2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar hastaneden geldim şimdi ama doktor çok olumlu konuşmadı kafa dokuları yerleşmemiş falan dedi perinatolojiye yönlendirdi çok morelim bozuldu
tövbeee onu nerden çıkarmış perinatolojiye gittin mi peki ne dedi? bazen bu doktorlardan bile şüphe duyuyorum. hemen telaş yapma, korkma, başka bir doktora da mı görünsen kuzum

Kızlar hastaneden geldim şimdi ama doktor çok olumlu konuşmadı kafa dokuları yerleşmemiş falan dedi perinatolojiye yönlendirdi çok morelim bozuldu
İnşallah kötü birşey çıkmaz. Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

tövbeee onu nerden çıkarmış perinatolojiye gittin mi peki ne dedi? bazen bu doktorlardan bile şüphe duyuyorum. hemen telaş yapma, korkma, başka bir doktora da mı görünsen kuzum
Yok bu hafta gidicem aşırı morelim bozuldu hiç böyle bişeyle karşılaşacağımı tahmin etmezdim ordan çıkıp devlet acile gittim bebeğin gelişimi iyi dedi ama kendi doktorumda çok iyi bilgili yani yanılacağını hiç sanmıyorum verdiği ultrasonda bile belli oluyodu yani

maşallah canım erkek gibi doktor ne dedi
Teşekkür ederim yorumun için canım sen 7. Haftada da erkek demiştin değişmedi tahminin doktorda %70 erkek dedi kesin olmamakla birlikte bakalım hayırlısı ay sonuna randevum var o zaman belli olur inşallah

Çok geçmiş olsun canım hemen telaş yapma başka bi doktordan da fikir al inşallah her şey senin ve bebişin için çok güzel olur

Masallah canim ay doktorun yaklasimi cok onemli tabi.Saglikla gelir insallah her seyin basi o :)

Ya hanimlar bana doktorum multivitamin Decavit Pronatal yazmis siz ne kullaniyorsunuz? Ama ne zaman ve kac tane alacagm yazilmamis e nabizda da cikmiyor Kullanan var mi bundan???

Pasha22 Canim bana bir yorum yapmadin gozden mi kacti acaba? rica etsem?

Eklentiler

• 20220509_104934.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20220509-192408_WhatsApp.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 48
Ben mıltivitamin kullanıyordum ek olarak magnezyum ve omega 3 verdi.
Bir de reflü den boğaz gıcığı öksürük yaşadığım için mide koruyucu şurup verdi. İşe de yaradı çok şükür.

Ben bugunku muayenemde ense kalinligi vs demedi doktor??Sadece bir anormallik var mi dedim hayir dedi ve 2li test icin kan verdim.Sizce bakmis midir doktor ense kalinligina?
Ölçmüştür diye düşünüyorum, kan testine giderken ense kalınlığının da yazdığı bir evrak oluyor ya da aynı yerde kan verdiyseniz sisteme de girmiş olabilir ölçümü. Çünkü ikili taramanın kan testindeki kriterlerde ense kalınlığı da yer alıyor.

Ya hanimlar bana doktorum multivitamin Decavit Pronatal yazmis siz ne kullaniyorsunuz? Ama ne zaman ve kac tane alacagm yazilmamis e nabizda da cikmiyor Kullanan var mi bundan???
Ben multivitamin olarak pregnom kullanıyorum demir olarak da ferrum verdi doktorum ikisinden de günde bir tane alıyorum

Bende öyleyim bugün birde gaflette bulunup acı birşey yemiş bulundum berbat bir gün geçirdim artık tamamen bitse ya

Amin allah razı olsun ama bence sıkıntılı ve kürtaj bile olabilir yani
Allah korusun inşallah gerek kalmaz
Sen nasıl anladın ultrasondaki görüntüden çok bariz bir şekil bozukluğu falan mı vardı
Üzüldüm İnan kimse kimseyi tanımasa bile insan hiç bir annenin üzülmesini istemiyor
İnşallah iyi haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…