2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok sağol canım

Kızlar ben tatilin tam da ortasından yazıyorum. Termal tatile geldik otel şartlarında bebek olmak bi hayli zor bir durum şu an iliklerime kadar yaşıyorum. Bu şu ana kadar 2. Otelimiz. Planlarımız doğrultusunda devam ediyoruz. Bebeğim de yadırgama olayı ilk gün çok fazla oluyor. İlk gittiğimiz otelde de ilkgün çok ağladı hatta giriş yaptığımız andan itibaren ağlamaya başladı taki gece olup uyuyuncaya kadar. Bu otelde sadece ilk gün akşam ağlamaya başladı yine gece uyuyuncaya kadar. Yanımızda yatıyor eşim bu durumdan bi hayli şikayetçi bari ortamızda yatmasın sen öbür tarafına al diye darlıyor. Onun haricin de sadece insanların dikkatli şekil de önce bebeğime sonra bana bakmaları aşırı derece de sinirlerimi bozuyor. Yani şunu hissettiriyorlar küçücük bebekle burda senin ne işin var der gibiler bi de sürekli kaç aylık sorusu can sıkıcı. Bebek ağladığında millete kal gelmiş gibi bizden tarafa sabitlenerek bakmaları aşırı gıcık. Bunları görmezden gelirsem tatilimiz fena değil. Ha en çok üzüldüğümüz eşimle aynı anda havuza girememek.

Çok şükür canım. Tez zamanda atlatırsın inşallah.

Sağol canım dikkat ederm

Benim kizimda boyle siddetli pisik olmustu hindistan scevizi yagi ile sukur feraha kavusmustuk. Sizde en kisa surede atlatirsiniz insallah

Ay cok sukur ya erken teshisin onemi. Cok gecmis olsun tekrardan

Kız maşallah sana sizenasıl alıştırırsan öyle gider derler
Ben daha arabasıyla sokağa çıkaramadım genelde yalnızım çünkü bir de benim kız çok ağlıyor gazdan uyuyamadığı için huysuz ama bu haftasonu çıkarıcam niyet ettim

Kızlar ya benim kızımın alnı böyle kabuk kabuk oldu konak böyle bişey mi acaba mustelanin stelatopia kremiyle şampuanı aldım kullanıp memnun kalan var mı ise yarar mı
Benim kızımın kaşları da böyle oldu geçti. Konak bu değilmiş kıllanma döneminde olabilir dedi doktor. Hem Konak olsa da korkma dedi.

Gaz sancısına bebek arabası çok iyi geliyor. Ben doğduğundan beri sürekli çıkarmaya çalıyorum. Araba da uyuyor. Eve gelince biraz mızırdanıyor ama yorulduğu için tekrar uykuya geçiyordu.

Yüksek ihtimal gazdandir ama bize doktorumuz aşırı ikinmada idrar tahlili de önermişti. Bizim uzamış sarılıktan dolayı idrar yolu enfeksiyonu oldu maalesef ama ıkınma da vardı ben hala gazdan olduğunu düşünüyorum kendi bebeğim içinde ama idrar tahlili de öneriyorlar bu tarz durumlarda içinizin rahat etmesi açısından doktoruna sorabilirsiniz duruma göre tahlil verebilirsiniz. Ama genel olarak ikinmalar normal kabul ediliyor ilk üç ay.

cok gecmis olsun canim

Canım ben başlamak istesem bile başlayamıyorum annem bile bakmıyor bebeklere ama zaten başlamayı da düşünmüyorum üç aylıklar daha bebeklerim bu seneyi kapatacağım inşallah rapor ayarlamaya çalışıyorum ayarlayamazsam da mecbur ücretsiz izin olarak ayrılacağım ama ne yaparız o zaman da bilmiyorum gerçekten bezlerini bile eksilerle alıyoruz.

Benim kızım derin uyumayınca ve kucak harici başka yerde yatınca dediğin gibi çok ıkınıyor. Uykunun da evreleri varmış. Derin dalmaya çalışıyorlar aslında. Benim kızım üşüdüğü için de ıkınıyor. Üzerini bastırmamak şartıyla güzelce örtmeye çalışıyorum. Yanıma yatırdıysam eğer kendi üzerime ne örttüysem onu örtüyorum sesi çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…