı erken dönem dedi ..iyi ki ilerlemeden gitmişim.Düşük dozlu antibiyotik verdd.Emzirebilirsin sıkıntı yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?