2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar kızımın eli ağzında sürekli parmak emmek istiyor. Emzik veriyorum onu da almıyor. Ağzında bi salya durumu sanırsın dişi çıkacak. Pamukçuk vardı ağzında doktorumuz ilaç verdi pamukçuk 3 gğn var 2 gün geçiyordu 1 aydır var bu salya durumu yeni oldu

Ben sütü yumurtayı bir anda bıraktım boynundaki kabarcıklar düzeldi iki günde ama az az mukus var kakasında bakalım onlar ne zaman düzelecek
İnşallah hemen düzelir. Ben şu an süt ürünleri ve yumurta tüketiyorum am yine de takip ediyorum abartmamakta fayda var. Tahin pekmez kestim.

Karbonatlı su ile sil. Daha etkili olur. Salya ilaçtan dolayı olabilir.

İnşALLAH ,burda yerin hazır bekliyorum
Merhaba ben yeni üye oldum inşallah Allah gönlümuze göre versin bende bişey söylemek istyrm bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim âdetele birlikte temizlendi ondan sonra doktorum korunmana gerek yok dedi bende hiç korunmadim adetime 7 gun vardı erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra iki gün geçti kaset test yaptım negatif çıktı sol kasigmda hep ağrı var karnıma iğne batması oluyo her an adet olacakmsim gibi bana yardımcı olurmsnsz benim gibi olanlar varmı

Amin canım gerçekten hasta olmasınlar Ömrümüzden ömür gidiyor. Nasıl oldu bebeğin? Umarım daha iyidir.

aa ne guzel gormussun afrika orgusunude hep merak etmisimdir ama cok agirdir tasiyamam kafam agirir diye cesaret edemiyorum
Ben de düşündüm bebekle daha kolay olur diye ama hijyenik gelmiyor hiç kendi saçımın ağırlığı yetiyor uzun süre aynı saç modelini kullandım bazen sıkılıyorum hep düz kesim uzun saçlar

2. Ayda sağlık ocağında yapılan aşılar dışında hastanede yapılan aşı var mı?
Hastanede kalça ultrasonu var sadece
Ben günde 3 veya 4 kez mama veriyorum benim net mamadan diyebiliyorum ama sen gönül rahatlığıyla anne sütüyle kilo aldırdım diyebilirsin canım

benim kivircik saclarim , burada da kuafor pahali baya. suyundan midir nedir hic uzamadigi kadar da sacim uzadi bu memlekette.
evde kendim kesiyorum. artik ne zaman tam sekli semali kayiyor, kivircikken bile belli oluyor yamukluk fln o zaman kuafore gidiyorum

Kanadada yetenek gerektiren meslekler çok pahalıymış kuaför terzilik vs. Burda ucuz ama gidecek vaktimiz olmuyo zaten ben de kendim kesiyorum

Valla bende dün kestim benimkiler pırasa gibi dümdüz. Burda da kuaförler aşırı pahalı sadece düz kesime 750 tl istediler. Bir kaç yere sordum en uygun 500 tl. Cimri de değilim ama veresim de gelmedi. Kendim kestim topikçek çok becerikliyiz

Amin canım gerçekten hasta olmasınlar Ömrümüzden ömür gidiyor. Nasıl oldu bebeğin? Umarım daha iyidir.
Biraz toparlıyor gibi, yarın yeniden doktora gidicez o söyleyecek durumu aslında. Emmesi biraz düzeldi. Sanırım onun etkisi oldu. 2 gün doğru dürüst beslenemedi. Ve 2 günde 100 Gr vermişti bakalım inşallah duzeliyodur. Yarın tam 2 aylık olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…