2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Oh çok güzel inşaAllah tekrarlamaz belki benim değerlerim düşmüştür onun etkisi vardır ferrittinim en son 3e düşmüştür

Çok çok çok geçmiş olsun. Gebelik neremize baskı yapıp ağrı yapacağı belli olmuyor umarım geçici bi ağrıdır. Benim de sol yumurtalığım çok ağrıyor doktora gitmedim henüz. Böbrek için ayak altına masaj yaptırsan belki iyi gelir. Eşinden rica et yapmazsa güzel bi masajcı bul sadece ayak altına masaj yapsın. İyi geleceğinden eminim

bu yorumunuz her ne kadar tertemiz duygularla yazılmış olsa da annemizin belki kendini suçlamasına sebep olabilir acaba okumadan düzeltme mi yapsanız?
Katılıyorum böyle bir yoruma gerek var mı sorgulamasina sebep olabilir bu hassas döneminde

Hadi hayırlsıı umarım iyi olursun. Bende ameliyat falan yok ama hassasım demek ki

Çok teşekkür ederim canm yorumun için bebisler biraz öyle nerde sorun olacağını kestirmek imkansız ama içim çok rahatladi bunu duyunca doktor bişe yok diyip yollasa kafamda kurmaya devam edecekti ağrılarını bebişim için korkacaktm şimdi en azından benm bir yerim ağrıyor bebislik değil diyip rahatım

Kızlar iyi akşamlar.İkili tarama da ense kalınlığı yüksek çıkan var mı? Nasıl bir yol izlediniz? Dr um 3 m ölçü. Ve perinoloji ye yönlendirdi. Ptesi gideceğim ama moralim çok bozuk
3 cm kritik dedi benim doktorum ama 3 cm ense kalınlığı var diye dwon sendromu olduğu anlamına gelmiyormuş en güzeli perinotolojinin muayene edip karar vermesi. Sen yine de kötü düşünmemeye çalış elinde değil biliyorum ama bebek daha fazla etkilenmesin. Dilerim korkulacak bi durum yoktur. Bu arada burun kemiği görüldü mü

İlk haftalar bende ayniydim geceleri burun tinakligi hasta olmadığım halde hapşırık 6 kere üst üste hapsirdigimi biliyorum .2 3 haftadır rahatım
Umarım benimde geçer. 6 ya bile razıyım. İlk haftalarda 100 ü geçtiğimi biliyorum gün içinde. 150 yi bulmuş olabilirim sabahtan akşama kadar hapşırdım. Hala var am a10 un altında. Doktorum burun kuruluğu için nazalnem verdi düzenli kullansam hapşırığı azaltır mı acaba hamileler de kullanabiliyor nazalnemi

Kızlar tüm gebelerde olan bişe bu iki gebeligimde de hapsururken yaşıyorum anlık bir feci ağrı oluyor geçiyor sıkıntı etmeyin
Çok sağolasın. Bende hapşırık çok fazla olduğu için tedirgin oluyorum aslında. Hergün defalarca hapşırıyorum. İlk aylarda 100 ü geçtiğimi biliyorum gün içinde. Şimdi 10 un altına düştü çok şükür. Burunda mukoza artışından olurmuş. Nazalnemi verdik doktorum, günlük kullansam azaltır mı acaba hapşırığı? Hamileler de kullanabilşrmiş nazalnemi

Doktorlar sağlıklı gebeliklerde önceki yaşantınıza devam edebilirsiniz diyorlar yani zararlı alışkanlıklarınız haricinde rutin yaşam şeklinize ve Abartı olamayacak şekilde hareketinize devam edebilirsiniz diyolar. Sağlıksız gebelikse eğer ne kadar salınırsan sakın mutlaka bi sorun oluşur diyor. Ve sağlıklı olup olmadığana en iyi sen karar verirsin ağrı oluştuktan sonra ağrın geçti mi be kadar süre de geçti kanaman oldu mu felan diye kandini muayene edebilirsin. Umarın ağrın imiş ve kanaman olmamıştır

Canım çok geçmiş olsun. Özel değilse bebeğin ne sıkıntısı var yani doktor be söyledi ne dedi yani bilgilendirirsen bizi sevinirim

Ağrım normalde ne kadarsa o kadar. Sanıyorum hassasım o konuda, en başındanbberi hafif ağrı ve sancılarım oluyor. Hapşırıktan sorna artan bir şey olmadı. Son 3 aydır nasılsa aynen öyle. Kanamam da şükür olmadı. İlk bebeğim, haliyle endişeli oluyorum az

Doktorun yorumunu okuyunca senin adına ben bile sevindim umarım sende çok iyi ve sağlıklı olursun.

Çok şükür. Bende de mevsimsel alerji var ve ben de gün içerisinde en az 1 milyon sefer hapşırıp burun akıntısı göz sulanması yaşan birisiyim. İlaç kullanmayacağın doktorum önermedi. Yoksa günlük kullandığım ilacım vardı. Hatta hamile kaldığımı bilmedim zamanlarda bile kullanmaya devam ettim sorun olmazmış çok şükür. Doktorum bana bu açıklamayı yapmıştı. Endişelenme gerek yok diye. Bi de şunu söyledi gebeliğin son zamanları riskli dedi. Rabbim sorunsun doğru zaman da hayrlı doğumlar nasip etsin

Kizlar sizde de yemek yedikten sonra kramp gibi bir şey pluyor mu sanki bebek yapıyor gibi hissediyorum. Ama anlamadım. Nedense hep yemek yedikten sonra oluyor

5.600 tl. İyi yapmışınız sonuçta cinsiyeti yakında zaten öğreneceksiniz

bu yorumunuz her ne kadar tertemiz duygularla yazılmış olsa da annemizin belki kendini suçlamasına sebep olabilir acaba okumadan düzeltme mi yapsanız?
Annemize sabır diliyorum , ben de iki kayıp yaşadım kürtajla sonuçlandı acısı ölsem içimden çıkmaz .. ama başkalarının bu konuya sizin Gibi bakmamasını diliyorum başka açıdan düşünmesini diliyorum. Şöyle düşünün oruç tavsiye edilmiyor bu konuda bilime güvenmeliyiz ve eğer 6 hafta kadar beklemeseydi daha erken gitseydi kontrollerine belki 8.haftada sonlanırdı gebeliği ve Daha fazla ilerlemezdi cinsiyet heyecanıyla gidip bu acıyı yaşamak eminim tahmin edilemez. Annemiz beni anlayacaktır umarım bu konuyu bizim bilmediğimiz yüzlerce kişi takip ediyordur mesajları okuyordur. Umarım yeni gebeleri de aydınlatıcı bi açıklama yapar kontrollerinizi ihmal etmeyin doktor kontrolünde oruç tutun yada muafsınız tutmayın diyebilir yada genetikti konunun bunla Alakası yok diyip beni aydınlatabilir

Benmde alerjim var burnum kasinip hapsuruyorm hapsururken bide kombo oluyor 3lu falan ama şükür bı sıkıntı olmuyor bu gittiğimde doktora ne kullanabilirim diye soracam ama hayat standardımi düşürüyor bu alerji levmont kullanırdım hamilelikte bıraktık mecbur bı çözümü vardır umarım ama dedginiz ilacı bilmiyorum inanin

Kaderin önüne gecemezsiniz o neden bu neden demek heleki nedenleri annenin sorumluluguna birakmak bana yanlış geldi siz bilirsiniz dusuncenizde özgürsünüz bizimki Nursu ile bir oneriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…