2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Senin oğlun vardı demi inan ki cok sevindim

Kizlar bebek arabası ne almayı düşünüyorsunuz ? Ben cybex ve stokke arasında kaldım ama sanırım stokke alıcam dizaynı şekli daha bi hoşuma gitti ve bebek için daha konforluymuş
Canım cybex için ayrı puset mi almak gerekiyor? Biraz baktım da çok acemiyim bu konularda. Cybex alınca oto koltuğu da olabilen puset de almak lazım gibi geldi

Yaa okadar guzeller kiiii

Canım cybex için ayrı puset mi almak gerekiyor? Biraz baktım da çok acemiyim bu konularda. Cybex alınca oto koltuğu da olabilen puset de almak lazım gibi geldi
Ben cybex almayi dusunuyorum
Set halinde icinde oto koltugu olabilen pusette oluyo icinde
Hatta ben direk oyle alicam

Allah sabır versin canım ya.Doktor ne sıkıntısı gördüğünü söylemedi mi, kesin çözüm kürtaj mıymış ? Rabbim yine nasip etsin inş bebiş

Hayırlı sabahlar kızlar be haftalarda benim gibi bulantısı tavan yapqn varmı acaba
Canım ben 13.haftadayım, geçti benim şükür Prilam vermişti doktor ilk bi kullandım yaklaşık 5 gündür içmiyorum geçti benimki, ama sonradan olur mu bilmiyorum...Hatta Çaydan ve Sudan tiksintim vardı o bile geçti Çay ve suyu özlemişim

Çok geçmiş olsun Allah acınızı unutturacak güzel mucizeler çıkarsın karşınıza biraz baktım mesajlarınıza ama oruç tutuyorum ve 6 haftadır kontrole gitmedim demişsiniz acaba erken gidilseydi ilaç tedavisi olur muydu yada orucun etkisi olmuşmudur sonuçta bebişleri yoruyor .. İnşallah başka çocuğunuz vardır acınızı biraz da olsa dindirir onun sevgisi

Set halinde alabilirsin canım içinde oluyor
Benim istediğime gidip baktımda ayrıyiyetten satılıyor puset ve ayriyetten auto maxi cosi almalıyım
Cybex set halinde fiyati daha uygun, benim istediğim Stokke sadece puset ve sabit koltuğu olarak satılıyor bi ayriyetten auto koltuğunuda almam gerekiyor biraz tuzlu ama çok hoşuma gitti

bu yorumunuz her ne kadar tertemiz duygularla yazılmış olsa da annemizin belki kendini suçlamasına sebep olabilir acaba okumadan düzeltme mi yapsanız?

Kokuya karsi hassasiyetin gecti mi

Bende hep erkek hissediyorum rüyamda da erkek bebek kıyafeti hediye aldım
bakalım nasip kısmet ya sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

Bende hep erkek hissediyorum rüyamda da erkek bebek kıyafeti hediye aldım
bakalım nasip kısmet ya sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
İnsanın içine doğuyo öncelikle sağlıklı olsunlar sağlıkla kucağımıza alabilelim gerisi teferruat. Tabi insan bebeğinin cinsiyetini merak ediyo hitap etme açısından kızım diye sesleniyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…