• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar bebislerde ideal kilo artışı ne olmalı doktorumuz tartip gayet iyi ne yapıyorsanız devam edin dedi ama haftada en az su kadar alsın demedi. Size bişey dediler mi? Bende xiaominin tartısı var bebek ağırlığını ölçüp kaydediyor şimdi denedik banyo öncesi soyup tarttim 5300 Gr geldi az mı çok mu anlayamadım 45 günlük bebek için

oy masallah 🥰🧿
buyuk buyuk atalarin belki cok cekik gozludue kuzum🙈
Büyük ihtimalle
1672690141475.webp

Tam Asyalı ya masallah 🧿 Çok tatlı ❤️ Demek ki genlerde var canım. Benim oğlum da mavi gözlü. Biz kahverengi. Eşim diyor ki kimden bu🤦🤦 Bir de eşime benzemiyor bize benziyor. Üstelik eşimin sperm sayısı az olduğu için ilk çocuğumuz tüp bebekti. Bu kendiliğinden oldu😂😂😂 Adamın kafasında deli sorular 😅
Ahhahaha biz babasına benzetmeyen nadir insanlardanız o zaman 😂 benimkinin dışardan gören asla benzetemez ama ufak tefek sadece benim fark edebileceğim şeyleri benziyor geçen bana tripöatrı büyüdüğünde parka götüreceğim bana hiç benzemiyor benim çocuğum olduğu anlaşılmayacak diyor ben ne yapabilirim yani 😂😂

Ahhahaha biz babasına benzetmeyen nadir insanlardanız o zaman 😂 benimkinin dışardan gören asla benzetemez ama ufak tefek sadece benim fark edebileceğim şeyleri benziyor geçen bana tripöatrı büyüdüğünde parka götüreceğim bana hiç benzemiyor benim çocuğum olduğu anlaşılmayacak diyor ben ne yapabilirim yani 😂😂
Ay ben de tam tersi kocamı doğurmuşum 🙈 eli yüzü aynı. Eşimin karnında beyaz doğum lekesi var. Kızım onu bile almış kan grubu 0 Rh + onu da almış 🙈 benden aldığı tek şey ayakları onu da ayıp olmasın diye almış heralde 😂

Yapacak bir şey yok 🤣🤣 Genlerine trip atsın sana değil. Onların gazabına uğramış 😅Benim büyük aynı baba. Gören benzeyenini gördük de bu kadarını görmedik, aynısını yapmışsın diyor. Küçük de bana benziyor şükürler olsun 🙏 Evde adaleti sağladık. Sen de eşine artık ikinciye inşallah de🤣

Ay ben de tam tersi kocamı doğurmuşum 🙈 eli yüzü aynı. Eşimin karnında beyaz doğum lekesi var. Kızım onu bile almış kan grubu 0 Rh + onu da almış 🙈 benden aldığı tek şey ayakları onu da ayıp olmasın diye almış heralde 😂
Ay kıyamam ya🤣 Benim de ilkinin sadece kulakları bana benziyor 🤦🤦Neyse huyu benzer inşallah sana.🙏

Kızlar bebislerde ideal kilo artışı ne olmalı doktorumuz tartip gayet iyi ne yapıyorsanız devam edin dedi ama haftada en az su kadar alsın demedi. Size bişey dediler mi? Bende xiaominin tartısı var bebek ağırlığını ölçüp kaydediyor şimdi denedik banyo öncesi soyup tarttim 5300 Gr geldi az mı çok mu anlayamadım 45 günlük bebek için
Kac kilo olduğu değil de ne kadar aldığı önemli canım. Ayda ortalama bir kilo bekleniyor. 300-400 gram altı üstü normal kabul ediliyor diye biliyorum.

