Keşkeİnşallah alabiliriz. Keşke buna mecbur kalmasak. Neden kimse doğum izni sürelerin uzatmak vaati vermiyor anlamıyorum 2-3aylık bebeğini kim bırakabilir mecbur kalmadıkça. Çok zor gerçekten.
Yok yok ben de beynini çekeceğim diye çok korkmuştum o kadar güzel ki kesinlikle tavsiye ederim bebekler büyüdükçe temizlemek daha da zorlaşacak kiAy süpürgeyle nasıl oluyor çok basınç yapmaz mı kız bende Dyson var çocuğun burnundan akciğerlerini çekmesinben şu topçuklu olanlardan kullanıyorum o da güzel temizliyor
Aşılar şifa olsun kuzuya benim de korkulu rüyam 2. ay aşıları canıma okuyacak kesinGünde 3 kez 1er ml veriyorumo maceralar hiç güzel gelmiyor o an bugün aşı oldu 5x ağlıyor yüreğim zaten sızlıyor bide herşeye kızıyor
Ben 1 haftadır flan evde durmuyorum gezmekten3 gün önce AVM ye gittik. Bizdeki cesarete bak araba yok el kadar bebek ve bebek arabadıyka otobüsle gittik. Tabi ki durmadı her gören ay daha çok küçük naraları attı. Tabi ji akıllandım aynı hataları yapmadım. Dün hastaneye ordan AVM ye gittik gezdik yemek yedik. Sabah çıktık akşam döndük. Ağlatmadan
Artık geriden gelip okumaya çalişmaktan vazgeçtimgelişmeler var mı son zamanlarda
Bu aparat her süpürgeye oluyor mu ki dyson evcil hayvan başlığı yerine sümük çekme başlığı üretsinYok yok ben de beynini çekeceğim diye çok korkmuştum o kadar güzel ki kesinlikle tavsiye ederim bebekler büyüdükçe temizlemek daha da zorlaşacak ki
aslinda ben uzatmiyorum , veriyorum her uyandiginda hemen ama kendi almiyor.Yemek aralarını uzatma yemek zamanı çok acıkmış olmasın hırslı almasının nedeni o.ayrica biberonun tek delikli olması lazım çok geliyorsa ondan boğulacak gibi olmuş olabilir.birde biberon başlığı zamanla esneyebilir yenidoğan için uygunsada zamanla esnedigunden çok gelebililir değiştir.. 3 saatt de birse 2 saat yap azar azar siksik besleniyor benimkide 1 sattee bir bazen gunduzleri
Kadının sesini kim ne zaman nerde duydu ki. Zaten büyük bir kesim oturup evinde eşine bebeğine baksın düşüncesinde olduğu için kimse konusunu gündeme getirmiyor malesefKeşkegerçekten ben de çok şaşırıyorum yani hangi akla mantığa sığıyor doğum sonrası 8 hafta şaka gibi ve hiç dile bile getirilmiyor ,resmen öğrenilmiş çaresizlik
Bizim doktor da hafif mukus yeşil kaka vs normal görüyor,Konak ve hafif Kaşlarında kuruluk oluyor ben de şüphelenmiyor değilim alerjiden ama kan falan yok diye de varsa da hafiftir diye düşünüyorum bir de bende de tazyikli süt sorunu var ,kaka sıklığı da alerji belirtilerinden biri bilemiyorum ki öyleyse de hafifse doktor önemsemezse dikkat etmeyeceğim sanırım bilemiyorum çok mu irdeliyoruz diye düşünüyorum zaman zmaanBenim kakada kan yok sadece Zaman zaman mukus oluyor her bezinde de olmuyor aslında.sonra kaslarında konak tarzi şeyler çıktı doktorumuz seboreik dermatit dedi ama alerji demedi benim içim rahat değil ama alerjiden şüpheleniyorum doktorumuz mukusu ve konağı normal görüyor
Sütüm çok tazyikli geliyor hatta bebişim hızlı hızlı yutkunurken bir anda bıraktı 5 6 delikten birden süt fışkırıyordu mukusun sebebi tazyikse alnındaki ve kulağındaki döküntü neyden kaynaklanıyor ki.
