2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Anladim canim sagol ama hicbir yerde göremedim hayirlisi bakalim

Bana da bugün Haşimato tanısı konuldu ve 2 hafta önce klomen kullanıp 1 hafta önce de ovitrelle iğnesi vurmuştum. 1 buçuk senedir çocuğumuz olmadığı için kadın doğuma gittim tahlillerde Tsh 7 çıktı, dahiliyeye yönlendirdi orda da Tsh yüksek 12 çıktı antikorda 719 çıktı. Doktor tedavi etmeden hamile kalma dedi düşükle ve çocuğun zeka geriliği riskiyle sonuçlanır dedi. Eğer gebe kalırsan da korkma gel dozunu artıralım hemen düşürelim dedi. Sanırım gebeliğe engel olan TSHtı. Bu ay için hamilelik ümidim kalmadı kasıklarımda ağrı var 1 hafta kaldı regl günüme. Sağlıklı olsun geç olsun dedim napalım artık.

Kızlar bugün doktorumun verdiği D vitamini multivitamin hap demir hapını kullanmaya başladım. Normalde mide bulantı vardı ama kusma yoktu. İlaçları aldıktan sonra yediğim her şeyi çıkardım. Çok kötü hissediyorum kendimi magnezyum da almam gerekiyor ama midem çok kötü. İlaçlar mı etkiledi yoksa normal mi

Çok fena başım ağrıyor, ishal olmuşum bu böyle daha ne kadar sürer ki

Çok fena başım ağrıyor, ishal olmuşum bu böyle daha ne kadar sürer ki
Benim 1 haftadır aşırı başım ağrıyor canım agrıkesicide içmiyorum
Benimde başım çok ağrıyor. Ama ben ağrı kesici almadan yapamiyorum hiç bişey fayda etmiyor. Ben zaten normal şartlarda bile baş ağrısı olunca ağrı kesici almadığım sürece asla geçmez

Benimde başım çok ağrıyor. Ama ben ağrı kesici almadan yapamiyorum hiç bişey fayda etmiyor. Ben zaten normal şartlarda bile baş ağrısı olunca ağrı kesici almadığım sürece asla geçmez
Doktor banada ağrı kesici alabilirsin dedi ama yinede almıyorum hap içmek hiç bana göre değil

Çok fena ya ilaçta almak istemiyorum uyumakla anca geçer galiba

Kızımda 3. Ay sonrasında bitmişti inşallah bu gebeliğimde de öyle olur cok zor bır durum gerçekten

ilaçlar ağır mı geliyor acaba, mide koruyucu şurup istesen doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…