Adet için biraz erken gibi ama herhalde kişiden kişiye değişiyor bu durum da. Doktora sormak en iyisi. Doktordan bu konuda bilgi edinen varsa yazsın lütfen 🤗
Ben anlatayım hemen 😊 benim kanamalarım 35. gün civarında bitmişti. 40ım çıktıktan sonra kırmızı renkli kanamam oldu iki gün falan az az sürdü. Doktora gittim bunu da sordum ultrasonda baktı adet olmadığını lohusa kanaması olabileceğini söyledi. Ama uzun süren bir kanamaysa adet de olabilir sizin.

Benim kızım da babasının aynısı 😂benden hiç bir şey almamış 😂 bazen görenler ağız yapısını benzetiyor ama orası da kocam bence 😂

Kızlar doktor korunma için doğum kontrol hapı verdi ama daha başlamadım ben. Normalde reglin ilk günü başlamak lazım ama daha olmadım da. Aranızda doğum kontrol hapı kullanmaya başlayan var mı?

Ben anlatayım hemen 😊 benim kanamalarım 35. gün civarında bitmişti. 40ım çıktıktan sonra kırmızı renkli kanamam oldu iki gün falan az az sürdü. Doktora gittim bunu da sordum ultrasonda baktı adet olmadığını lohusa kanaması olabileceğini söyledi. Ama uzun süren bir kanamaysa adet de olabilir sizin.
Yok iki gündür var canım. Kandan ziyade kalıntı gibi.

Kızlar doktor korunma için doğum kontrol hapı verdi ama daha başlamadım ben. Normalde reglin ilk günü başlamak lazım ama daha olmadım da. Aranızda doğum kontrol hapı kullanmaya başlayan var mı?
Bana da verdi ama başlamadım ben de içinde östrojen olmayan doğum kontrol hapı verdi anne sütünü etkilemiyormuş

Kac kilo olduğu değil de ne kadar aldığı önemli canım. Ayda ortalama bir kilo bekleniyor. 300-400 gram altı üstü normal kabul ediliyor diye biliyorum
19 Aralık'ta 4800 idi bugün 5300 çıktı iki haftada 500 Gr almış normal mi son günlerde saat tutarak degil de çocuk uyandikca emziriyorum azsa eski yönteme geri döneceğim

19 Aralık'ta 4800 idi bugün 5300 çıktı iki haftada 500 Gr almış normal mi son günlerde saat tutarak degil de çocuk uyandikca emziriyorum azsa eski yönteme geri döneceğim
Çok iyi bence. Dokunma çocuğa 😅 oğlum bir ay kontrolünde bir kilo almıştı. Doktora sordum uyandirayim mi diye o kendini kurtarmış artık bırak kendi karar versin dedi.

Çok iyi bence. Dokunma çocuğa 😅 oğlum bir ay kontrolünde bir kilo almıştı. Doktora sordum uyandirayim mi diye o kendini kurtarmış artık bırak kendi karar versin dedi.
Benim hala 3 saatte bir uyandır diyo gece uyandırana kadar canım çıkıyor mesela hiç uyanmasa 6 7 saat okey mi ya

İyi o zaman sevindim ya ☺️ bebişim istedikçe emzireyim bizimki de hiç ağlayarak istemiyo ellerini sapır şupur emmeye başlıyor öyle anlıyorum acıktigini

Benim hala 3 saatte bir uyandır diyo gece uyandırana kadar canım çıkıyor mesela hiç uyanmasa 6 7 saat okey mi ya
Benimki ne yapıyorsanız aynı böyle devam edin dedi 2 saatte bir alarm kurup emziriyordum 2.5 a çıkardım sonra 3 yaptım arada uyuyakaldik 5-6 saat. Şimdi çocuk istedikçe emzirecegim yazik uyku da süt kadar önemli çocuk için bölüp durmayalım. Dün 12 buçukta bir uyuduk 4 buçukta kalkıp emzirdim sonra 8 buçukta ikinmasina uyandım kakasını yaptı emzirdim sonra bir uyumuşuz öğlen 12 de uyandım 🙈

Back
X