Bizim de hep öyle kirli beze yapmıyor temiz yapıyor zorlanınca açıp yaptırıyoruz falan ve sıvı oluyor kakası bu cuma gitmiştik kontrole tekrar sordum kakasını sıklığını ve fotolarını gösterdim bir sıkıntı yok diyor doktorBirde bir sorum daha olacak sizlereben daha önce hiç bebek kakası görmedim benimki şu gibi yapıyor bazen günde 2 3 bazen 1 ama hep su gibi. Normal demişti doktor ama o zaman 1 aylıktı. Bidaha da sormadım. Hatta benimkinin temiz bez hobisi var. Yapamadığı zaman masaj yapıyırum hareket yaptırıyorum yarım saatten fazla bekliyorım sonrasıkda. altını kirli bezi kaldırmadan açarak da bekliyorum. adam yapmıyor. Bezi değiştiriyorum cırt cırt takarken yapıyor bazen zor kapatıyorum her neyse bi iki dk sonra değiştirmek için açtığımda şu gibi oluyor dikkat etmesem akar yani.
Çok iyi haber bu.Hemen benim de sipariş vermem lazım. Bi umut hadi bakalım.Kizzz haberler güzelaşağıdaki yazıyı buldum
Contractubex krem; Vücutta yıllardır iyileşmeyen yara izler ya da ameliyat sonrası kalan dikiş izleri, kalıcı hasar bırakan yanıklar, koparılmış sivilce izleri gibi kolay kolay geçmeyen izleri kısa sürede geçiren aynı zamanda yalnızca eczanelerde satılan medikal bir kremdir. Cildin veya vücudun dış yüzeyinde bulunan kusurları gidermede oldukça başarılı olan Contractubex jel, var olan bu kusurları kolayca ortadan kaldırılabilir. Özellikle ameliyat sonrasında oluşan kalıcı izleri ya da ağır yaralanmanın etkisi olan vücuttaki izleri gideren bu jel, hamilelerin korkulu rüyası olan çatlakları da mucize bir şekilde ortadan kaldırıyor. Sayısız faydasıyla günümüzde popüler hale gelen bu jel krem aynı zamanda derinleşmiş akne izleri, kaşıma sebebi ile oluşan ciltte belirgin izleri hatta ameliyat ile alınmış benlerden kalan izleri yok etmesi gibi faydaları da bulunmaktadır.Yıllar önce olan bir kaza, ameliyat yada eskilerden kalmış bir yanık izi Contractubex jel ile geçebilir. Burada bilmeniz gereken önemli husus ise yara izi ne kadar eski ise iyileşme süreci de buna bağlı olarak uzamaktadır. Düzenli kullanarak kesin sonuç almanız mümkündür.
Yenidoğan kategorisinden çıktı sanki bunlarKuzum bizim de öyleydi ben de sorduğumda normal demişti doktor ishal sayilmiyormus bu durun yeni doğanda,yeni yeni düzeldi katılaşma başladı
Benimki hala nadiren agu diyor keyfini yerine getirirsek tabi.Kızlar merhaba bebekle grubu takip etmek o kadar zor ki günler de nasıl geçiyor anlamıyoruz günden güne buyuyor kuzum yavaş yavaş da düzene giriyor 2. Ay aşılarımızı yaptırdık ateş yapmadı ama baya huysuzluk yaptı atak haftasına da denk geldi sanırım onun haricinde gülücüklerimiz arttı hala aggulayamiyoruz ama ona üzülüyorum. Sizinkiler agulamaya kaçıncı günde başladı
İyi çol şükür. İnsan o halde görünce kendini bile suçluyor ben naptım şuan zamanı mıydı veya daha erken mi yaptırmalıydım diye kurdukça kuruyorAğrıdı bence canım. Ben iki kez calpol verdim. Akşam dokuz ondan sonra sakinleşti şükürler olsun. Gülücükler saçmaya başladı. Ben bir mutlu oldum anlatamam. dün çok zor bir gündü. Senin sünneti hatırlamıyorum. Cok ağlamıştı senin oğlun. Bir de genel anestezi verip ameliyathanede yapmışlardı diye hatırlıyorum. Biz yanındaydık. Sünnet anında hiç ağlamadı. Keyfi yerindeydi.
