2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bizim bile değiyor nazarımız bazen çıldırırcasına seviyorum ondan sonra bir ağlama krizine giriyor
Hahah ben de şap şup gıdısından öpüyorum sonra bir çığlık kopuyor bu seferde susun diye öpüyorum

Emiyor canım çok şükür, çok uğraştım ama sonunda başardım. Evet yaa o duygu çok berbat bişey Maşallah maşallah seninkilerin kilosu çok güzel Benimkiler minnaklar. Pera zaten 1600 lerden buralara geldi de şimdi 4 kg. 1 hafta sonra 3 aylık olcaklar. Ege de 4.700. Arada hastalandılar 1 hafta beslenmeleri bozuldu baya o ara verdiler de sanıyorum. Mamaya da son 1 aydır geçtik biz de. Doktor iki bebeğe artık sütün yetmez dedi, önce emzirip üstüne mama veriyorum ben de artık. Belki daha çabuk toparlanırlar

Evet mama mutlaka etkiliyor kiloyu bence de. Sağlıklı olsunlar yeterki maşallah çok iyi gidiyorlar

Kızlar 2.ay aşımızı bugün olduk, kilomuzda 5700 boy 57cm. Ateşi 37 buçuğu geçmeden ilaca gerek yok dedi siz nasıl yaptınız önlem amaçlı verdiniz mi? 3 gün banyo yaptırmak yokmuş bana fazla geldi sanki.

Kızlar doktorumuza sordum mukuslu kaka ile yuzdeki kabuklanmayi alerjik olabilir kontrole geldiğinizde detaylı incelerim dedi probiyotik tavsiyesi de istedim biogaiayi önerdi

Hanımlar gaz giderici çay olarak kimyon otu, anason, rezene dışında başka hangi çayları içiyorsunuz?

Ben bu yatakların bir işe yaradığından emin değilim. Kızım yatağa rağmen yine de kusuyor.

Bizim bile değiyor nazarımız bazen çıldırırcasına seviyorum ondan sonra bir ağlama krizine giriyor
En çok bizim değiyor, ne zaman bir şeye maşallah desem ertesi gün tersi oluyor. Sütüm tazyikli geliyor diyordum, dün kızıma yetmedi dolaptan çıkardım verdim. Kötüleyerek sevmeye alışacağız.

Ben bu yatakların bir işe yaradığından emin değilim. Kızım yatağa rağmen yine de kusuyor.
Bizimki bir kere kustu yatağa eğimli yatarken onun dışında iki kere de kucağımda kustu ama artık reflü desteğini kullanmıycam çıkarınca daha uzun uyudu

Bizimki bir kere kustu yatağa eğimli yatarken onun dışında iki kere de kucağımda kustu ama artık reflü desteğini kullanmıycam çıkarınca daha uzun uyudu
Kusma probleminiz yoksa bence hiç kullanmayın, sere serpe rahat yatsın kuzu. Bizimki çok kusuyor, yoksa kullanmam.

Dün akşam 8 gibi emmeye başladı benimki 11'e kadar emdi, arada 5'er dakika uyuyarak. Meme uçlarım sırtım bitti, ne yapacağımı bilemedim dolaptan süt çıkardım verdim sakinledi. Acaba sütüm mü azalıyor? Yoksa sürekli emdiği için memeler dinlemedi diye süt mü üretilmedi?

Kızlar bugü eşim doğum yaptım özel hastaneye gitti görüşmeye rapor bölümü eline bir kağıt tutuşturmuş refakatçi raporlarının verilmesi bakanlık tarafından yasaklanmış gibi özel hastanelere yalnızca araştırma ya da fakültelerden alabiliyormuşuz bu yazıyor resmi bir yazı hiç anlamadım alanlar nasıl alıyor o zaman neyse oradan çıktı fakülteye gitti fakültedeki sekreterlik de demişki buraya gelirsiniz işte bir bölümden randevu alırsınız burada bir araştırılır hayati tehlikesi olan bir hastalığı var mı yok mu eğer varsa tedavi edilmesi gereken bir hastalığı varsa öyle bir rapor verilebilir yalnızca demiş onun dışında hiç kimse size öyle bir rapor veremez demiş resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü üç ayı direk oradan garantiledim diye düşünüyordum alan arkadaşlar kolaylıkla aldılar bana niye böylesi denk geliyor anlamadım ya üniversite okurken aşık olduğum şehir Samsun’dan şu anda nefret ediyorum. Ne yapacağım şu anda bilmiyorum ya
eras0201 virginiastat Eflatun1Kelebek O okuryazar

Bu ayın sonunda bitiyor benim de doğum iznim gerçekten hayat kadınlara çok zor ufacık yavrumu nasıl bırakayım. Tüm izinlerimi kullanmayı düşünüyorum ama kısa süre idare edecek sonra mecburen ücretsize ayrılıcam tek maaşla kalmak da düşündürüyor. Bezini falan yedekledik baya bakalım hayırlısı bundan sonrası

Biz kullanıyoruz çok kayıyor bebiş evet beli en aşağı kısıma iniyor. Ayak kısmını destekledim ben altına polar battaniye koydum yine kayıyor ama en azından eskisi gibi değil.
Birde bebeğinde hala yutkunma devam ediyor mu?

Yutkunma iki gece oldu zor uyudu o günler ama düzeldi sonra refluden şüphelenmistim ama düzelince sorgulamadim . Bazen çocugu çok incelerken buluyorum kendimi ağzına gözüne bakıp duruyorum

En çok bizim değiyor, ne zaman bir şeye maşallah desem ertesi gün tersi oluyor. Sütüm tazyikli geliyor diyordum, dün kızıma yetmedi dolaptan çıkardım verdim. Kötüleyerek sevmeye alışacağız.
Öylede insan sevemiyor ki

Hanımlar gaz giderici çay olarak kimyon otu, anason, rezene dışında başka hangi çayları içiyorsunuz?
Burda sadece kimyon gaza iyi gelir. Rezene ve anason sakinleştirici ve süt artırıcı özelliği vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…