2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet güzel fikir, aynen güzel anıları kalsın bugünlerin, sıkıntısı çok ama Allah güzelliklerini farkettirsin, teşekkürler

haplar çok büyük insan ağzına attığı anda öğürmeye başlıyor hap içtikten sonra arabaya binemiyorum midem alt üst oluyor
bende elevit vitamin ilacını sırf çok büyük midemi bulandırıyor diye bırakmıştım doktor o zaman sadece folik iç demişti şimdi yeniden başla dedi başlayamadım korkudan tekrar mide bultantısı yapar diye. ben mide koruyucusına başlayacağım haftaya bence en güzel yöntem o

sevdaluk1911 kuzum bak bi arkadaşa da böyle denmiş isterseniz haberleşin süreç hakkında

Kızlar 12+4 teyim iştahım çok arttı yemek yiyorum yiyorum doymuyorum midem şişince de rahatsız oluyorum öğürme geliyor sonra geçiyor ama çok şükür hiç kusma yaşamadım. Dün aşırı derecede paça çorbası canım çekti gittim yaptım 2 koca tabak yedim bol sirkeli sarımsaklı hamilelere sakatat önerilmiyor diye biliyorum ama paça çorbası bence sakatat değil beni kimse ikna edemez sakatat olduğuna kemikli ilikli gayet sağlıklı bir besin kaynağı Daha önce doktoruna danışan oldu mu bu konuyu? Ben sordum dönüş bekliyorum ama aklım hala tenceredeki paça çorbasında.

Canım sakatatın iç organları bence o uyarılan; işkembe ciger falan gibi. Paça gayet ilişkli kemik gibi bence bir zararı değil faydası olur :/

Kızlar hastaneden geldim şimdi ama doktor çok olumlu konuşmadı kafa dokuları yerleşmemiş falan dedi perinatolojiye yönlendirdi çok morelim bozuldu
Çok geçmiş olsun canım inşallah bişey çıkmaz hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Karaciğer yenmesi sakıncalı olduğunu hem büyüklerimden hem de doktorumdan biliyorum. Sanırım A vitamini en fazla karaciğerde bulunduğu için hamilelikte fazla alımını önermiyorlar. Büyüklerde bebekte leke oluşturur diye yenmez diyor Ve ben hamile olduğumu bilmeden 2 sefer ciğer yedim umarım sorun olmamıştır

Şimdi doktordan çıktım bebeğime fetüs diyorlar ilk günden beridir bi alışamadım. Fetüsüm uzun boyluymuş ense kalınlığa ideal burnu da güzelmiş. Cinsiyet tahmini yapmadı. Kan tahlili de 3 gün sonra çıkar dedi. Canım fetüsüm içimde takla atıp duruyor. Anası da midesi ağzında geziyor. Kilo kaybı yaşadığımı da söyledim. Sorun olmadığını söyledi. 2 kilo fazla bişey değil endişelenme dedi. Kilo almak ya da kaybetmek oranları yüksek olmadığı sürece sıkıntı olmaz dedi. Ben bi de dün düştüm düşeceğimi anlayınca hesaplı düşeyim bari dedim popo üzerime düştüm bebekte sorun yokmuş

Olmamıştır kötü düşünme. Ben de sordum doktora dönüş bekliyorum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…