• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ahaha benim korkum gaz çıkarmaktan daha öteye gitmesi 😂😂 aman onun totosu sağ olsun feda olsun yeter ki gaz çıkarsın kaka yapsın 😂 bizimki evde yüzmeyi seviyor bakalım spada sevecek mi 💕
Seveceğine eminim. Tek emin olamadığım yabancı ortamı yadırgar mı

Uyandırmadan altını aldım emzirdim yatırdım şimdi. Ay çok çaresiz hissettik kendimizi o öyle ağlarken uykusunda da çok inledi kuşum. Bugün spa randevumuz var iyi gelir inşallah düzelir
biraz daha artik sesi cikmaya baslicak kuzum 🙈 ikinmalar skilmalar fln ama gazi fln olmazsa bizimkiler gibi ( insallah olmaz ) aglamaz fazla zaten

Benim kizimda boyle siddetli pisik olmustu hindistan scevizi yagi ile sukur feraha kavusmustuk. Sizde en kisa surede atlatirsiniz insallah
🙏🏻 iki gündür altını her açmada yıkayıp kuruttum havalandırdım bayağı azaldı. Yağları deneyemedim henüz
Bizimde çok kötü olmuştu ne kullandıysam geçmedi doktor baktı tıravazol krem verdi sadece o geçirdi. Onu bırakınca tekrarloyodu. Şimdi zeytinyağı sürüyorum oda baya iyi geliyo
Zeytinyağını diğer yağları öneriyorlar ama ısıtıp asitsiz olmalıymış o yüzden henüz deneyemedim. Troysd vermişti doktor travozol benzeri onu sürdüm, çinko içeren pişik kremi sürdüm bol havalandırdım düzeliyor çok şükür 🙏🏻

Aa gerçekten ben de emzik ve beyaz gürültü ile uyuttum 2bucuk gibi dalabildi ama uykusunda da çok mırıldandı. Şimdi hala uyuyo 5.5 saat oldu uyandirsam mi goguslerim de çok sızlıyor doldular iyice
Biz de yaşadık öyle bir gün. 2 gün önce ne yapsam durmadı, meme alınca bile ağlıyordu. Emiyor emiyor kusuyordu. Suya soktuk sakinleşti, çıkardık yine ağladı. Tüm gece meme ile kavga etti. En son mecburen emzik verip uyuttum sizin gibi. Acaba aç mı diye de aklım gide gide. Emziği de tutamıyor tam, elimle yardımcı oldum. Dün yine benzer şeyler yaşadık ama görece sakindi. Bizim de 40ımız dün çıktı.

Kızlar bebeğimin 2 gündür burnu tıkalıydı hırıltı vardı dün de kuru öksürük çıktı gece hasteneye götürdüm. Ciğer filmi çekildi temizdi nefes alış vericilerin de ciğerden sesleri güzel geliyor dedi doktor. Ateşi yoktu. Doktor serumla burun temizliğini yap dedi. Dedim ki hocam öksürük için şurup verebilir misiniz. Beyin gelişimi için bu dönem de vermeyi uygun bulmuyorum dedi. Bu sabah artık balgamlı öksürüğe dönmeye başlamıştı şu an tatildeyiz de napsam diye düşünürken aklıma keçiboynuzu pekmez özü geldi. Sabahtandır 5. Kez emziğinin ucunu batırıp veriyorum maşallah öksürüğü aşırı azaldı burnu açıldı hırıltısı kalmadı. Yarına kadar bir kaç kez daha vermeyi düşünüyorum şifa oldu yavruma. Topiği bu aralar takip edemedim malum kış ayları bebeğinde benzer durum yaşan arkadaşım varsa bi fikir olur şifa olur bebeciğe
Keçiboynuzu özü çok ağır gelmezmi bebeğe hem şeker zarar olur sanki

