- 18 Kasım 2019
- 84
- 50
- 88
- 30
Çok şükür sorunsuz atlatıyorum ben de sadece iştahım arttı kilo alırım diye korkuyorumben de bebek benimle mi diye korkardım şimdi sağolsun tekmeliyor aşağıdan kendini hatırlatıyor. 19+0 olduk bugün
vucut gene ok de ben hamile kalmadan once cene altima gidiyordum laser e , 3 seans gidebildim . resmen sakalim cikiyor ufak ufakAy ben de haftasonu gidicem bir rahatliyim polikistik sağolsun isyan ettirdi kıldan tüyden kafama kadar tüy dökücü havuzuna girmek istiyorum
Ah hormonlar ah hormonlarvucut gene ok de ben hamile kalmadan once cene altima gidiyordum laser e , 3 seans gidebildim . resmen sakalim cikiyor ufak ufak
Gözün aydın canım sağlıklı olduğuna ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Bende hissetmiyordum bugün işaret parmağımı içsel olarak karnımda bi noktaya koydum ve bekledim kalp atışı vardıMerhaba kızlar nasılsınız? Detaylı ultrasona gittik bugün herşey yolunda normal çok şükür
Benim kız karnımın aşağısında sırtını dönmüş duruyordudoktor dürttü döndürdü baya bastırdı karnımı. Hareketlerini çok hissetmiyorum dedim plesenta öndeymiş bebekle aranda yastık var gibi düşün dedi o yüzden az hissetmem normalmiş büyüyünce bebek artık hissedersin bir iki haftaya iyice dedi. Hareketleri az hisseden varsa belki benimki gibi bir durum olabilir
Detaylı ultrasonda bana 56 dedi selviksServiks kısalığını gösterdi. 3 doktor onaylı
Hayirli olsun canm benim benim kızımin adı da AzraMerhaba kızlar, size geçen gün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorumKızıma isim düşünüyorduk bir kaç haftadır benim içime sinen bir sadece bir isim oldu, Azra. Başka arasam da bulamadım yani eşim istemiyor diye. Eşimde Gökçe ile Özge arasında. Akşam geldi yanıma 3 ismide kağıtlara yazmış, neyi çekersen o olsun ben kabulüm dedi. Ben başta istemedim çünkü başka isim hiç istemiyorum, sonra bir tane çektim, ne çıktı tahmin edin Azra eşimde mecbur kabul etti artık Nasıl kalpten istemişsen artık Kızımın adını bulmuş olduk
Çok çok iyi maşallah. Benim şuan 32Detaylı ultrasonda bana 56 dedi selviks
Hayirli olsun canm benim benim kızımin adı da Azra4 yaşına girecek tam cadı şimdiden azrayla sana bol şans
Aaa yaramaz mı oluyorlarDetaylı ultrasonda bana 56 dedi selviks
Hayirli olsun canm benim benim kızımin adı da Azra4 yaşına girecek tam cadı şimdiden azrayla sana bol şans
Aşırı cadı oluyorlar hareketli oluyorlar ama aşırı zeki de oluyorlarAaa yaramaz mı oluyorlarteşekkür ederim canım sağlıkla büyüsün sizin Azra'nız da
Hiç sorma hiç kullanmadım ama atamıyorum da.Yün yatak nedir ya bir de attirmamalari yok mu bende de öyle 3 yorgan var o kadar yorganı ne yapacaksakAllah kolaylık versin ya şu ailelerin gereksiz herşeyi çeyiz diye vermeleri bitsin artık
TeşekkürlerBen detaylı ultrason yaptırdım bugün, karından bakılıyor.
Bana tatlı ye dedilerUzun sürüyor mu detaylı ultrason
Özelde ücreti be kdr acaba
ben de perş günü yaptırıcam randevu aldım ama fiyat sormadık unutmuşz
Yine çikolata yemek gerek mi
Çok geömiş oslun sesi duymana sevindim. Aman beslenmene dikkat et.Kuzum ebe hanım ilgilendi. Tansiyonumu,ateşimi,kilomu ölçü kalp atışını dinledik elindeki cihaz taşına bilir bir cihazdı ama yeniydi. İlaçlarımın isimlerini sordu not aldı sadece. Bol sıvı, kuruyemiş, süt ve süt ürünleri önerdi sadece
Yok canım yani aslında var ama hem su basabilir hem çalınabilir. Galiba kilitli değilApartmanın kömürlük gibi kullanılan depo alanı yok mu? Varsa eğer eşyalarını kolilere koyup oraya koya bilir misin?
