tövbeee onu nerden çıkarmışKızlar hastaneden geldim şimdi ama doktor çok olumlu konuşmadı kafa dokuları yerleşmemiş falan dedi perinatolojiye yönlendirdi çok morelim bozuldu
İnşallah kötü birşey çıkmaz. Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar hastaneden geldim şimdi ama doktor çok olumlu konuşmadı kafa dokuları yerleşmemiş falan dedi perinatolojiye yönlendirdi çok morelim bozuldu
Yok bu hafta gidicem aşırı morelim bozuldu hiç böyle bişeyle karşılaşacağımı tahmin etmezdim ordan çıkıp devlet acile gittim bebeğin gelişimi iyi dedi ama kendi doktorumda çok iyi bilgili yani yanılacağını hiç sanmıyorum verdiği ultrasonda bile belli oluyodu yanitövbeee onu nerden çıkarmışperinatolojiye gittin mi peki ne dedi? bazen bu doktorlardan bile şüphe duyuyorum. hemen telaş yapma, korkma, başka bir doktora da mı görünsen kuzum
Amin allah razı olsun ama bence sıkıntılı ve kürtaj bile olabilir yaniİnşallah kötü birşey çıkmaz. Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aynen aslında haftada 1 olsa şu randevular süper olurRica ederim hepimiz aynıyızSanıyorum kontrolden sonra moral motivasyon tavan, en fazla 1 hafta götürüyor. Sonra kafada kurmacalar başlıyor
Benim gibi olmussun benim hiç hız kesmedi hala tiksinme kusma devam ediyo umudum kalmadı 4 aylık hala kusma nedir yaBenim de mide bulantım geçti diyorum 3 gün sonra daha da güçlenmiş bir şekilde geliyo 15. Haftadayım
Yok yok merak etme ultrasonda haraket etmese bile gün içinde ediyordur annesi korkma hiçbenimki hareketsiz yagörmedim hiç oynadıgını aha yeni takılcak konu buldum kendime
NT olarak yazar canim eğer hastane barkod no varsa hastane laboratuvarindan kimlik no barkod no ile giriş yap radyoloji sonuçlarına bak doktor rapor olarak yazmistir onuBiseyler yaziyo kagitta mesela FH 6.0 , D 14.0 G 47 FR 26 DR 140 Z 2.25 bunlar ne ki.
Allah korusun inşallah güzel ilerler herşeyAmin allah razı olsun ama bence sıkıntılı ve kürtaj bile olabilir yani
Teşekkür ederim yorumun için canımmaşallah canım erkek gibidoktor ne dedi
Baktim ama bir sey yokNT olarak yazar canim eğer hastane barkod no varsa hastane laboratuvarindan kimlik no barkod no ile giriş yap radyoloji sonuçlarına bak doktor rapor olarak yazmistir onu
Çok geçmiş olsun canım hemen telaş yapma başka bi doktordan da fikir al inşallah her şey senin ve bebişin için çok güzel olurKızlar hastaneden geldim şimdi ama doktor çok olumlu konuşmadı kafa dokuları yerleşmemiş falan dedi perinatolojiye yönlendirdi çok morelim bozuldu
Masallah canim ay doktorun yaklasimi cok onemli tabi.Saglikla gelir insallah her seyin basi o :)Aaa benimkine benziyoryarını gidecektim bende ama dayanamadım bugün gittim 12+1 günlük olmuş benimki de 2’li test yaptıramadım. Çünkü ultrasonu yeterli değilmiş Yarın özel de randevum var yarın yaptıracağım. Devlet hastanesinde kendi doktorum yokmuş. Korkunç bi doktor vardı yat, karnını aç, bekle, soruma cevap ver ayyy bi daha da gitmem. Lütfedip ulturason fotomu verdi cinsiyetini çok merak ediyorum. Kız doğurursam bu hayata bir gol atmış olacağım bu arada erkek çocukları da çok severim ama sülalem hep erkek eşim tarafı da hep erkek kız çocuğuna 2 tarafta hasret kalmış durumdalar
Ölçmüştür diye düşünüyorum, kan testine giderken ense kalınlığının da yazdığı bir evrak oluyor ya da aynı yerde kan verdiyseniz sisteme de girmiş olabilir ölçümü. Çünkü ikili taramanın kan testindeki kriterlerde ense kalınlığı da yer alıyor.Ben bugunku muayenemde ense kalinligi vs demedi doktor??Sadece bir anormallik var mi dedim hayir dedi ve 2li test icin kan verdim.Sizce bakmis midir doktor ense kalinligina?
Ben multivitamin olarak pregnom kullanıyorum demir olarak da ferrum verdi doktorum ikisinden de günde bir tane alıyorumYa hanimlar bana doktorum multivitamin Decavit Pronatal yazmis siz ne kullaniyorsunuz? Ama ne zaman ve kac tane alacagm yazilmamis e nabizda da cikmiyorKullanan var mi bundan???
Bende öyleyim bugün birde gaflette bulunup acı birşey yemiş bulundum berbat bir gün geçirdim artık tamamen bitse yaHanımlar merhaba bulantıları geçer gibi olup başa saran var mıı? Benım oyle mesela 2 gün iyi isem 3. Gun tekrar cıkartyrum. Bir de bu gunlerde aşırı mide yanması basladıerken değil mi nerden cıktı yanma
Allah korusun inşallah gerek kalmazAmin allah razı olsun ama bence sıkıntılı ve kürtaj bile olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?