Kızlar benim oğlum bir kaç gündür gündüzleri asla uyumuyor asla.. Bugün sabah 10da uyandı ve tekrar uyumadı.. Ağlaması da yok çok şükür.. Sadece mızırdanıyor... Uyuması gece 12-1 i buluyor.. Evde annem olmasa hiç bir şey yapılmaz.. Aynı durumu yaşayan var mı? Uyumayan bebişlere neler yapiyorsunuz?
Benimide hiiiic uyumuyo anbem vardı gitti. Bide oğlum var çok zor oluyo ama yapck yok canimm.iki gündür uyumaya başladı fakat oda sadece kucakta oluyo. Böylede zor yerimden kalakamiyorum

Keçiboynuzu özü çok ağır gelmezmi bebeğe hem şeker zarar olur sanki
Kaşık kaşık vermiyorum. Emziğinin ucunu batırıyorum. Kakasını falan da yaptı çok şükür şu an her şey yolunda. Gözlemleyerek verdim. Bugün şu ana kadar 1 sefer öksürdü çocuğum 2 gün boyunca nefesi gitti gitti geldi kayıtsız kalamazdım. Ağırda gelmedi sanırım bugün banyo yaptırdım vücudunda da bir değişiklik yoktu. Hali keyfi de yerin de ne bilim bana iyi geldi gibi geldi.

Seveceğine eminim. Tek emin olamadığım yabancı ortamı yadırgar mı

biraz daha artik sesi cikmaya baslicak kuzum 🙈 ikinmalar skilmalar fln ama gazi fln olmazsa bizimkiler gibi ( insallah olmaz ) aglamaz fazla zaten

Biz de yaşadık öyle bir gün. 2 gün önce ne yapsam durmadı, meme alınca bile ağlıyordu. Emiyor emiyor kusuyordu. Suya soktuk sakinleşti, çıkardık yine ağladı. Tüm gece meme ile kavga etti. En son mecburen emzik verip uyuttum sizin gibi. Acaba aç mı diye de aklım gide gide. Emziği de tutamıyor tam, elimle yardımcı oldum. Dün yine benzer şeyler yaşadık ama görece sakindi. Bizim de 40ımız dün çıktı.
Spadan çıktık hanımlar ben böyle keyif görmedim 😂 nasıl yüzdü ayaklarıyla ittire ittire 😂 kadın bana bluuhbaby şöyle böyle reklam yapıyor bana gülme krizi geldi çocuğu öyle görünce dinleyemedim kadını ayıp oldu. 😂 Paket seans aldım hep getircem bir pamukçuk çıkardı parmak aralarından. Kadın suyu boşalttı pamukçuklar yapıştı havuza 😂😂

Kızlar benim oğlum bir kaç gündür gündüzleri asla uyumuyor asla.. Bugün sabah 10da uyandı ve tekrar uyumadı.. Ağlaması da yok çok şükür.. Sadece mızırdanıyor... Uyuması gece 12-1 i buluyor.. Evde annem olmasa hiç bir şey yapılmaz.. Aynı durumu yaşayan var mı? Uyumayan bebişlere neler yapiyorsunuz?
Canım atak geçiriyor olabilir geçtiğimiz haftalarda biz de yaşadık aynı şeyi biraz uzun sürdü şimdilerde geçti. Umarım çabucak atlatırsınız

Yeni yılınız kutlu olsun teyzoşlar 🥳

Eklentiler

• 7B696A79-98EA-47A6-8288-2B42ED7C233A.webp
    7B696A79-98EA-47A6-8288-2B42ED7C233A.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 98
Kaşık kaşık vermiyorum. Emziğinin ucunu batırıyorum. Kakasını falan da yaptı çok şükür şu an her şey yolunda. Gözlemleyerek verdim. Bugün şu ana kadar 1 sefer öksürdü çocuğum 2 gün boyunca nefesi gitti gitti geldi kayıtsız kalamazdım. Ağırda gelmedi sanırım bugün banyo yaptırdım vücudunda da bir değişiklik yoktu. Hali keyfi de yerin de ne bilim bana iyi geldi gibi geldi.
Zaten ufacık bişey bile zor gelir onlara.sukur canım gectigine sevndim

