- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Senin oğlun vardı demi inan ki cok sevindimSlm kizlar ben de perinatologtan geldim. Hersey yolundaymis cok şükür. Amniyosentez gereken bi durum yok ama fetal dna yaptirabilirsin dedi. Ben dusunmuyorum acikcasi.
Yuzde seksen kiz dedi cinsiyetineen basindan beri dogru hissediyomusum.
Bebegi besleyen sag damarimda kan akis hizi dusukmus. 20den sonra kan sulandirici baslayabiliriz bunun icin dedi. Dedim bn vertigodan zaten kullaniyorum. O.zmn sıkıntı yok iyi dedi.
Ama bu hafta bnm mide bulantim artti. Hatta bi de bogazim faranjit gibi. Cikarirken hep kanli geliyo. Bitse su bulantilar bi cok iyi olacak
Canım cybex için ayrı puset mi almak gerekiyor? Biraz baktım da çok acemiyim bu konularda. Cybex alınca oto koltuğu da olabilen puset de almak lazım gibi geldiKizlar bebek arabası ne almayı düşünüyorsunuz ? Ben cybex ve stokke arasında kaldım ama sanırım stokke alıcam dizaynı şekli daha bi hoşuma gittive bebek için daha konforluymuş
Yaa okadar guzeller kiiiiBen de bikaç parça bişey aldım tulum, zıbın ama bi yandan da korkuyorum hep. Sonra da diyorum bizim 30. hafta sonrasına hiçbir şeyimiz kalmamalı mecbur bi yandan alıncakTam bir kısır döngü Bu da oğluşuma aldığım ilk parçalar Kızçem de kesinleşsin de ona neler alıcam
Yaa bende hissediyorum 12. Haftadayum daha ama baya dünden beri kıpır kıpırYa ben geç bile kalmışım hissetmekle demek kibenim ilk gebeliğim
Cok üzüldüm@Papatyamelo
Canım benim önümüzdeki hafta kürtaj olucak beni gruptan çıkarırmısın rabbimin izniyle hepiniz sağ Salim kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi
Ben cybex almayi dusunuyorumCanım cybex için ayrı puset mi almak gerekiyor? Biraz baktım da çok acemiyim bu konularda. Cybex alınca oto koltuğu da olabilen puset de almak lazım gibi geldi
Benim rahatladi biraz ama yine de belli olmuyor akşamları artıyor sanki fakat onceki haftalara gore cok cok iyiyim yakında komple gececek gibi gorunuyorHayırlı sabahlar kızlar be haftalarda benim gibi bulantısı tavan yapqn varmı acaba
Ben geçti geçecek dedikçe artıyo malesefBenim rahatladi biraz ama yine de belli olmuyor akşamları artıyor sanki fakat onceki haftalara gore cok cok iyiyim yakında komple gececek gibi gorunuyor
Allah sabır versin canım ya.Doktor ne sıkıntısı gördüğünü söylemedi mi, kesin çözüm kürtaj mıymış ? Rabbim yine nasip etsin inş bebişAllah razı olsun canım valla bende şoka girdim aldığım haberle beklemiyordum böyle bişey açıkçası cinsiyet için gitmiştim ama bebeğimin sıkıntılı olduğunu öğrendim çok zor rabbim sizinkilere sağlık versin inşallah
Özellikle gece yatınca kıpırdıyo bebişimYaa bende hissediyorum 12. Haftadayum daha ama baya dünden beri kıpır kıpır
Canım ben 13.haftadayım, geçti benim şükür Prilam vermişti doktor ilk bi kullandım yaklaşık 5 gündür içmiyorum geçti benimki, ama sonradan olur mu bilmiyorum...Hatta Çaydan ve Sudan tiksintim vardı o bile geçtiHayırlı sabahlar kızlar be haftalarda benim gibi bulantısı tavan yapqn varmı acaba
Çok geçmiş olsun Allah acınızı unutturacak güzel mucizeler çıkarsın karşınızaAllah razı olsun canım valla bende şoka girdim aldığım haberle beklemiyordum böyle bişey açıkçası cinsiyet için gitmiştim ama bebeğimin sıkıntılı olduğunu öğrendim çok zor rabbim sizinkilere sağlık versin inşallah
Set halinde alabilirsin canım içinde oluyorCanım cybex için ayrı puset mi almak gerekiyor? Biraz baktım da çok acemiyim bu konularda. Cybex alınca oto koltuğu da olabilen puset de almak lazım gibi geldi
bu yorumunuz her ne kadar tertemiz duygularla yazılmış olsa da annemizin belki kendini suçlamasına sebep olabilir acaba okumadan düzeltme mi yapsanız?Çok geçmiş olsun Allah acınızı unutturacak güzel mucizeler çıkarsın karşınızabiraz baktım mesajlarınıza ama oruç tutuyorum ve 6 haftadır kontrole gitmedim demişsiniz acaba erken gidilseydi ilaç tedavisi olur muydu yada orucun etkisi olmuşmudur sonuçta bebişleri yoruyor .. İnşallah başka çocuğunuz vardır acınızı biraz da olsa dindirir onun sevgisi
Günaydın canımGunaydin kizlar
Kokuya karsi hassasiyetin gecti miCanım ben 13.haftadayım, geçti benim şükürass Prilam vermişti doktor ilk bi kullandım yaklaşık 5 gündür içmiyorum geçti benimki, hassasiye ama sonradan olur mu bilmiyorum...Hatta Çaydan ve Sudan tiksintim vardı o bile geçtiÇay ve suyu özlemişim
Bende hep erkek hissediyorumİnşaAllah canım zaten bende baştan beri içime doğuyodu rüyalarımdada hep domates görüyodum domates kıza salatalık erkeğe işaret. Diğer hamileliklerimde hep salatalık gördüm erkek olduğunu biliyodum erkek oldu yine şaşırmadıminan bunda ilk günden hep kız kıyafeti baktım
İnsanın içine doğuyo öncelikle sağlıklı olsunlar sağlıkla kucağımıza alabilelim gerisi teferruat. Tabi insan bebeğinin cinsiyetini merak ediyo hitap etme açısından kızım diye sesleniyorum artıkBende hep erkek hissediyorumrüyamda da erkek bebek kıyafeti hediye aldım
bakalım nasip kısmet ya sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?