Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ocağı doktoru dedi. Amin inşallah bebişlerimize şifa olsunŞifa olsun aşıları kuzuya nasıl geçti gün huzursuzluk oldu mu? Bana da 37 düşük geldi şurup vermek için hemşire mi söyledi
Biz asi dan geldigimizde onlem amacli calpol vermistim ben canim. Sonra gece uykusundan mizirdanarak uyanmisti baktim atesliydi ölçtüm 37.5. uzerine cikarsa cok hastaneye gidin mutlaka dedi igneyi uapan ebe ama sukur 37.5 tan yukari cikmadi sirkeli suyla sildim kulak arkalarini koltuk altlarini birazda calpol vermistim dusmustu bi daha da atesi olmadi sukurKızlar 2.ay aşımızı bugün olduk, kilomuzda 5700 boy 57cm. Ateşi 37 buçuğu geçmeden ilaca gerek yok dedi siz nasıl yaptınız önlem amaçlı verdiniz mi? 3 gün banyo yaptırmak yokmuş bana fazla geldi sanki.
Geçmiş olsunKızlar 2.ay aşımızı bugün olduk, kilomuzda 5700 boy 57cm. Ateşi 37 buçuğu geçmeden ilaca gerek yok dedi siz nasıl yaptınız önlem amaçlı verdiniz mi? 3 gün banyo yaptırmak yokmuş bana fazla geldi sanki.
Fındık da çok alerjen aklında olsun canımAynen olabilir tahin bitti tahin helvasına devam ediyordum bırakayım bakalım bir süre onu bırakmak daha kolay![]()
3-4 gun surmustu bizde , ben maximum doz veriyordum ozaman . Simdi sadece sabah aksam veriyorum.
Biz vallahi yeni dogandan 1 ve 2 ye cok hizli gectik. hatta 2. kutu 2 numarayi acmadik bile direk 3 aldik. sanirim 3 daha cok kullanilacak
1 ve 2 numara arasında pek fark yok gibi geldi bana da..4’lü kutu almıştım 2 den bitmeden 3 e geçeceğiz sanırım dediğiniz gibi 3-4 stoklamak lazım o vakitCanım 3 ile 4 çok uzun süre kullanılıyormuş benim alt komşumun iki yaşında bebeği var tuvalet eğitimine başlayacak 4 numara kullanıyor hala![]()
Boyutu falan iyi mi onun bende şuan 12 paket sleepy Ecologic 12 paket sleepy Bionatural 12 paket de sleepy lavantalı ıslak mendil var içlerinde en güzeli Ecologic dokusu daha iyi bebeğin poposunda kayıyor diğerleri takılıyo silerken pürüzsüz değil1 ve 2 numara arasında pek fark yok gibi geldi bana da..4’lü kutu almıştım 2 den bitmeden 3 e geçeceğiz sanırım dediğiniz gibi 3-4 stoklamak lazım o vakit
Islak mendil de önereyim ucuz ama güzel geldi bana pure soft Hepsiburada da kampanya yapmıştı 2. si bir lira 24 lüsü 182 liraya geldi gayette güzel sleepy gibi
evet 1 ile 2 ayni resmen. biz 1 numarayi bitiremeden 2 ye gectik. Az kaldi, bu bitince 3 den devam edicez1 ve 2 numara arasında pek fark yok gibi geldi bana da..4’lü kutu almıştım 2 den bitmeden 3 e geçeceğiz sanırım dediğiniz gibi 3-4 stoklamak lazım o vakit
Islak mendil de önereyim ucuz ama güzel geldi bana pure soft Hepsiburada da kampanya yapmıştı 2. si bir lira 24 lüsü 182 liraya geldi gayette güzel sleepy gibi
Aynen bizede aynısını dediler. Çok teşekkür ederizGeçmiş olsunbenim doktor önlem amaçlı calpol verdirdi. 38 i görürsen bir daha verirsin baktın düşecek gibi değil gelirsiniz hastaneye demişti. 37.6 dan yukarı çıkmadı şükür. Bir de koldaki aşısına 3 gün su değmeyecek bel altını yıkayabilirsin demişti.
