2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
eras0201 canm nasılsın sonuçlar çıktı mı
Canım maalesef amniyosentez başarılı olamadı erkeği almışlardı kızı alamamışlardı kıza kordosentez yapılcaktı. Ama alınan erkek sıvısında da kıza ait hücreler bulundu. Yani karışmış bu nedenle net sonuç vermeyecek. Dün bir prof perinatologa gittim ege üniversitesinin hocalarından, işlemi yapan kişinin hocası. 2,5 saat detaylı ultrasonla inceledi ve aradaki zarda ayrılmalar olduğunu dolayısıyla amniyosentezin mantıklı olmadığını kendisi dahil en iyi prof dahi olsa hangi bebekten alırsa diğerinin karışma ihtimali olduğunu söyledi. İki bebeğe de kordosentez yapılacak ama onun için de göbek kordonunun kalınlaşması bekleniyor 20. haftadan sonra yapılıyor. Detaylı ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı ama fetal dna sonucu olduğu için bu şekilde bırakamayız dedi. Eğer herhangi bir anomali söz konusu ise kız için erken doğumu başlatıp diğer bebeğin de kaybına sebep olabilir o nedenle tanı koyulmak zorunda ama kordosentez de oldukça riskli bir işlem. Benim bebeler resmen üzerimde denenmeyen işlem bırakmayacak. Çok uzun oldu ama soran arkadaşlar olmuş bi defada bilgilendirmiş olayım

Allah hayra cikarsin umdugundan kolay ve guzel olsun neticesi.

N Nazeniin canım nasılsın sen aldın mı amniyosentez sonucunu salı demiştin seni de merak ediyorum güzel haberlerini alırım insallah

Bebekte Allah korusun anormallik tespit edilince ne olacak?Aldirmanizi mi tavsiye edecekler?Yoksa sizin icin saglik acisindan bir risk mi tespit edilmis olacak?

Bebekte Allah korusun anormallik tespit edilince ne olacak?Aldirmanizi mi tavsiye edecekler?Yoksa sizin icin saglik acisindan bir risk mi tespit edilmis olacak?
Anomalinin ne olduğuna göre değişir. Eğer kendi kendine sonlanacağı düşünülen birşeyse dokunulmayacak. Ama sağlıklı olan bebeği de kaybetmeye neden olan bişeyse maalesef iğne ile kalbi durduruluyor yoksa iki bebeği birden kaybetmiş oluyorsunuz

Biran evvel su yasadiginiz stresin bosuna oldugunun haberlerini alirsiniz umarim. Miniklerimizin ikisi de, annesine babasina saglikla kavussunlar. Yurek dolusu sevgiler.

Allah hepimize kolaylık versin valla gerçekten zor ben de 2 sen alıp sonra da kreşe versem manevi olarak daha rahat olurum ama maddi olarak bebeğimin ihtiyaçlarını da zorlanarak almak istemem artık zamana bıraktım bakalım

İnşallah tüm bu sıkıntılı süreç sonunda iki evladını da sağlıkla kucağına alırsın, dualarımız seninle

memnun musunuz ? İnternette 1600 Tl ye buldum bende.
Sallanma özelliği var mı ?
Ben de aldim Yoyko marka anne yani park yatak. Sagolsun buradan bir arkadasin tavsiyesi ile farkettim markayi. Sallanma icin altina bir aparat veriyorlar. Ister takarsiniz ister duz sistemde kullanirsiniz. Biz kurulumunu yaptik, cok kolaydi.

Ne denir bilmiyorum ama ama rabbim güzel haberler aldırsın herşey yolunda gitsin senin ve bebeklerinin zor zamanları geçsin bir an önce Bebekleri hissettiğinde nasıl hissediyorsun onları mutlu mu hareketli mi heyecanlı mı bişey hissediyor musun? Dün akşam anneannemle konuştum bebeğin hisselerini sana söyler dedi. Kendi ağırlığından da hissedersin dedi. sağlıklı bebek hasta bebek ya da ölü bebek ağırlıklıları aynı değildir dedi. Sen kendi canını nasıl hissediyorsun diye sordu. Belki bu söylediklerimin tıbben bir açıklaması yoktur ama bebeklerini düşününce belki içini rahatlacak belki onlar gerçekten çok sağlık

memnun musunuz ? İnternette 1600 Tl ye buldum bende.
Sallanma özelliği var mı ?
valla henüz kullanamadım ama kumaşı olsun duruşu kalitesi olsun çok güzel bir çok fonksiyonu var yatağın. Kırmızı da bordo gibi zaten, bayrak kırmızı değil. Epey araştırdık almadan önce tüm park beşikleri ama en iyisi buydu sallanıyor canım evet sallanması için ayrı aparatları var altında onu kaldırınca sallanıyor indirince normal yatak oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…