Anladım canım tıp eşimi ultrasonda yanıma almamıştı sanki niyeyse ben izşn veriyorum oysa. Neyse vardır bi sebebi demiştimÜni tıp fakültesinde kuzum
Ben 2 yıl izni kullanmayı düşünüyorum şimdilik tabii ilerde ne olur bilemem. Tek maaş ile geçinmek zor, fiyatlar da arttı. Ama niyetim dayanabildiğim kadar dayanmak. Evde ne bulursak yeriz artık. O yğzden bebek alışverişinde aşırıya kaçmak istemiyorum. Borçlarımı şimdiden kapatma telaşındayım. Az biley borsa altın falan yapıp para biriktirieyim ücretsiz izşnde harcarım diyorum. Yatırım tavsiyesi değil elbette. Ama çok küçük rakamla başladım 750 gibi bi para yatırdım borsaya al sat yapacağım. Az buçuk artsa kar kardır. Bakacak kimse yok aynı durumdayız. İzin sonrası biraz büyümüş olur o zamanda kreşe veririm diyorum bende işe başlarımÇalışan annelerim sizlere akıl danışmak istiyorum. Ben kamu kurumunda çalışıyorum ve çok fazla ücretsiz izin kullanmayı şu aşamada düşünmüyorum. 1 sene sanırım evde kalacağım. Daha sonra bebek bakımı konusunda nasıl bir yol izleyeceğime karar veremedim.
Annemler ile aynı şehirdeyiz ama her gün git gel annem için zor olur toplu taşımayla vs ile. Anneme yakın kiraya çıksam o muhitte kiralar çok yüksek. Başka bi yerde ev alma durumumuz da olabilir ama o zaman da gene annem her gün gelip bakamaz. Bakıcı deseniz zaten bi ton para ve insan bu devirde kimseye güvenemiyor.
Eşim benim abarttığımı düşünüyor bi şekilde bakılır diyor ama nasıl diyince de bir çözüm sunmuyor saçma sapan şeyler diyor.
Sizler nasıl bir yol izleyeceksiniz ya da bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz var mıdır
Allah yardımcın olsun canım. En doğru kararı verirsin inşallah2'li tarama testim de yaş riskim yüksek çıktı doktorum perinatolojiye yönlendirdi o da amniyosentez istedi yaptırmadım ama 3' lü testte de yüksek çıkınca doktorum down sendromu için yaptırsaydın keşke dedi ama onunda riskleri var ne yapacağımı şaşırdım kafam allak bullak
Selam canım ben de 18+4 oldum bugün. Özellikle akşamları kasıklarımda baskı hissediyorum. Onun dışında iyi gidiyor şükürler olsun. Yavrucuğumu gün içinde pıt pıt hissediyorum sürekli. Ama ben çok erken hissettim. Merak etme seninledir. Olmasa bir şekilde sinyal verir. İçini rahat tutSelam kızlar hamileleiginiz nasıl geçiyor? Benım arada bir Kaşık agrım filan olurdu hafif ama artık olmuyor sanki hamile değilmişim gibi baya konforlu geçiyor bunda bile acaba bebek Benimlemi normal mi bu durum diye telaş yapıyorumbu arada 18+6 haftalıgımm
doktora sormuştum baklava olayını kabul etmedi evet bunu içmelisin dediİki dilim baklava yeme olayı peki olabiliyor mu acaba illa ki o şekerli sıvıyı mı içmek lazım
Ben sabah uyanik yatagimda yaTarken sol asagi kismimda ritmik olarak hissettim.Sanirim hickirmasiydi.Ilk bebegimde dr hickirirken bilirdm ritmik hareketten.Hatta ayni sey muayene esnasinda da denk gelmisti.Merhaba kızlar nasılsınız? Detaylı ultrasona gittik bugün herşey yolunda normal çok şükür
Benim kız karnımın aşağısında sırtını dönmüş duruyordudoktor dürttü döndürdü baya bastırdı karnımı. Hareketlerini çok hissetmiyorum dedim plesenta öndeymiş bebekle aranda yastık var gibi düşün dedi o yüzden az hissetmem normalmiş büyüyünce bebek artık hissedersin bir iki haftaya iyice dedi. Hareketleri az hisseden varsa belki benimki gibi bir durum olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?