Ay kızlar hiç güleceğim yoktu. Benim sıpa oyun halısını sevemedi daha. Biraz önce bıraktım kaçtım koltuğa. Arkası da dönük. Mizirdandi mizirdandi sustu. Ben de seviniyorum alışacak diye. Bir gittim uyuyor halıda
Öyle düşünme sakin ol benimkide uyumuyo ama ben çok sakinim ve sabirliyim üstelik birde oğlum var. Benim sakinligimn çocuklara gecuyo bebek hiç aglamiyo . Biraz dinlen eşim destek olsun yada kayınvalidesi anneni çağır desteksiz olmaz canım. Bebeklerimiz büyücek bunları unutup gitcezBende malesef sanki hayatım sürekli ağlamak üzerine kurulmuş gibi çöküşteyim uyusa bile kafamın içinde sürkeli bi ağlama sesi artık
Ben daha taktırmadım ama birdahaki adetimde taktırmayı düşünüyorum spirali.. Sanırım adetin 2.yada 3.günü takılıyormuş rahatlıkla takılsın diyeKızlar doğum kontrol yöntemi olarak spiral mi tercih ediyorsunuz?
Hı o yüzden yani. Bizde henüz hepatit leri olmadık.Hayır asi yokmuş cuma açılacak verem aşısı dedi cuma yapacak onuda
Benim zaten imkansızdı ama keşke sezaryen de de olsaymoş o. Bikez daha üzüldüm şuan.doktor bana doğum sırasında öyle demişti bizim normal diye ısrarcı olmamızın bi sebebi de bu tüm kistleri vs patlatıp çıkıyor bebek rahmi temizliyor demişti buna benzer şeylerdi o an can telaşından tabi çok can kulağıyla dinlememiştim
Benden 15 20 falan çikiyor bende sağmayı denedim ama sürekli değil. Bitecek diye korkuyorumsoldakini süt olmasa bile 30-50 ml artık ne kadar çıktıysa sağmaya başladım. günde iki kez sağıyorum eğer tekrar süt gelirse sağmayı arttırırm sen de bi dene istersen
Hı iyi ozaman. Hiç bebek bakmadım bezine zaten asla bakmadım o yüzden acaba normal değil mi dedim bi anBizim de hep öyle kirli beze yapmıyor temiz yapıyor zorlanınca açıp yaptırıyoruz falan ve sıvı oluyor kakası bu cuma gitmiştik kontrole tekrar sordum kakasını sıklığını ve fotolarını gösterdim bir sıkıntı yok diyor doktor
Merhaba, ben mirena hormonlu spiral taktırdım. Taktırmak için regl dönemini beklemedim, zaten 2-3 saniyelik bir ağrı oluyor sadece takarken.Kızlar doğum kontrol yöntemi olarak spiral mi tercih ediyorsunuz?
Hormonlunun diğerinden ne farkı var canım, istediğimiz takıyorlar mı ? Adet olmadan takınca acı oluyo diye duymuştum .özelde mi taktırdınMerhaba, ben mirena hormonlu spiral taktırdım. Taktırmak için regl dönemini beklemedim, zaten 2-3 saniyelik bir ağrı oluyor sadece takarken.
Evet onunla alakalı olabilir benim kız minnak doğduğu için daha yeni yeni zorluyor beniBen kendimi çok zorluyorum sanırım çocukla eğilip kalkarken. Bizim kızın maşallahı da var emzirirken falan karnima baskı yapıyo
Rengi konusunda bir fikrim yok ama büyüklük konusunda bazen büyür korkma demişti sıkmayın canınızı çünkü bebekte ağrı yapan birşey değil ve genel olarakta düzelen bir durum.Benim bebeğimin de cevize yaklaştı bazen rengi de değişiyor gibi geliyor
Hormonlu olanından mı taktıracaksın?Ben daha taktırmadım ama birdahaki adetimde taktırmayı düşünüyorum spirali.. Sanırım adetin 2.yada 3.günü takılıyormuş rahatlıkla takılsın diye
Canım bi hormonlu varmış bide hormonsuz , hormonlu olan fiyatı baya yüksekHormonlu olanından mı taktıracaksın?
kuzu peki neden hormonlu tercih ettin? Genelde hormonlu adeti kesiyor diyorlarMerhaba, ben mirena hormonlu spiral taktırdım. Taktırmak için regl dönemini beklemedim, zaten 2-3 saniyelik bir ağrı oluyor sadece takarken.