Bugün 2 ay kontrolünde gittik rota asimizi olduk sıra yarın ki sağlık ocağı asilarinda.Bir kaç haftadır gelen gözümün önünde ol güncellemesi tam gaz devam ediyor kizimin Hic bir isim yetismiyor.Haliyle.buraya gelip çene calamiyorumHep bir ilgi alaka oyun derdindeyiz.Sizin nasıl gidiyor canım inşallah herşey yolundadır
![]()
Herşeyde ondan önce davrandım. Genel olarak artık böyleyim zaten aöışkanlık oldu. Baktım kıpırfıyor dayadım biberonu veya emzirme odasına gittim resmen koşar adım. Belli aralıklarla cafelere falan oturduk bi yandan alttan gazını çıkarttırfım bi yandan bir şeyler yedim içtim. Bebek arabasını biraz sallayarak sürdüm sallamaktan kastım araba sallantısı gibi. Mağazaları gezerken sıcak yerlerde kucağıma aldım etrafı izledi. Bi ara AVM marketinde durduramadım. Evde dans ederek söylediğim şarkı vardı. Markette kulağına onu fısıldamaya başladimhafif sallanarak.sakinleşti. bunları yazarken korkuyorum emzik olayını anlattımtan sonra nazar değdi zor bıraktırdım
![]()
Kızlar bu zeytinyağı gerçekten mucizevi bebisimin kafasına yüzüne sürdüm 1 saat bekletip masaj yaparak yıkadık konak taragi ile taradik o kadar çok kabuk döküldü ki yüzünde hiç kalmadı kafasında biraz daha var onu da bir sonraki banyoda temizleyeceğim
Canım bizim doktorumuz çocuk alerji doktoruyla birlikte düzenli takip ediyor, kan, mukus, döküntü, evet bunlar alerji göstergesi. Bazı besinlere intoleransı var belli ki. Ha benim bebenin ilk kan görüntüsü popodaki çatlak dolayısıylaydı, o geçti hemen, ama kan devam etti, sonra alerji olduğu anlaşıldı.Ve korktuğum başıma geldi kakasında kan var bebişimin. Bugün de biogaiaya başlamıştık. Kesin alerji bu öyle tazyikten falan değilne yapmam lazım ya acile götürmem gerekir mi yoksa doktora mi yazayim
Bir an görünce panik oldum yaZeytinyağı harika canım, bizimkinde de kaşlardaki Konak öyle geçti. Doktor zeytinyağı önermişti. Ama şampuan be kremde de stelatopia’ya devam. Onu da alerji doktoru vermişti.
Canım bizim doktorumuz çocuk alerji doktoruyla birlikte düzenli takip ediyor, kan, mukus, döküntü, evet bunlar alerji göstergesi. Bazı besinlere intoleransı var belli ki. Ha benim bebenin ilk kan görüntüsü popodaki çatlak dolayısıylaydı, o geçti hemen, ama kan devam etti, sonra alerji olduğu anlaşıldı.
Stres olma hiç. Acillik bir durum değil, doktoruna sorarsın, bir beslenme programı yazar ya da çocuk alerjisine yönlendirir.
Süt ürünü dediğin o kadar çok şeyde var ki, dana etinden dahi geçebiliyor. Ben süt ürünü tüketmiyorum derdim ama diyete başladıktan sonra anladım ki yemeklerde sadeyağ, bazı ekmekler, bazı hamurişleri vs. Çokça maruz kalıyormuşum aslında. Bunun dışında ceviz, susam, buğday, yumurta alerjen gıdalar.
Deneyerek bulunuyor. Çok yaşayan var inan. Stresimiz bunla sınırlı kalsın, evet çok zorlayıcı ama üstesinden gelinmeyecek gibi değil.
Bir an görünce panik oldum yayarin kalsiyum tavsiyesi alıp süt ürünlerini tamamen çıkarıyorum hatta direkt yumurtayı da çıkarayim da bir toparlasin kuzum sonra deneme ile hangisi olduğunu bulurum boynu falan kabardı yavrum neler yaşattım kızıma
![]()
Bir an görünce panik oldum yayarin kalsiyum tavsiyesi alıp süt ürünlerini tamamen çıkarıyorum hatta direkt yumurtayı da çıkarayim da bir toparlasin kuzum sonra deneme ile hangisi olduğunu bulurum boynu falan kabardı yavrum neler yaşattım kızıma
![]()
Öyle gerçekten en çok da su arttırıyor ki sütü.Nerden bilebilirdin ki, sen de süt olsun, besleyici olsun diye çabalıyordun sonuçta. Zaten süt artırıcı ne varsa bizim alerjen gıdalar arasında yer alıyorben artık suyu artırdım süt yapsın diye. Gerisi boş dedim.
Kulak arkasında da döküntü var kulak memesi arkası kaşları bir de boynunun altı pişik gibiBu arada kulak arkasına da bi bak. Ben orayı geç fark ettim.
Bizde mustela yapmıştı döküntüyü ve bıgün baktım avokadolu olanmış bendeki de doktor bioderma şampuan dedi biz losyon ve şampuanı bioderma atoderm aldık hepsi bitti şükürBir de boynunun altı da kabardı. Tazyikten mi oluyormus böyle. Mustelanin avokado yağlı şampuanıyla losyonunu kullanıyordum bir de stelatopia serisinin şampuaniyla losyonunu aldım hangisini kullanayım
Kakasında kan gördüm az önce besin alerjisi varmis meğer yarın diyete başlıyorum inşallah tez zamanda iyileşir minişimBizde mustela yapmıştı döküntüyü ve bıgün baktım avokadolu olanmış bendeki de doktor bioderma şampuan dedi biz losyon ve şampuanı bioderma atoderm aldık hepsi bitti şükürçok hafifti zaten