Ten teması istiyor bence çünkü emip emip kusuyorMeme de mi duruyor yoksa emiyor mu. Sadece meme de duruyorsa kokuna alışmıştır ya da ten teması istiyordur. Eşin kendi tenine temas ettirsin biraz. Bi gözlemleyin
Kız eşim de diyor inşallah burnu sana benzer diye. Ben 36. Hafta da çocuğun burnu ultrasonda bi değişik çıktı 2 gün boyunda hüngür hüngür ağladığımı bilirim çocuk çirkin olacak kaynanama benzeyecek diye. Babam aradı ben ağlıyorum o an adam da panik oldu ona da demişim çocuk çirkin olacak diye. Annemi akşamdan yanıma gönderdi acil git çocukta bişey var bu söylemiyor çirkin olacak diyip duruyor diye ağlıyor. Annem diğer gün geldiAy bende. Kaynana tarafının burun genleri ağır mı basıyor nedir eşimin dedesi annesi eşim inanılmaz büyük burunlu. Eşim de seviyorum ama oğlumda istemedimultrasonda bi ara şu gelmiş büyük gördük odaya eşimle bi girişimiz vardı bide fotoya bakarak yasla çıkışımız eşim doktora bi yanlışluk olabilir mi falan dedi kendine benzemesin diye
Ben almadım kullanmayacağımı biliyordum
Koptum bunaaynen aynen.
Geçen bir video izledim yorgun bebek sendromu diye. Uyku düzeni olmayan bebeklerde olurmuş. Videoyu bulabilir miyim bilmiyorum. Sürekli emme istediği olur diyordu. Benim bebeğimde de vardı sürekli emme isteği ama şimdi çok şükür fırsat vermeye başladı. Uykusuna özellikle dikkat etmeye başladım. Videoya bakacağım bulursam paylaşırımTen teması istiyor bence çünkü emip emip kusuyor
Eşimde gözlük kullanması lazım sende bi görün demiştim adamı kör ilan edip göz nakli yapardı iyiki muayene olmadıAy çok şükür. Devlet hastanesi bana sağ gözün %50 sol gözün de %30 görmüyor teşhisi koymuştubenim tek sıkıntım astiğmatım var dereceli bir gözlük işimi gördü. Eşim de diyor ki senin benimle neden evlendiğin belli oldu körmüşsün meğersem diye iyi goygoylamıştık
Uykusuna dikkat etmekten kastın nedir canım ? Yani ne kadar sürede bir ve ya ne kadar uyuyor bebişGeçen bir video izledim yorgun bebek sendromu diye. Uyku düzeni olmayan bebeklerde olurmuş. Videoyu bulabilir miyim bilmiyorum. Sürekli emme istediği olur diyordu. Benim bebeğimde de vardı sürekli emme isteği ama şimdi çok şükür fırsat vermeye başladı. Uykusuna özellikle dikkat etmeye başladım. Videoya bakacağım bulursam paylaşırım
Ay bende aynısını yaşıyorum ya bi gun odada unutmuşum bezi de oda kokmuş resmen. Çocuk hareket ettikçe idrar kokusu geliyo bende molfix kullanmayı düşünüyorum
Canım biz sleepy kullanıyoruz koku problemi yaşamadım hatta kakasını yapsa bile koku çıkmıyor.
Biz ilk zamanlar kullandık prematüre diye her yerde prematureye uygun bez boyu yok eşimde prima bulmuş onu almıştı ama evet koku yapıyor ya bende tekrar bez lazım olduğunda sleepye geçtim senin gibi bez unuttum oturma odasında sabaha kadar birsey olmadı bazende gece emzirmesinde de değiştiriyorum haliyle üşeniyorum tuvalete kadar gitmeye sabaha kadar odada kokmuyor
Ben de ilk Ecologic ile başladım Bionatural ile dönüşümlü kullanıyordum. Baktım ikisi de aynı Bionaturalden devam ediyorum daha uygun çünkü fiyatıİdrarını yaptığını kıyafeti üzerindeyken bile anlıyorum, koku yayıyor direk. Bi ara çocuğun idrarından şüphelenmiştim.
Sleepy ecologic aldık dün, kullanıyorum şu an. Fena değil. Koku vermedi hiç dışarı. Bir paket primamız daha var kargoda. Onu bitirdikten sonra komple sleepy’ye geçerim sanırım.
Bundan sonra sanırım ben de sleepy ile devam edeceğim.
