Canım eğer alerjisi varsa tadına bakman bile yeterli demişlerdi bana. Az da yememen lazım. Ben de süt ürünü tüketmeme rağmen kızlarımdan birinin yüzünde dediğin gibi şeyler var zaten kahvaltıyı tuzlu olarak sadece yumurta yapıyordum bi de onu mu keseyim şimdi çok ilginç bu alerji olayları..Her gün iki yumurta ile muhakkak omlet yapıyordum yumurtadan mi kaynaklı dersin önce yumurtayı kesmeyi mi deniyim çünkü alerjiyi arttıracak kadar çok süt ürünü tuketmiyorum iki küçük parça beyaz peynir ya da kaşar peyniri yiyorum maksimum bir de bir dilim ekmeğe tereyağı sürüyorum. Öyle bardak bardak süt de içmiyorum
Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım sütün de kalitesinin artması lazım çocuğu besleyebilmek için ne yiycez bizCanım eğer alerjisi varsa tadına bakman bile yeterli demişlerdi bana. Az da yememen lazım. Ben de süt ürünü tüketmeme rağmen kızlarımdan birinin yüzünde dediğin gibi şeyler var zaten kahvaltıyı tuzlu olarak sadece yumurta yapıyordum bi de onu mu keseyim şimdi çok ilginç bu alerji olayları..
Kalsiyum desteği alman gerekiyor eğer diyete başladıysan. Çocuk her türlü alması gerekeni alıyor senin vücudundan gidiyor kendi vücudun için destek alman gerekiyor.Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım sütün de kalitesinin artması lazım çocuğu besleyebilmek için ne yiycez bizdoktoruna sordum şimdi bakalım ne diyecek. Eşim de bebek bu her şey olabilir panik olma diyor çocuk rahat emiyor uyuyor kakasını da yapıyor sıkıntı yok diyor
Doktorumuz cevap versin de sağlam bir diyet oluşturayim kendime zaten ocean mummy kullanıyordum süt kalitesini arttırmak için ek olarak kalsiyum takviyesi de alırım.Kalsiyum desteği alman gerekiyor eğer diyete başladıysan. Çocuk her türlü alması gerekeni alıyor senin vücudundan gidiyor kendi vücudun için destek alman gerekiyor.
Canım ben kalsiyum ,demir ve D3 vit.kullanıyorum.Aile hekiminiz yazmıştı .sütün kalitesi için bide bunlara ihtiyacımız varmış emdiği içinDoktorumuz cevap versin de sağlam bir diyet oluşturayim kendime zaten ocean mummy kullanıyordum süt kalitesini arttırmak için ek olarak kalsiyum takviyesi de alırım.
Ben doktora doğumdan önceki demir ilacını kullanmaya devam edeyim mi dedim kullanma dedi heralde ocean mummynin içeriğindeki demirle d vitaminini yeterli geliyor ama kalsiyum yok diye biliyorum oceanda onu ayrı almam gerekebilirCanım ben kalsiyum ,demir ve D3 vit.kullanıyorum.Aile hekiminiz yazmıştı .sütün kalitesi için bide bunlara ihtiyacımız varmış emdiği için
Ben elimle sagiyorum süt boşa gidiyor malesef yoksa çok yorucu oluyor . Önlük iyi fikir bende kullanmaya başlayayımBen önlük kullanıyorum rahat oluyor. Bi de memelerim sertleştiğin de mutlaka sağmaya çalışıyorum o da işe yarıyor. Gece biraz zor oluyor
Bende öyle yapıyorum ama boşa gidiyorum ta eşofmanıma kadar ıslandığım oluyorBen elle biraz sağıyorum baktım olmuyor makina ile çoğu zaman boğazına kaçıyor zaten
Bize Doktorumuz anne sütü ile karışışan damla verdi. Kaşığa sütü damlatıp ardından damla döküyorum veriyorum
Aynen bende soranlara durmuyor geceleri diyorum. bebeğim çok sakindi göze geldi diye düşünüyorum sütümü soranlara da yettiği kadar diyorum . Fışkırıyor desem bir damla gelmez herhaldeBenim de eşimin de gibi maşallah dediği o an bozuluyor. Çocuk iyice ahlaksızlaştı. Şimdi ne güzel uyuyor dediğin de saçmalama böyle mü uyur bebek falan diyorum. Yavrumu kötüleyip duruyorum
Maşallah minnoşa sağlıkla büyüsün inşallahKızlar aşımızı olduk,kilosu boyu ölçüldü aylık kontrolü vardı. Kilomuz 5 buçuk olmuş boyumuz 58 cm, ..Önerdiğiniz probiyotik var mı diye sordum kullanmanı istemiyorum zaten seni aktif emiyomuş dedi.Emzirme aralığını 3 buçuk saate çıkar geceleri 4 ,4 buçuk saate çıkarabilirsin dedi.. Menenjit aşısını sordum acele etme yaşını bekle dedi.Synagis oluyomuş zaten onun koruyuculuğu var dedi .Şimdilik durumlar böyle
Gitmedim. aradım ilk başlarda 40 başı dedi sekreter doktora sorup sonra 50 küsür de bidaha aradım 60 a kadar sürmesi normal dediler. Sonra da aramadım son 3 gündür falan bişey yok ama ben fırsat bulamadım doktor için. Daha doğrusu gitmek istemedim.Gerçekten bıktırıcı olduPeki sen gittin mi kontrole canım?