özeldeki doktor bana gel takarız dediğine göre kendileri takıyor canım, ablamda devlette gidip taktırmıştıCanım bi hormonlu varmış bide hormonsuz , hormonlu olan fiyatı baya yüksekgaliba hormonsuz olan bakır spiral taktırcam.Devlet Hastanesi'nde kadın doğumcu kendi mi veriyor spirali yoksa biz eczaneden alıp mı gidiyoruz onu bilemedim ?
evet ya zaman nasil da nasil gectiGörünse nolcak o meleğinin sana bıraktığı minik bir hatıra diye düşün
Ay evet ya millet zaman hızlı geçer anın kıymetini bil derdi de ben bu sıkıntılar hiç geçmicek diye düşünürken 50 günlük olduk bile Rabbime bin şükürŞimdide şu 3 ayı bi atlatsaydım diyorum bu "şu bi geçseydi" ler hiç bitmicek galiba
Çok şükür ben de bebişte iyiyiz diyelim iyi olalımNormal sıkıntılar işte gaz, emme, kaka falan öyle geçiyor günler.
bana dr um hormonlu spiral onerdi onu taktircamKızlar doğum kontrol yöntemi olarak spiral mi tercih ediyorsunuz?
adet olmaya gerek yokmus, ben bu ayin 25 inde taktiriryorumBen daha taktırmadım ama birdahaki adetimde taktırmayı düşünüyorum spirali.. Sanırım adetin 2.yada 3.günü takılıyormuş rahatlıkla takılsın diye
evet hormonlu adeti kesiyormus ama digeri de cok sancili adet yapiyormus.kuzu peki neden hormonlu tercih ettin? Genelde hormonlu adeti kesiyor diyorlar
Kızlar doğum kontrol konuşulmuş artık onların zamanı geldi dimi
Biz gerçi kız durmadığından en doğal korunma yöntemini kullanıyoruz sevişemiyoruz
Şaka bi yana spiral hiç düşünmemiştim siz diyince mantıklı mı süte vs etkisi var mı acaba
Ben erkek korunsun fikrindeyim ama kocamı ikna etmek zor rahatlığa alıştı bir sene korunmadan yapıp çocuk olmayınca
Doğum kontrol hapı da kullanmak istemiyorum takip edemem yani bebişle 2 gün yıkanamadığım oluyor zira kahvaltı yapamadığım günler oluyor onu da düşünemem
Sağol canım verdim bakalımBence verilir canım
TeşekkürlerVeriliyor ben sormuştum
İsmi ne canım o damlanınBen elle biraz sağıyorum baktım olmuyor makina ile çoğu zaman boğazına kaçıyor zaten
Bize Doktorumuz anne sütü ile karışışan damla verdi. Kaşığa sütü damlatıp ardından damla döküyorum veriyorum
Benim kızımın kakası da böyle canım bir de boynunda kabarcıklar var alerjiden şüphelendim diyete başladım ama devam ediyor malesef doktor kontrolumuz var haftaya. Ama sadece mukus olması alerji belirtisi değilMerhaba kızlar epeydir bakamadım bursya nasılsınız? Gaz kaka çiş mama falan uğraşıyoruz işte. Aşılarımızı olduk bakalım
Kızımın kakası bugün böyle okdu normal mi sizce kusura bakmayın paylaştığım için
Canım benim doktorum hormonlu spiral önerdi, koruyuculuğu bakır spirale göre daha yüksekmiş. Ayrıca rahim ağzı kanserine karşı da koruyucu özelliği olduğunu söyledi. Mirena eczanelerden temin etmek gerekiyor hastane kendisi temin etmiyor ancak benim doktorum bana bir rapor yazdı, ağrı kesici, antibiyotik ve spirali toplamda 150 TL'ye aldım.Hormonlunun diğerinden ne farkı var canım, istediğimiz takıyorlar mı ? Adet olmadan takınca acı oluyo diye duymuştum .özelde mi taktırdın
Doktorum hormonlu spirali önerdiği için tercih ettim canım benkuzu peki neden hormonlu tercih ettin? Genelde hormonlu adeti kesiyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?