İyi yapmışsınız canım çok mantıklı ama 2 bebek olunca toplu almak zor malesef ben de bir araştırayım menenjit için.İşte biz o yüzden hepsini bir aldık eczanede duruyor zamanı geldikçe ordan alıp kullanacağız
Hahah ben de şap şup gıdısından öpüyorum sonra bir çığlık kopuyor bu seferde susun diye öpüyorumBizim bile değiyor nazarımızbazen çıldırırcasına seviyorum ondan sonra bir ağlama krizine giriyor
Emiyor canım çok şükür, çok uğraştım ama sonunda başardım. Evet yaa o duygu çok berbat bişeyKızın da emebiliyor mu canım? Ben de aynı duyguyu yaşayıp kendimi çok fazla üzüyorum birisi hep kucağımda olmak istiyor diğeri uzaktan öyle baka baka büyüyor gibi geliyor ikisine birden yetememe duygusu her daim olacak heralde. 5600-5700civarındalar birisi 100-150 daha az iyi kiloları şuanda sanırım. Evet ne içtiklerini gördüğüm için daha rahat oluyor onu kontrol etmek doydu mu doymadı mı yetti mi yetmedi mi diye. Tek avantajı bu zaten bi de babanın da besleme yapması
Evet mama mutlaka etkiliyor kiloyu bence de. Sağlıklı olsunlar yeterki maşallah çok iyi gidiyorlarEmiyor canım çok şükür, çok uğraştım ama sonunda başardım. Evet yaa o duygu çok berbat bişeyMaşallah maşallah seninkilerin kilosu çok güzel Benimkiler minnaklar. Pera zaten 1600 lerden buralara geldi de şimdi 4 kg. 1 hafta sonra 3 aylık olcaklar. Ege de 4.700. Arada hastalandılar 1 hafta beslenmeleri bozuldu baya o ara verdiler de sanıyorum. Mamaya da son 1 aydır geçtik biz de. Doktor iki bebeğe artık sütün yetmez dedi, önce emzirip üstüne mama veriyorum ben de artık. Belki daha çabuk toparlanırlar
Annelik çok değişikHahah ben de şap şup gıdısından öpüyorum sonra bir çığlık kopuyor bu seferde susun diye öpüyorum
Ben bu yatakların bir işe yaradığından emin değilim. Kızım yatağa rağmen yine de kusuyor.Kızlar reflü yatağını kullanmaya devam ediyor musunuz benim minik tosun kayıp duruyor akşam yatırıyorum sabah aşağıya kaymış vaziyette buluyorum ayakları katlaniyoBizim babynest reflü destekliydi şimdi çıkardım reflü kısmını düzleştirdim rahat rahat uyusun diye bişey olmaz heralde yan yatırıyorum çünkü
En çok bizim değiyor, ne zaman bir şeye maşallah desem ertesi gün tersi oluyor. Sütüm tazyikli geliyor diyordum, dün kızıma yetmedi dolaptan çıkardım verdim.Bizim bile değiyor nazarımızbazen çıldırırcasına seviyorum ondan sonra bir ağlama krizine giriyor
Bizimki bir kere kustu yatağa eğimli yatarken onun dışında iki kere de kucağımda kustu ama artık reflü desteğini kullanmıycam çıkarınca daha uzun uyuduBen bu yatakların bir işe yaradığından emin değilim. Kızım yatağa rağmen yine de kusuyor.
Kusma probleminiz yoksa bence hiç kullanmayın, sere serpe rahat yatsın kuzu. Bizimki çok kusuyor, yoksa kullanmam.Bizimki bir kere kustu yatağa eğimli yatarken onun dışında iki kere de kucağımda kustu ama artık reflü desteğini kullanmıycam çıkarınca daha uzun uyudu
Biz kullanıyoruz çok kayıyor bebiş evet beli en aşağı kısıma iniyor. Ayak kısmını destekledim ben altına polar battaniye koydum yine kayıyor ama en azından eskisi gibi değil.Kızlar reflü yatağını kullanmaya devam ediyor musunuz benim minik tosun kayıp duruyor akşam yatırıyorum sabah aşağıya kaymış vaziyette buluyorum ayakları katlaniyoBizim babynest reflü destekliydi şimdi çıkardım reflü kısmını düzleştirdim rahat rahat uyusun diye bişey olmaz heralde yan yatırıyorum çünkü
Yutkunma iki gece oldu zor uyudu o günler ama düzeldi sonra refluden şüphelenmistim ama düzelince sorgulamadim . Bazen çocugu çok incelerken buluyorum kendimi ağzına gözüne bakıp duruyorumBiz kullanıyoruz çok kayıyor bebiş evet beli en aşağı kısıma iniyor. Ayak kısmını destekledim ben altına polar battaniye koydum yine kayıyor ama en azından eskisi gibi değil.
Birde bebeğinde hala yutkunma devam ediyor mu?
Haklısın canım siz önce rotayı halledin diğerine daha var nasılsaİyi yapmışsınız canım çok mantıklı ama 2 bebek olunca toplu almak zor malesef ben de bir araştırayım menenjit için.
Öylede insan sevemiyor kiEn çok bizim değiyor, ne zaman bir şeye maşallah desem ertesi gün tersi oluyor. Sütüm tazyikli geliyor diyordum, dün kızıma yetmedi dolaptan çıkardım verdim.Kötüleyerek sevmeye alışacağız.
Burda sadece kimyon gaza iyi gelir. Rezene ve anason sakinleştirici ve süt artırıcı özelliği vardır.Hanımlar gaz giderici çay olarak kimyon otu, anason, rezene dışında başka hangi çayları içiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?