Anladım canım. Ama ne olur ne olmaz bir ara git. Rahmin yerine yerleşip yerlesmedigine bakıyorlar.Gitmedim. aradım ilk başlarda 40 başı dedi sekreter doktora sorup sonra 50 küsür de bidaha aradım 60 a kadar sürmesi normal dediler. Sonra da aramadım son 3 gündür falan bişey yok ama ben fırsat bulamadım doktor için. Daha doğrusu gitmek istemedim.
Az önce diyor ki eşim niye çocuğu kötülüyorsun sürekli dedim ki etrafta kenafir gözlü çokAynen bende soranlara durmuyor geceleri diyorum. bebeğim çok sakindi göze geldi diye düşünüyorum sütümü soranlara da yettiği kadar diyorum . Fışkırıyor desem bir damla gelmez herhalde
Bence bir dene birkaç gün baktın değişiklik yok o zaman başka ürünleri denersinHer gün iki yumurta ile muhakkak omlet yapıyordum yumurtadan mi kaynaklı dersin önce yumurtayı kesmeyi mi deniyim çünkü alerjiyi arttıracak kadar çok süt ürünü tuketmiyorum iki küçük parça beyaz peynir ya da kaşar peyniri yiyorum maksimum bir de bir dilim ekmeğe tereyağı sürüyorum. Öyle bardak bardak süt de içmiyorum
Maşallah sanaİyiler çok şükür yavrularım büyüyorlar tek olmaya da alıştım gibi bazen pes edip ağlamaya başladığım olmuyor değilama bi şekilde toparlıyorum. Artık gülücükler agulamalar konuşmalar başladı daha başka bağlanıyor insan böyle tepkiler görünce ama bi gülüşü var lafına çok gülerdim ama doğruymuş sanırım Allah tüm ikiz üçüz annelerine kat kat sabır versin çok çok çokkk zormuş bazen ben neyin içindeyim diyorum bazen ne kadar özelim diyorum duygular hızla değişiyor
Süt olayı çözülmedi sağarak veriyordum en azından günde 3beslemeleri sütle oluyordu bir haftadır makinem bozulduelle Manuel’e sağmaya çalışıyorum ama çok az çıkıyor çok kısa yapabiliyorum zaten toplayıp bi sefer verebiliyorum. Yapamadığım için süt yapıcı şeyler almayı da kestim. Bazen diyorum bırakayım uğraşmayım artık ama göğsümdeki sıcaklıkta ya da kokuda sakinleşiyorlar çok üzülüyorum. Gittiği yere kadar sağmaya çalışacağım bakalım.
Bizim bile değiyor nazarımızAz önce diyor ki eşim niye çocuğu kötülüyorsun sürekli dedim ki etrafta kenafir gözlü çokburda bi tek ben varım diyor ben ilk başta topluca maşallah dedim diyor
Yüzündeki kabuklanmalar hemen geçmez ama kakası belki bir kaç günde düzelir belki inşallah yaBence bir dene birkaç gün baktın değişiklik yok o zaman başka ürünleri denersin
Maşallah sanaAllah güç kuvvet versin Biz de zaman zaman üçümüz birlikte ağlıyoruz. Bir de oğlum çok baskın benden başkasında sakinleşmiyor hep kucağımda, kızım yavrum kendi kendine büyüyor acayip vicdan yapıyorum dün 1 saat ona ağladım Bırakma, bırakma gittiği yere kadar gitsin. 1 damlası bile kıymetli ne de olsa. Ama manuel zor olur tabii. Kaç kg oldular kuzular. Sağarak vermenin güzel yanı ne kadr içtiklerini biliyosun
İşte biz o yüzden hepsini bir aldık eczanede duruyor zamanı geldikçe ordan alıp kullanacağızTeşekkür ederim canım fiyatlar son doza kadar kaç defa artar acaba.. bebeklerimize şifa olurlar inşallah
Kızın da emebiliyor mu canım? Ben de aynı duyguyu yaşayıp kendimi çok fazla üzüyorum birisi hep kucağımda olmak istiyor diğeri uzaktan öyle baka baka büyüyor gibi geliyor ikisine birden yetememe duygusu her daim olacak heralde. 5600-5700civarındalar birisi 100-150 daha az iyi kiloları şuanda sanırım. Evet ne içtiklerini gördüğüm için daha rahat oluyor onu kontrol etmek doydu mu doymadı mı yetti mi yetmedi mi diye. Tek avantajı bu zaten bi de babanın da besleme yapmasıBence bir dene birkaç gün baktın değişiklik yok o zaman başka ürünleri denersin
Maşallah sanaAllah güç kuvvet versin Biz de zaman zaman üçümüz birlikte ağlıyoruz Bir de oğlum çok baskın benden başkasında sakinleşmiyor hep kucağımda, kızım yavrum kendi kendine büyüyor acayip vicdan yapıyorum dün 1 saat ona ağladım Bırakma, bırakma gittiği yere kadar gitsin. 1 damlası bile kıymetli ne de olsa. Ama manuel zor olur tabii. Kaç kg oldular kuzular. Sağarak vermenin güzel yanı ne kadr içtiklerini biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?