2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Katılıyorum böyle bir yoruma gerek var mı sorgulamasina sebep olabilir bu hassas döneminde
Bence duygusallığı bir kenara bırakıp Allah’ın bize emanet ettiği canları ve kendi canımızı düşünmeliyiz bilime güvenerek . Dini olarak evet emirlere uymalıyız ama bı gebelik süresince biraz riskli .. Annemizi suçlayıcı en ufak bir kelimem yok sabır diliyorum bazı şeyler sadece nasip benimde kürtajla sonuçlanan iki gebeliğim var acısı tahmin edilemez . Ama üçüncü gebeliğimde haftada bir kontrole gittim yetinmedim iki üç doktora gittim kullandığım ilaçların iğnelerin haddi hesabı yok bu şekilde doğum yapabildim . Annemize tekrar nasip olsun hamilelik ama biraz daha dikkatli olunmalı diye düşünüyorum kendisi farklı bi açıdan bakıp bizi aydınlatır umarım

Eklentiler

• 5718AB84-5181-40C5-B704-30F5DAFD2D55.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 60
İki üç gündür geçmeyen bir bel ağrım var lekelenmem de devam ediyor az az yarın perinatoloji randevum var umarım bu bel ağrısı normaldir k

İki üç gündür geçmeyen bir bel ağrım var lekelenmem de devam ediyor az az yarın perinatoloji randevum var umarım bu bel ağrısı normaldir k
Canim benim lekelenmemde hep bel agrisiyla olurdu
Ne zaman belin agrisa leke gelicegini anlardim
Ne zaman lekem gelsede belim agrirdi

Kaderin önüne gecemezsiniz o neden bu neden demek heleki nedenleri annenin sorumluluguna birakmak bana yanlış geldi siz bilirsiniz dusuncenizde özgürsünüz bizimki Nursu ile bir oneriydi
Bakın ben iki gebeliğimi genetik kan pıhtılaşması sorunu sebebiyle kaybettim eğer kader diyip benim çocuğum olmuyora bağlasaydım işi hiç çocuğum olmazdı araştırdım kan testleri rahim filmleri neler neler sonucunda bende ki sorunu öğrendim ve belki de KADERİN ÖNÜNE GEÇTİM . evet kaderimiz var bu konuda ayetler var “ben sizin nasibinizi kaderinizi sizin çabanıza bağlı kıldım ” diyor . Burada üzülürüz aman birşey yazmayalım demek diğer hamileleri de rahatlığa sürükler başka acıların yaşanmasına sebep olabilir. Belki ufak da olsa bunları dile getirerek bir bilinç yaratırız. Sizce kendimizi sorgulamamız kötü birşey mi . Bir çok sorunun önüne geçmez mi başımızı iki avucumuzun içine alıp düşünmek . Testlerin ve doktor kontrollerinin önemini tekrar vurgulayalım

Canim benim lekelenmemde hep bel agrisiyla olurdu
Ne zaman belin agrisa leke gelicegini anlardim
Ne zaman lekem gelsede belim agrirdi
Sanırım benimde bununla alakalı canım yatıyorum da sürekli tuvalet ve yemek dışında birde biraz dolaşayım diye kalkıyorum sadece bakalım yarın dr umarım güzel şeyler söylerde içim rahatlar ağrıyı çekmek bir yana geçtim onu bebeğim için endişeleniyorum beni üzen bu oluyor zaten şu belirsizlik ne kadar zor

Kızlar iki gündür migren ağrısından çıldıracağım. Parol içiyorum hiçbir fayda etmiyor. Kafamı kaldıramıyorum. Baş ağrısı çekenler başka ağrı kesicilere izin verdi mi doktorlariniz???? Benim doktorum bir kez majezik kullanabilirsin demişti onuncu haftadan sonra. Ama korkuyorum. Ağrıya da dayanamıyorum.

Insallah guzel haberler alirsin canim evet cok yattigimiz icinde bel agrimiz oluyor
Zaten hamilelikte bel agrisida dogal bi durum
Korkulucak bisey yok diye dusunuyorum insallahta oyledir

Hiç alakası yok bende 1ayı tam tuttum doktorum zaten bu haftalarda etkilemez dedi ve özelliklede kontrole gittim herşey yolundaydı ve bebeğin gelişimide gayet iyi hiçbir sorun yoktu

Amin canım, evet o alerji ilaçlarını doktor bana da önermişti hamile kalmadan ama bebek istiyorum dediğimde kullanma o zaman dedi. Çok ciddi olsaydı belki o zaman kesin kullan derdi. Ne yapalım haapşıra hapşıra geçireceğiz bu süreyi

Bahsettiğim ilacı doktorum verdi, sgk karşılamıyor, hamilelerde kullanıyormuş. Sizde doktorunuza sorun isterseniz. Yağ gibi bir damla. Birer damla burnuma damlatınca açılıyor burnum rahat uyuyorum. Özellikle geceleri burnum çok kuruyor nefes alamıyorum. Hele hele bazen içte minik kanamalar oluyordu ilk günlerde. Doktoruma bahsettim bundan, o da bu ilacı yazdı.

Canım annemizin yaşadığı daha çok genetik bir durum. Oruçla veya muayeneye geç gitmesiyle alakalı bir durum degil. Beynin ön kısmı ve kafatasinin bir coğu olmayan bir hastalik. Zaten 10. Haftadan sonra kafatası kemikleşmeye başladıgı için 10. Haftadan sonra belli oluyor. Oruç sık kontrol vs. Konusunda haklisin kendimizden çok bebegimizi dusunmeliyiz ama annemizin durumu ne yazik ki önüne gecilebilecek bir durum degil. Dogsada bebegin yaşama ihtimali yok zaten. Umarım kısa zamanda saglikli hayirli evlatları olur

14+6 da biziz ama bende de aşırı agrı var doktor normal ilerleyen zamanlarda artacaktır dedi alt karın agrısı yaşıyorum bir de üşüttüm galiba onunda etkisi var bende
Büşra benim de hiç ağrım falan yoktu bu aralar alt kısımda oluyor hafif enfeksiyonum da vardı ondandır inşallah insan tedirgin oluyor dr normal diyor bebek büyüyor kendine yer açıyor falan filan bi de yukarı çıkıyormuş ya bu haftalarda ondan sanırım ama evham yapmak bizim işimiz

Amin .. Aldığım en güzel cevaptı çok teşekkür ederim .. Allah yardımcısı olsun tekrarını yaşatmasın ne ona ne hiç birimize hiç kimseye , acısını unutacak güzel mucizeler yaşatsın Allah

Nane yağı kulak arkasına ve şakaklarına sür. Ya da bir peçeteyi ikiye böl ve limon kolanyası ile iyice ıslat peçeteleri uzunlamasına yuvarla ve kulak arkana koy dura bildiği kadar dursun. Sen fark etmeden baş ağrın geçecek. Herkese tavsiye ediyorum maşallah etkisi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…