Benimide hiiiic uyumuyo anbem vardı gitti. Bide oğlum var çok zor oluyo ama yapck yok canimm.iki gündür uyumaya başladı fakat oda sadece kucakta oluyo. Böylede zor yerimden kalakamiyorum
Benımde 3.5 yasında bir kızım var o da ilgi bekliyor ama bnm kızımla ilgilenme sürem çok çok az.. Oğlum biraz daha büyüdüğünde umarım ikisinede eşit zaman ayırabilirim. Böylesi çok zor 😢

Benımde 3.5 yasında bir kızım var o da ilgi bekliyor ama bnm kızımla ilgilenme sürem çok çok az.. Oğlum biraz daha büyüdüğünde umarım ikisinede eşit zaman ayırabilirim. Böylesi çok zor 😢
Evett bende pek ilgilenemiyorum.bebegin uykusu için ne düşünüyor yapmayı. Ben sabrediyorum sadecd

Kızlar hepiniz emzik veriyor musunuz? Ben henüz başlamadım, kararsızım da 😔 bi yandan çocuk da rahat eder diyorum, çünkü parmak da emiyor arada. Emzikle ilgili fikirleriniz neler? Benim gibi vermeyen var mı?

Kızlar hepiniz emzik veriyor musunuz? Ben henüz başlamadım, kararsızım da 😔 bi yandan çocuk da rahat eder diyorum, çünkü parmak da emiyor arada. Emzikle ilgili fikirleriniz neler? Benim gibi vermeyen var mı?
Ben vermiyorum canım tutmuyor zaten. Aventin emziği var onu denedim tutmadı. Başka da denemedim

Tazyikli süt problemi yaşamış ve çözmüş olanınız var mı? Bebeğim çok zorlanıyor, meme ile kavga ediyor. Özellikle akşam saatlerinde, ne yapacağımı şaşırdım.

Çok geçmiş olsun..Maalesef bende 1 haftadır grip salgını ile başbaşayım ve bir türlü geçmek bilmedi.. Benim hastalıklarım maalesef ilaç kullanmadan gecmıyor ,yüksek dozaj'da antibiyotik kullanmama ve 1 kutusunu bitirmeme rağmen yine geçmedi.. Tamam geçmesin ama toparlayamadım da... Bugün Kulak Burun Boğaz polikliniğine gittim tekrar. Bu sefer antibiyotikli iğne başlandı. Hiç almadıgım kadar antibiyotik takviyesi yaptım.. Aynı zamanda emziriyorum.. Çocugumu buna maruz bıraktıgım için ayrı, bedenimi fazlaca antibiyotikle doldurduğum için ayrı üzülüyorum..

Canım erken teşhis edilmesine çok sevındım çabucak diner agrıların inşallah, çok geçmiş olsun

Doğal olan her şey ilaçlardan daha iyidir, en iyisini yapmıssın geçmiş olsun kuzucuğa
Çok teşekkür ederim, sizede geçmiş olsun. Ben oldum olası griplerim ağır geçer ilaçsızda kısa sürede düzelemiyorum. Bana hiç ilaç vermediler sizde emziriyorsunuz o kadar ilacı nasıl verdiler ki, dayanılmayacak derecede mi kötüydünüz?

Tazyikli süt problemi yaşamış ve çözmüş olanınız var mı? Bebeğim çok zorlanıyor, meme ile kavga ediyor. Özellikle akşam saatlerinde, ne yapacağımı şaşırdım.

Günde en az bir kere yaşıyorum. Bende de gündüz oluyor. Bazen öksürüyor, çok geliyor. Memeye kızıyor ya da korkuyor bilmiyorum. Emzirmeden önce biraz sağın diyorlar ama denemedim. Doktorum bebek öğrenir ileride tazyikle başa çıkmayı dedi. Fazla geldiğini düşündüğünde memeyi çek, bir 10 saniye bekle tazyik azalsın sonra devam edebilirsin dedi. İşe yarıyor gibi bende.

Back
X