- 2 Ekim 2020
- 277
- 213
- 33
- 42
Evet güzel fikir, aynen güzel anıları kalsın bugünlerin, sıkıntısı çok ama Allah güzelliklerini farkettirsin, teşekkürlerBiz doktorumuzdan kağıda yazmasını rica ettik. Bir pastaneden ufak bir pasta yapmasını içindeki krema rengini mavi ya da pembe yapmasını rica ettik. Parti gibi değil de anı olması için kendi aramızda pasta keseceğiz. Belki size de fikir olur.
haplar çok büyük insan ağzına attığı anda öğürmeye başlıyor hap içtikten sonra arabaya binemiyorum midem alt üst oluyorilaçlar ağır mı geliyor acaba, mide koruyucu şurup istesen doktordan
bende elevit vitamin ilacını sırf çok büyük midemi bulandırıyor diye bırakmıştım doktor o zaman sadece folik iç demişti şimdi yeniden başla dedi başlayamadım korkudan tekrar mide bultantısı yapar diye. ben mide koruyucusına başlayacağım haftaya bence en güzel yöntem ohaplar çok büyük insan ağzına attığı anda öğürmeye başlıyor hap içtikten sonra arabaya binemiyorum midem alt üst oluyor
Arkadaşlar bana dua edin lütfen ense kalınlığı yüksek çıkmıştı doktorum araştırmaya yönlendirdi pedigolog oda yanı ölçtü burun kemiğinde bir sıkıntı yok bana 16. Haftda amniyosentezde yapılacak ben nasıl geçireceğim bu süreçleri 3 haftada çıkıyormuş sonuçlar perişanım.
Günaydın canımGunaydinlar
Güzelliklerle geçsin gününüz insallah
Hayırlı haberlerle dön inşallah canım sağlıklı haberlerini nasip etsin Rabbim insallahGünaydınlar herkeseikili test için gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Amin inşallah Allah razı olsunHayırlı haberlerle dön inşallah canım sağlıklı haberlerini nasip etsin Rabbim insallah
sabırsızla bekliyoruz ikinizi de hayırlı haberlerle dönün inşallahGünaydın kızlar
Üçüz doktoruna gidiyorum
Dualarınızı bekliyorum
Canım sakatatın iç organları bence o uyarılan; işkembe ciger falan gibi. Paça gayet ilişkli kemik gibi bence bir zararı değil faydası olur :/Kızlar 12+4 teyim iştahım çok arttı yemek yiyorum yiyorum doymuyorum midem şişince de rahatsız oluyorum öğürme geliyor sonra geçiyor ama çok şükür hiç kusma yaşamadım. Dün aşırı derecede paça çorbası canım çekti gittim yaptım 2 koca tabak yedim bol sirkeli sarımsaklıhamilelere sakatat önerilmiyor diye biliyorum ama paça çorbası bence sakatat değil beni kimse ikna edemez sakatat olduğuna kemikli ilikli gayet sağlıklı bir besin kaynağı Daha önce doktoruna danışan oldu mu bu konuyu? Ben sordum dönüş bekliyorum ama aklım hala tenceredeki paça çorbasında.
Bence de öyle ya o zaman show must go on :) Kalan çorbayı da içeyim bugün :)Canım sakatatın iç organları bence o uyarılan; işkembe ciger falan gibi. Paça gayet ilişkli kemik gibi bence bir zararı değil faydası olur :/
Çok geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar hastaneden geldim şimdi ama doktor çok olumlu konuşmadı kafa dokuları yerleşmemiş falan dedi perinatolojiye yönlendirdi çok morelim bozuldu
Ben iki hafta önce kullanmaya başladım.Günaydınlar herkese, çatlak kremi kullanmaya başladınız mı kızlar? Ben yavaştan başlayayım diyorum
Günaydınlar herkeseikili test için gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rabbim güzel haberler aldırsın inşallahGünaydın kızlar
Üçüz doktoruna gidiyorum
Dualarınızı bekliyorum
Karaciğer yenmesi sakıncalı olduğunu hem büyüklerimden hem de doktorumdan biliyorum. Sanırım A vitamini en fazla karaciğerde bulunduğu için hamilelikte fazla alımını önermiyorlar. Büyüklerde bebekte leke oluşturur diye yenmez diyorKızlar 12+4 teyim iştahım çok arttı yemek yiyorum yiyorum doymuyorum midem şişince de rahatsız oluyorum öğürme geliyor sonra geçiyor ama çok şükür hiç kusma yaşamadım. Dün aşırı derecede paça çorbası canım çekti gittim yaptım 2 koca tabak yedim bol sirkeli sarımsaklıhamilelere sakatat önerilmiyor diye biliyorum ama paça çorbası bence sakatat değil beni kimse ikna edemez sakatat olduğuna kemikli ilikli gayet sağlıklı bir besin kaynağı Daha önce doktoruna danışan oldu mu bu konuyu? Ben sordum dönüş bekliyorum ama aklım hala tenceredeki paça çorbasında.
Olmamıştır kötü düşünme. Ben de sordum doktora dönüş bekliyorum bakalım.Karaciğer yenmesi sakıncalı olduğunu hem büyüklerimden hem de doktorumdan biliyorum. Sanırım A vitamini en fazla karaciğerde bulunduğu için hamilelikte fazla alımını önermiyorlar. Büyüklerde bebekte leke oluşturur diye yenmez diyorVe ben hamile olduğumu bilmeden 2 sefer ciğer yedim umarım sorun olmamıştır
Altın vuruş yap rahatlaBence de öyle ya o zaman show must go on :) Kalan çorbayı da içeyim bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?