Aynı dert bende de var 1.ayını doldurduğunda verdim emziği ama alışmadı canı isterse tutuyor istemezse diliyle itip öğürüyor. Kundak için de durmuyor elleri ile açıyor nasıl olacak bilmiyorumAynı durumdayım, 2 şeye pişman oldum biri kundağa öteki de emziğe alıştırmamış olmaya.
Bebişte değil de bende olmuştu madecasol krem sürdüm rahatlatmıştı ben tırnak makası ile kesiyorum çok hızlı uzamıyor mu bebeklerin tırnaklarıKızlar bebeğimin tırnağının kenarı böyle şişmiş ne ki bu tırnak batması falan olabilir mi pilli törpü ile torpuluyorum normalde tırnağını keserken zarar vermemek için nasıl geçer bu bilginiz var mı?
Ben de kucağımda uyutuyorum sonra sallıyorum dalana kadar başka türlü uyumuyor ama kayınvalide ya da babası direk sallayarak uyutabiliyor bence bize naz yapıyorlar kokumuzu istedikleri içinBirde bebekleri nasıl uyutuyorsunuz kızlar. Ben kucağımda uyutuyordum ama annem alışır zor olur sonrasında dedi ya ayakta ya da beşikte sallayarak uyuyor başka türlü çok zor sizler ne yapıyorsunuz
Gözün aydın canım bi şey yoktu belliydi
Kaç haftalıksınız canım biz 2.5 aylık henüz başlamadı o kadarHanımlar sizinde bebeğiniz pusetten kıçını kaydırarak asaglara iniyormu bizimki çok erken başladı.bi bakıyorum ayakları yere değecek hiç durmuyor paşa.
Canım törpüden kaynaklı tırnak batığı içeri kaçmış olmasınKızlar bebeğimin tırnağının kenarı böyle şişmiş ne ki bu tırnak batması falan olabilir mi pilli törpü ile torpuluyorum normalde tırnağını keserken zarar vermemek için nasıl geçer bu bilginiz var mı?
Benimki kendisi belirliyor bi gün emerken bi gün kucakta popoya patpatla bi gün beşikte sallanarak düzen sıfırBirde bebekleri nasıl uyutuyorsunuz kızlar. Ben kucağımda uyutuyordum ama annem alışır zor olur sonrasında dedi ya ayakta ya da beşikte sallayarak uyuyor başka türlü çok zor sizler ne yapıyorsunuz
Tek seferde damak yapısı değişmez bence ama kullananlara sormak lazım.Canım ben bikere emzik verdim damak yapısı bozulmuş gibi gelmişti bana ,acaba bana mı öyle geldi.Emzik kullananlar aydınlatırsa sevinirim
Aynı dert bende de var 1.ayını doldurduğunda verdim emziği ama alışmadı canı isterse tutuyor istemezse diliyle itip öğürüyor. Kundak için de durmuyor elleri ile açıyor nasıl olacak bilmiyorum
Bizimki de çok ağlarsa alıyordu emziği, şimdi o zaman bile almıyor öğürüyor. Çok beslendiği uyumak istediği zaman memeden ayırmak için vermek istiyorum ama almıyor. Baloncuklar öksürme ve uykuda öğürme bizde var. Öd suyu yükselmesi sanırımBenim kızın ağzında böyle baloncuklar oluşuyor ya sonra boğazına kaçıp öksürüyor. Sizlerde var mı bu durum
Eki Görüntüle 3190643
Ay saçlara bakEki Görüntüle 3190650 kizlar benim yavru ceylanim oyun halisini cok sevdi. Guzel oynuyor bende azda olsa dinleniyorum islerimi yapiyorum. Heycanlaniyor ordaki oyuncaklara sizin bebislerde seviyor mu haliyi
Dogurana kadar midem bulaniyodu belki de sebebi buyduAy saçlara bak
Ay alemsin yaKız eşim de diyor inşallah burnu sana benzer diye. Ben 36. Hafta da çocuğun burnu ultrasonda bi değişik çıktı 2 gün boyunda hüngür hüngür ağladığımı bilirim çocuk çirkin olacak kaynanama benzeyecek diye. Babam aradı ben ağlıyorum o an adam da panik oldu ona da demişim çocuk çirkin olacak diye. Annemi akşamdan yanıma gönderdi acil git çocukta bişey var bu söylemiyor çirkin olacak diyip duruyor diye ağlıyor. Annem diğer gün geldibilseydim daha önceden ağlardım
Saçın yarısını benim oğluşuma verinEki Görüntüle 3190650 kizlar benim yavru ceylanim oyun halisini cok sevdi. Guzel oynuyor bende azda olsa dinleniyorum islerimi yapiyorum. Heycanlaniyor ordaki oyuncaklara sizin bebislerde seviyor mu haliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?