Bana menenjit söylemediler hiç onun ücreti ne canım? Zamanı ne zaman olması gerekiyormuşTamam canım dosyamız kurumda kalmış eşim yanına almıştı, yarın yazarım tabii
Randevuludur herhalde canım. Ama doğum yaptığın hastaneden almak daha kolaydır bence. Daha doğrusu bebeklerin yattığı hastaneden. Valla ara verme kısmını bilmiyorum ben de. Benim yarı zamanlı çalışma hakkım da var o hakkım da yansın istemediğimden pazartesi yarım gün işe başlayıp salı raporu başlatıcamBir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Menenjit aşısı var canım o da yapılacak aynı gün
Ben oluyor diye biliyorum. Valla büyük kolaylık sinüslerdeki sümüğü çekebilmek önemli olan ona da nefes dayanmaz. Benim çok işime yaradıBu aparat her süpürgeye oluyor mu ki dyson evcil hayvan başlığı yerine sümük çekme başlığı üretsindediğin gibi büyüdükçe sümük miktarı artacak bir de burun delikleri genişleyecek bu topçuklu olan işlevsiz hale gelir
Canım ben öncesinde Calpol falan vermedim. Hemşire ateş olursa ver demişti ama şükür olmadı bizde. Her saat başı ateşini ölçüp not almıştım deftere. Ertesi gün bıraktım ateş ölçmeyi ..Kızlar yarın 2. Ay asilarimizi yaptiracagiz önceden calpol verip gidicez asi olan bebislerde ateş huysuzluk vs oldu mu her bebekte farklıdır ama önlem için soruyorum bi şey yapmam gerekir mi mesela kıyafet olayını nasıl yapayım çok mu ince giydirmem gerekir ateslenmesin diye
Valla benimki küçük emrah gibi bakıyor aşıdan beriAşılar şifa olsun kuzuya benim de korkulu rüyam 2. ay aşıları canıma okuyacak kesin
bebişleri tanıştıralım seninle iki kolik iyi anlaşırlarkarşılıklı ağlaşırlar
Vay be ağlatmadan avm mi gezdiniz nasıl yaptın anlat hele
Ben de küvete su doldurarak banyo yaptırıyorum. Önceden havluya yatırıyordum. Şimdi köpüklü kalın bir banyo filesi aldım, ona yatırıyorum. Derin şişme havuzlar çok mantıklıymış, ben hala suyu kaynatıp yıkıyorum benim için de şu aşamada zor olur ama sonrası için düşüneceğm.Biz maksimum 24 yapıyoruz evi fazlası rahatsız edebiliyor 22-24 arası değişiyor hatta gece uyurken 20- 22 olmalı diyorlar ama ben o kadar düşürmek istemiyorum bizde nem çok yüksek nasıl düşürcegim bilmiyorum Eki Görüntüle 3185810
Yok başını destekliyoruz elimizle gövdesi suda oluyor ellerini ayaklarını oynatıyor aslında derin spa havuzları da var şişme onlardan alıp boyunluk takıp da yuzdurebiliriz ama biz lojmandan dolayı sanayi elektriği kullandığımiz için su ısıtmak çok maliyetli olacağından hiç girişmedik o ise.
Doktor bir tanı girerse oluyormus da ben esimi ikna edemiyorumBenim kızım da beslenme bozukluğu ile yatmıştı. Solunum desteği vs almamıştı. Antibiyotik kullanımı olmuştu sadece
kutusunda yaziyor canimİyi geceler hanımlar ben momy bluza gripe water aldım uyku problemimiz var gece ve gündüz ondan dolayı night aldım. Nasıl kullanmalıyım kullananlar nasıl kullandınız ?
54 günden selamlarKızlar 65 gün oldu lohusalık kanamam yoğun değil ama lekelenme halinde geliyor normal mi sezaryan doğum yaptım yani böyle günde bir dafa kahverengi yada sarımsı akıntı gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?