2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kız eşim de diyor inşallah burnu sana benzer diye. Ben 36. Hafta da çocuğun burnu ultrasonda bi değişik çıktı 2 gün boyunda hüngür hüngür ağladığımı bilirim çocuk çirkin olacak kaynanama benzeyecek diye. Babam aradı ben ağlıyorum o an adam da panik oldu ona da demişim çocuk çirkin olacak diye. Annemi akşamdan yanıma gönderdi acil git çocukta bişey var bu söylemiyor çirkin olacak diyip duruyor diye ağlıyor. Annem diğer gün geldi bilseydim daha önceden ağlardım

Ten teması istiyor bence çünkü emip emip kusuyor
Geçen bir video izledim yorgun bebek sendromu diye. Uyku düzeni olmayan bebeklerde olurmuş. Videoyu bulabilir miyim bilmiyorum. Sürekli emme istediği olur diyordu. Benim bebeğimde de vardı sürekli emme isteği ama şimdi çok şükür fırsat vermeye başladı. Uykusuna özellikle dikkat etmeye başladım. Videoya bakacağım bulursam paylaşırım

Eşimde gözlük kullanması lazım sende bi görün demiştim adamı kör ilan edip göz nakli yapardı iyiki muayene olmadı

Uykusuna dikkat etmekten kastın nedir canım ? Yani ne kadar sürede bir ve ya ne kadar uyuyor bebiş

Ay bende aynısını yaşıyorum ya bi gun odada unutmuşum bezi de oda kokmuş resmen. Çocuk hareket ettikçe idrar kokusu geliyo bende molfix kullanmayı düşünüyorum

İdrarını yaptığını kıyafeti üzerindeyken bile anlıyorum, koku yayıyor direk. Bi ara çocuğun idrarından şüphelenmiştim.

Canım biz sleepy kullanıyoruz koku problemi yaşamadım hatta kakasını yapsa bile koku çıkmıyor.

Sleepy ecologic aldık dün, kullanıyorum şu an. Fena değil. Koku vermedi hiç dışarı. Bir paket primamız daha var kargoda. Onu bitirdikten sonra komple sleepy’ye geçerim sanırım.

Bundan sonra sanırım ben de sleepy ile devam edeceğim.

Ben de ilk Ecologic ile başladım Bionatural ile dönüşümlü kullanıyordum. Baktım ikisi de aynı Bionaturalden devam ediyorum daha uygun çünkü fiyatı ikincisi 1 TL indiriminden stokladim 17 paket bez var evde

Aynı durumdayım, 2 şeye pişman oldum biri kundağa öteki de emziğe alıştırmamış olmaya.
Aynı dert bende de var 1.ayını doldurduğunda verdim emziği ama alışmadı canı isterse tutuyor istemezse diliyle itip öğürüyor. Kundak için de durmuyor elleri ile açıyor nasıl olacak bilmiyorum

Bebişte değil de bende olmuştu madecasol krem sürdüm rahatlatmıştı ben tırnak makası ile kesiyorum çok hızlı uzamıyor mu bebeklerin tırnakları

Birde bebekleri nasıl uyutuyorsunuz kızlar. Ben kucağımda uyutuyordum ama annem alışır zor olur sonrasında dedi ya ayakta ya da beşikte sallayarak uyuyor başka türlü çok zor sizler ne yapıyorsunuz
Ben de kucağımda uyutuyorum sonra sallıyorum dalana kadar başka türlü uyumuyor ama kayınvalide ya da babası direk sallayarak uyutabiliyor bence bize naz yapıyorlar kokumuzu istedikleri için

Benim kızın ağzında böyle baloncuklar oluşuyor ya sonra boğazına kaçıp öksürüyor. Sizlerde var mı bu durum

Hanımlar sizinde bebeğiniz pusetten kıçını kaydırarak asaglara iniyormu bizimki çok erken başladı.bi bakıyorum ayakları yere değecek hiç durmuyor paşa.
Kaç haftalıksınız canım biz 2.5 aylık henüz başlamadı o kadar
Canım törpüden kaynaklı tırnak batığı içeri kaçmış olmasın
Birde bebekleri nasıl uyutuyorsunuz kızlar. Ben kucağımda uyutuyordum ama annem alışır zor olur sonrasında dedi ya ayakta ya da beşikte sallayarak uyuyor başka türlü çok zor sizler ne yapıyorsunuz
Benimki kendisi belirliyor bi gün emerken bi gün kucakta popoya patpatla bi gün beşikte sallanarak düzen sıfır

Canım ben bikere emzik verdim damak yapısı bozulmuş gibi gelmişti bana ,acaba bana mı öyle geldi.Emzik kullananlar aydınlatırsa sevinirim
Tek seferde damak yapısı değişmez bence ama kullananlara sormak lazım.

Aynı dert bende de var 1.ayını doldurduğunda verdim emziği ama alışmadı canı isterse tutuyor istemezse diliyle itip öğürüyor. Kundak için de durmuyor elleri ile açıyor nasıl olacak bilmiyorum

Benim kızın ağzında böyle baloncuklar oluşuyor ya sonra boğazına kaçıp öksürüyor. Sizlerde var mı bu durum

Eki Görüntüle 3190643
Bizimki de çok ağlarsa alıyordu emziği, şimdi o zaman bile almıyor öğürüyor. Çok beslendiği uyumak istediği zaman memeden ayırmak için vermek istiyorum ama almıyor. Baloncuklar öksürme ve uykuda öğürme bizde var. Öd suyu yükselmesi sanırım

Bebek bu aralar hep göğsümde yatmak istiyor, çok sakin uyuyor diye de kıyıp alamıyorum. Gece gündüz böyle birlikte uyuduğumuz oluyor acaba omurilik gelişimi için hata mı yapıyorum?

Ay alemsin ya Adamın yüreğine indirmişsin. Sanki grupta da paylaşmıştın hatırlıyorum Benim büyük oğlum doğduğu gün herkes kaynanama benzetti Neyse ki sonradan değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…