- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Çok sağol canımAy çok şükür erken fark edilmiş. Çok geçmiş olsun. Enfeksiyon geçene kadar dikkat et. Benim kuzenim de Mastit olmuştu kızını emzirip yatırıyor. Gece uyanınca çocuğun ağzından kan akmış gibi tabi bunların eli ayağı boşalıyor çocuk iç kanamamı geçirdi diye. Ama annede ki enfeksiyonu emmiş kusarak geri çıkarmış. Seni korkutmak için yazmıyorum bunu aklın da bulunsun. Dikkat etmekte fayda var.
Çok şükür canım. Tez zamanda atlatırsın inşallah.Kızlar Genel cerrahiye gittim.gögüs ucundaki tıkalı beyaz yeri enjektörle deldi içinden iltihap aktı .mastit var mı diye ultrason veriyorum ded Ultrason çekindim sonuca baktı Mastit başlangıcı erken dönem dedi ..iyi ki ilerlemeden gitmişim.Düşük dozlu antibiyotik verdd.Emzirebilirsin sıkıntı yok dedi
,Çok şükür canım. Tez zamanda atlatırsın inşallah.
Sağol canımAy çok şükür erken fark edilmiş. Çok geçmiş olsun. Enfeksiyon geçene kadar dikkat et. Benim kuzenim de Mastit olmuştu kızını emzirip yatırıyor. Gece uyanınca çocuğun ağzından kan akmış gibi tabi bunların eli ayağı boşalıyor çocuk iç kanamamı geçirdi diye. Ama annede ki enfeksiyonu emmiş kusarak geri çıkarmış. Seni korkutmak için yazmıyorum bunu aklın da bulunsun. Dikkat etmekte fayda var.
Benim kizimda boyle siddetli pisik olmustu hindistan scevizi yagi ile sukur feraha kavusmustuk. Sizde en kisa surede atlatirsiniz insallahİyi geceler anneler, bebeğim dünden beri pişikten ağlıyor. Önce farkedemedim normalde sakindir. Ne yaptıysam huysuzdu. Sonra anladım popo kıpkırmızı olmuş birden bacaklarını kapatıyor altını değiştirirken çığlık çığlığa. Nasıl dikkat edemedim de böyle oldu kendimi suçluyorum. Normalde mustela sürüyordum sürmeyi bıraktım bi kaç gündür akılsızca. Dün Sudocrem sürdüm doktor hamazinc pişik kremi vermişti onu sürdüm. Biraz öncede pişik üstünde beyaz leke farkettim. Mantara dönüyor mu bu pişik. Poposu kıpkırmızı içim dayanmıyor. Yarın doktora yazacağım. Aranızda yaşayan çözüm bilen var mı?
Ay cok sukur ya erken teshisin onemi. Cok gecmis olsun tekrardanKızlar Genel cerrahiye gittim.gögüs ucundaki tıkalı beyaz yeri enjektörle deldi içinden iltihap aktı .mastit var mı diye ultrason veriyorum ded Ultrason çekindim sonuca baktı Mastit başlangıcı erken dönem dedi ..iyi ki ilerlemeden gitmişim.Düşük dozlu antibiyotik verdd.Emzirebilirsin sıkıntı yok dedi
35 gunlukken sunnetini yaptirdik sukur lokal anestezi ile tavsiye ederim erken sunnetiBugün kontrol vardı 5560 Gr olmuş bebeğim. Kalça ultrasonu çekildi çok şükür sorun çıkmadı sünneti sorduk 6 yaş öneriyorum dedi ama ürolojiye randevu aldım bir an önce yaptırmak istiyorum
Bende yaptırmayı istiyorum 3 Ocak için. Randevu aldım bakalım35 gunlukken sunnetini yaptirdik sukur lokal anestezi ile tavsiye ederim erken sunneti
Teşekkürler canımAy cok sukur ya erken teshisin onemi. Cok gecmis olsun tekrardan
Kız maşallah sana sizeKızlar ben tatilin tam da ortasından yazıyorum. Termal tatile geldikotel şartlarında bebek olmak bi hayli zor bir durum şu an iliklerime kadar yaşıyorum. Bu şu ana kadar 2. Otelimiz. Planlarımız doğrultusunda devam ediyoruz. Bebeğim de yadırgama olayı ilk gün çok fazla oluyor. İlk gittiğimiz otelde de ilkgün çok ağladı hatta giriş yaptığımız andan itibaren ağlamaya başladı taki gece olup uyuyuncaya kadar. Bu otelde sadece ilk gün akşam ağlamaya başladı yine gece uyuyuncaya kadar. Yanımızda yatıyor eşim bu durumdan bi hayli şikayetçi bari ortamızda yatmasın sen öbür tarafına al diye darlıyor. Onun haricin de sadece insanların dikkatli şekil de önce bebeğime sonra bana bakmaları aşırı derece de sinirlerimi bozuyor. Yani şunu hissettiriyorlar küçücük bebekle burda senin ne işin var der gibiler bi de sürekli kaç aylık sorusu can sıkıcı. Bebek ağladığında millete kal gelmiş gibi bizden tarafa sabitlenerek bakmaları aşırı gıcık. Bunları görmezden gelirsem tatilimiz fena değil. Ha en çok üzüldüğümüz eşimle aynı anda havuza girememek.
