Canım maalesef amniyosentez başarılı olamadı erkeği almışlardı kızı alamamışlardı kıza kordosentez yapılcaktı. Ama alınan erkek sıvısında da kıza ait hücreler bulundu. Yani karışmış bu nedenle net sonuç vermeyecek. Dün bir prof perinatologa gittim ege üniversitesinin hocalarından, işlemi yapan kişinin hocası. 2,5 saat detaylı ultrasonla inceledi ve aradaki zarda ayrılmalar olduğunu dolayısıyla amniyosentezin mantıklı olmadığını kendisi dahil en iyi prof dahi olsa hangi bebekten alırsa diğerinin karışma ihtimali olduğunu söyledi. İki bebeğe de kordosentez yapılacak ama onun için de göbek kordonunun kalınlaşması bekleniyor 20. haftadan sonra yapılıyor. Detaylı ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı ama fetal dna sonucu olduğu için bu şekilde bırakamayız dedi. Eğer herhangi bir anomali söz konusu ise kız için erken doğumu başlatıp diğer bebeğin de kaybına sebep olabilir o nedenle tanı koyulmak zorunda ama kordosentez de oldukça riskli bir işlem. Benim bebeler resmen üzerimde denenmeyen işlem bırakmayacak. Çok uzun oldu ama soran arkadaşlar olmuş bi defada bilgilendirmiş olayımeras0201 canm nasılsın sonuçlar çıktı mı
Allah hayra cikarsin umdugundan kolay ve guzel olsun neticesi.Canım maalesef amniyosentez başarılı olamadı erkeği almışlardı kızı alamamışlardı kıza kordosentez yapılcaktı. Ama alınan erkek sıvısında da kıza ait hücreler bulundu. Yani karışmış bu nedenle net sonuç vermeyecek. Dün bir prof perinatologa gittim ege üniversitesinin hocalarından, işlemi yapan kişinin hocası. 2,5 saat detaylı ultrasonla inceledi ve aradaki zarda ayrılmalar olduğunu dolayısıyla amniyosentezin mantıklı olmadığını kendisi dahil en iyi prof dahi olsa hangi bebekten alırsa diğerinin karışma ihtimali olduğunu söyledi. İki bebeğe de kordosentez yapılacak ama onun için de göbek kordonunun kalınlaşması bekleniyor 20. haftadan sonra yapılıyor. Detaylı ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı ama fetal dna sonucu olduğu için bu şekilde bırakamayız dedi. Eğer herhangi bir anomali söz konusu ise kız için erken doğumu başlatıp diğer bebeğin de kaybına sebep olabilir o nedenle tanı koyulmak zorunda ama kordosentez de oldukça riskli bir işlem. Benim bebeler resmen üzerimde denenmeyen işlem bırakmayacak. Çok uzun oldu ama soran arkadaşlar olmuş bi defada bilgilendirmiş olayım
Bebekte Allah korusun anormallik tespit edilince ne olacak?Aldirmanizi mi tavsiye edecekler?Yoksa sizin icin saglik acisindan bir risk mi tespit edilmis olacak?Canım maalesef amniyosentez başarılı olamadı erkeği almışlardı kızı alamamışlardı kıza kordosentez yapılcaktı. Ama alınan erkek sıvısında da kıza ait hücreler bulundu. Yani karışmış bu nedenle net sonuç vermeyecek. Dün bir prof perinatologa gittim ege üniversitesinin hocalarından, işlemi yapan kişinin hocası. 2,5 saat detaylı ultrasonla inceledi ve aradaki zarda ayrılmalar olduğunu dolayısıyla amniyosentezin mantıklı olmadığını kendisi dahil en iyi prof dahi olsa hangi bebekten alırsa diğerinin karışma ihtimali olduğunu söyledi. İki bebeğe de kordosentez yapılacak ama onun için de göbek kordonunun kalınlaşması bekleniyor 20. haftadan sonra yapılıyor. Detaylı ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı ama fetal dna sonucu olduğu için bu şekilde bırakamayız dedi. Eğer herhangi bir anomali söz konusu ise kız için erken doğumu başlatıp diğer bebeğin de kaybına sebep olabilir o nedenle tanı koyulmak zorunda ama kordosentez de oldukça riskli bir işlem. Benim bebeler resmen üzerimde denenmeyen işlem bırakmayacak. Çok uzun oldu ama soran arkadaşlar olmuş bi defada bilgilendirmiş olayım
memnun musunuz ? İnternette 1600 Tl ye buldum bende.Bende de bundan var 1600 e almıştım kırmızısini canim güzel günlerde kullansınlar inşallah yavrularimiz
Anomalinin ne olduğuna göre değişir. Eğer kendi kendine sonlanacağı düşünülen birşeyse dokunulmayacak. Ama sağlıklı olan bebeği de kaybetmeye neden olan bişeyse maalesef iğne ile kalbi durduruluyor yoksa iki bebeği birden kaybetmiş oluyorsunuzBebekte Allah korusun anormallik tespit edilince ne olacak?Aldirmanizi mi tavsiye edecekler?Yoksa sizin icin saglik acisindan bir risk mi tespit edilmis olacak?
