2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar sanıyorum daha cinsiyeti öğrenen çok az. Cinsiyeti öğrenene kadar neler alabiliriz? Biz bu ay ufak ufak almaya başlayacağız. Anne yanı park yatak alallım diyoruz. Renk iki cinsiyete göre de olsun diyoruz.. ilk bebeğimiz, Allah nasip ederse belki ikinci de olur. İkisine de kullanırız diyoruz başka ne alabiliriz sizce? Göğüs ucu için kapak mı ne var ondan alayım diyorum. Krem için daha rtkrn, bozulmasın. Ben aslında ayrı başlık açtım ama gelen olmadı. Buradan sorayım dedşm. Kendime bişeyler alayım diyorum ama kaç kilo alacağım kaç beden almam lazım bilemedim. Süt sağma makinesi, nemlendirici falan da bakabiliriz.

Yok canım ilk gebeliğimdi . Doktor kendi söyledi ha sakın oruç tuttum ondan mı die sorgulama bile hiç bi alakası yok dedi 2 sebebi varmış folik asit eksikliği veyada allahtan dedi ben 3 ay folik asitte kullandım yani allahtan dedi bu bebeğim genetiğiyle alakalı dedi anne ve babayla değil dedi

Canım çok geçmiş olsun. Özel değilse bebeğin ne sıkıntısı var yani doktor be söyledi ne dedi yani bilgilendirirsen bizi sevinirim
Canım beyin dokusu gelişmemiş dışarda kalmış dedi yani kafatasının dışında beyin gelişimi olmuş dedi bu bebeklerde sıkıntı oluyomuş alınması gerekiyormuş

Canım çok çok üzüldüm sürecini hatırlıyorum gebelik topiginden ve buradan birlikte yaşadık ilk heyecanlarimizi kaybın her türlüsü çok acı Allah sabir versin sana ve eşine cennette bir melegin var öyle düşün Allah sağlıkla sihhatle hayırlı evlatlarla yüreğinin acısını hafifletsin inşallah kendini de ihmal etme gereken testlerini kontrollerini muhakkak yaptır Allah yardımcın olsun

Hayır kesinlik oruçla hiç bir alakası yok hatta doktorum tahlil sonuçlarıma göre dayanabilirsen tutmanda sakınca yok demişti eğer ki orucum için böyle bişey olduysa vardır rabbim bi bildiği vardır mutlaka

Çok çok üzgünüm .. mesajımı yanlış anlayanlar oldu ama sizin niyetimi anladığınızı gördüm çok teşekkür ederim acınızın içinde bana açıklama yaptığınız için .. hamilelik süreci çok zor çok stresli hepimiz Kafamızda kurup duruyoruz herşeyi kafaya takıyoruz. Bazı şeyleri düzeltmek bizim elimizdeyken bazıları için hiç birşey yapamıyoruz malesef . Allah beterinden korusun size sağlık versin umarım herşey istediğiniz gibi olur Çok sağlıklı bebekleriniz olur Rabbim acınızı bir an önce dindirsin en yakın zamanda güzel haberlerinizi duymayı diliyorum ..

Evet her hayır gibi görünende şer , şer gibi görünende bir hayır vardır .. hiç birimiz başımıza neler geleceğini bilmiyoruz Allah’a bırakıp doktorlara güvenerek ilerliyoruz .. sizin içinde bizler içinde hayırlısı olsun

Allah razı olsun inşallah canım hep söylüyorum rabbim sizinkilere sağlık versin inşallah evet çok acı şu bir haftada çok yıprandık ama nasip herkesin bi sınavı vardır keşke daha erken öğrenilseydi ama 12. Haftada belli oluyomuş böyle sıkıntı dedi

Amin amin sağlıklı gebelikler olsun hepinize inşallah

Ben geçen hafta boyun tutulması yaşadım koluma kadar çok ağrılıydı minoset plus içebilirsin dedi doktorum paroldan bir tık daha güçlü plus olanı sanırım. Geçmiş olsun insanın ağrısı neredeyse canı orda oluyor biran önce geçer inşallah

Evet ya bende artık öğrenmek istiyorum yeter bayılacağım böyle güzel güzel alışveriş yapmak istiyorum tek aldığım şey eşimin doğum gününde ona hediye olarak zıbın bakıp bakıp ağlıyorum

Galiba benimki yukarıya çıktı bir anda göbeğim çıktı ya

Canım beyin dokusu gelişmemiş dışarda kalmış dedi yani kafatasının dışında beyin gelişimi olmuş dedi bu bebeklerde sıkıntı oluyomuş alınması gerekiyormuş
rabbim sabır versin nasıl konuşulur be denir nasıl denir bilmiyorum ama bebeğin ve senin hakkında en hayrlısı ne ise o olsun

Tamam canım denerim sağ ol.Nane yagini deniyorum da kolanyayi bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…