Benim kızımın kaşları da böyle oldu geçti. Konak bu değilmiş kıllanma döneminde olabilir dedi doktor. Hem Konak olsa da korkma dedi.Kızlar ya benim kızımın alnı böyle kabuk kabuk oldu konak böyle bişey mi acaba mustelanin stelatopia kremiyle şampuanı aldım kullanıp memnun kalan var mı ise yarar mı
Gaz sancısına bebek arabası çok iyi geliyor. Ben doğduğundan beri sürekli çıkarmaya çalıyorum. Araba da uyuyor. Eve gelince biraz mızırdanıyor ama yorulduğu için tekrar uykuya geçiyordu.Kız maşallah sana sizenasıl alıştırırsan öyle gider derler
Ben daha arabasıyla sokağa çıkaramadım genelde yalnızım çünkü bir de benim kız çok ağlıyor gazdan uyuyamadığı için huysuz ama bu haftasonu çıkarıcam niyet ettim
Göz kapağında da var sende oldu muBenim kızımın kaşları da böyle oldu geçti. Konak bu değilmiş kıllanma döneminde olabilir dedi doktor. Hem Konak olsa da korkma dedi.
Evet canım oldu hala da ara ara oluyor. Hergün sabah yüzünü yıkıyorum. Nemlendiriyorum ama yine de oluyor. Önceki kadar değilGöz kapağında da var sende oldu mu
Yüksek ihtimal gazdandir ama bize doktorumuz aşırı ikinmada idrar tahlili de önermişti. Bizim uzamış sarılıktan dolayı idrar yolu enfeksiyonu oldu maalesef ama ıkınma da vardı ben hala gazdan olduğunu düşünüyorum kendi bebeğim içinde ama idrar tahlili de öneriyorlar bu tarz durumlarda içinizin rahat etmesi açısından doktoruna sorabilirsiniz duruma göre tahlil verebilirsiniz. Ama genel olarak ikinmalar normal kabul ediliyor ilk üç ay.Refleks mi anlamıyorum ki. Bazen uyandırıyorum sonunda gaz ya da kaka çıkarıyor. Bazen de onca ıkınmanın ardına hiçbir şey gelmiyor. Refleksle de çok değil mi yaaaa, beni uykudan uyandıracak kadar ıkınıyorhayır bir de kendim uyuyamıyorum ok ama bebişe de üzülüyorum onca inliyo diye
Allahtan geri çabuk uyuyor ama çok acı acı inliyor üzülüyorum da
İnlemesi çok artınca ben de yapıyorum ama çoğu zaman hiçbir şey çıkarmıyor, beslenip geri uyuyor bir süre sonraama uyandırmazsam ya da kendi uyanmazsa inlemesi bitmiyor. Bazen inlemesine uyanıyorum, sonra bakıyorum geri uyuyor ben de yatıyorum sonra bir daha uyanıyorum aradan 45 dk 1 saat geçmiş mesela
Evet canım rapor sadece ilk üç ay içerisinde düzenlenebiliyormuş benimkilerde üç ayı üç gün geçmişlerdi gittiğimde.geçmiş olsun canım sordunuz mu ? Ne söylediler bununla ilgili ?
cok gecmis olsun canimKızlar Genel cerrahiye gittim.gögüs ucundaki tıkalı beyaz yeri enjektörle deldi içinden iltihap aktı .mastit var mı diye ultrason veriyorum ded Ultrason çekindim sonuca baktı Mastit başlangıcı erken dönem dedi ..iyi ki ilerlemeden gitmişim.Düşük dozlu antibiyotik verdd.Emzirebilirsin sıkıntı yok dedi
Canım ben başlamak istesem bile başlayamıyorum annem bile bakmıyor bebeklereBana da aynısını diyip hemen hap verdiler işte sütü etkilemeyen ama ben henüz kullanmaya başlamadım şu an bebek de benim için bir korunma yöntemisen ikinci dönem başlamayı düşünüyor musun canım ben de rapor ayarlamadım ama bi süre ücretsiz alacağım gibi çok küçük henüz bari ek gıdaya geçse diyorum benim babaannesi gelip bakacak bir sokak ötede oturuyor 16 saat dersim de ama bilmiyorum şimdi bile markete flaan gidiyorum bize çağırıyorum eve götüremiyorum onda da hep kamera açık
Benim kızım derin uyumayınca ve kucak harici başka yerde yatınca dediğin gibi çok ıkınıyor. Uykunun da evreleri varmış. Derin dalmaya çalışıyorlar aslında. Benim kızım üşüdüğü için de ıkınıyor. Üzerini bastırmamak şartıyla güzelce örtmeye çalışıyorum. Yanıma yatırdıysam eğer kendi üzerime ne örttüysem onu örtüyorum sesi çıkmıyorRefleks mi anlamıyorum ki. Bazen uyandırıyorum sonunda gaz ya da kaka çıkarıyor. Bazen de onca ıkınmanın ardına hiçbir şey gelmiyor. Refleksle de çok değil mi yaaaa, beni uykudan uyandıracak kadar ıkınıyorhayır bir de kendim uyuyamıyorum ok ama bebişe de üzülüyorum onca inliyo diye
Allahtan geri çabuk uyuyor ama çok acı acı inliyor üzülüyorum da
İnlemesi çok artınca ben de yapıyorum ama çoğu zaman hiçbir şey çıkarmıyor, beslenip geri uyuyor bir süre sonraama uyandırmazsam ya da kendi uyanmazsa inlemesi bitmiyor. Bazen inlemesine uyanıyorum, sonra bakıyorum geri uyuyor ben de yatıyorum sonra bir daha uyanıyorum aradan 45 dk 1 saat geçmiş mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?