Biran evvel su yasadiginiz stresin bosuna oldugunun haberlerini alirsiniz umarim. Miniklerimizin ikisi de, annesine babasina saglikla kavussunlar. Yurek dolusu sevgiler.Canım maalesef amniyosentez başarılı olamadı erkeği almışlardı kızı alamamışlardı kıza kordosentez yapılcaktı. Ama alınan erkek sıvısında da kıza ait hücreler bulundu. Yani karışmış bu nedenle net sonuç vermeyecek. Dün bir prof perinatologa gittim ege üniversitesinin hocalarından, işlemi yapan kişinin hocası. 2,5 saat detaylı ultrasonla inceledi ve aradaki zarda ayrılmalar olduğunu dolayısıyla amniyosentezin mantıklı olmadığını kendisi dahil en iyi prof dahi olsa hangi bebekten alırsa diğerinin karışma ihtimali olduğunu söyledi. İki bebeğe de kordosentez yapılacak ama onun için de göbek kordonunun kalınlaşması bekleniyor 20. haftadan sonra yapılıyor. Detaylı ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı ama fetal dna sonucu olduğu için bu şekilde bırakamayız dedi. Eğer herhangi bir anomali söz konusu ise kız için erken doğumu başlatıp diğer bebeğin de kaybına sebep olabilir o nedenle tanı koyulmak zorunda ama kordosentez de oldukça riskli bir işlem. Benim bebeler resmen üzerimde denenmeyen işlem bırakmayacak. Çok uzun oldu ama soran arkadaşlar olmuş bi defada bilgilendirmiş olayım
Allah hepimize kolaylık versin valla gerçekten zor ben de 2 sen alıp sonra da kreşe versem manevi olarak daha rahat olurum ama maddi olarak bebeğimin ihtiyaçlarını da zorlanarak almak istememBen 2 yıl izni kullanmayı düşünüyorum şimdilik tabii ilerde ne olur bilemem. Tek maaş ile geçinmek zor, fiyatlar da arttı. Ama niyetim dayanabildiğim kadar dayanmak. Evde ne bulursak yeriz artık. O yğzden bebek alışverişinde aşırıya kaçmak istemiyorum. Borçlarımı şimdiden kapatma telaşındayım. Az biley borsa altın falan yapıp para biriktirieyim ücretsiz izşnde harcarım diyorum. Yatırım tavsiyesi değil elbette. Ama çok küçük rakamla başladım 750 gibi bi para yatırdım borsaya al sat yapacağım. Az buçuk artsa kar kardır. Bakacak kimse yok aynı durumdayız. İzin sonrası biraz büyümüş olur o zamanda kreşe veririm diyorum bende işe başlarım
Aklımdan geçen bu ama hayat ne gösterir bilinmez.
İnşallah tüm bu sıkıntılı süreç sonunda iki evladını da sağlıkla kucağına alırsın, dualarımız seninleAnomalinin ne olduğuna göre değişir. Eğer kendi kendine sonlanacağı düşünülen birşeyse dokunulmayacak. Ama sağlıklı olan bebeği de kaybetmeye neden olan bişeyse maalesef iğne ile kalbi durduruluyor yoksa iki bebeği birden kaybetmiş oluyorsunuz
Ben de aldim Yoyko marka anne yani park yatak. Sagolsun buradan bir arkadasin tavsiyesi ile farkettim markayi. Sallanma icin altina bir aparat veriyorlar. Ister takarsiniz ister duz sistemde kullanirsiniz. Biz kurulumunu yaptik, cok kolaydi.memnun musunuz ? İnternette 1600 Tl ye buldum bende.
Sallanma özelliği var mı ?
Rabbim evladlarını sağ salim kucagına almayı nasip etsin sürecin sonunda insallah
Ne denir bilmiyorum ama ama rabbim güzel haberler aldırsın herşey yolunda gitsin senin ve bebeklerinin zor zamanları geçsin bir an önceCanım maalesef amniyosentez başarılı olamadı erkeği almışlardı kızı alamamışlardı kıza kordosentez yapılcaktı. Ama alınan erkek sıvısında da kıza ait hücreler bulundu. Yani karışmış bu nedenle net sonuç vermeyecek. Dün bir prof perinatologa gittim ege üniversitesinin hocalarından, işlemi yapan kişinin hocası. 2,5 saat detaylı ultrasonla inceledi ve aradaki zarda ayrılmalar olduğunu dolayısıyla amniyosentezin mantıklı olmadığını kendisi dahil en iyi prof dahi olsa hangi bebekten alırsa diğerinin karışma ihtimali olduğunu söyledi. İki bebeğe de kordosentez yapılacak ama onun için de göbek kordonunun kalınlaşması bekleniyor 20. haftadan sonra yapılıyor. Detaylı ultrasonda bir sıkıntı çıkmadı ama fetal dna sonucu olduğu için bu şekilde bırakamayız dedi. Eğer herhangi bir anomali söz konusu ise kız için erken doğumu başlatıp diğer bebeğin de kaybına sebep olabilir o nedenle tanı koyulmak zorunda ama kordosentez de oldukça riskli bir işlem. Benim bebeler resmen üzerimde denenmeyen işlem bırakmayacak. Çok uzun oldu ama soran arkadaşlar olmuş bi defada bilgilendirmiş olayım
valla henüz kullanamadım ama kumaşı olsun duruşu kalitesi olsun çok güzel bir çok fonksiyonu var yatağın. Kırmızı da bordo gibi zaten, bayrak kırmızı değil. Epey araştırdık almadan önce tüm park beşikleri ama en iyisi buydu sallanıyor canım evet sallanması için ayrı aparatları var altında onu kaldırınca sallanıyor indirince normal yatak oluyor.memnun musunuz ? İnternette 1600 Tl ye buldum bende.
Sallanma özelliği var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?