2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay ben de haftasonu gidicem bir rahatliyim polikistik sağolsun isyan ettirdi kıldan tüyden kafama kadar tüy dökücü havuzuna girmek istiyorum
vucut gene ok de ben hamile kalmadan once cene altima gidiyordum laser e , 3 seans gidebildim . resmen sakalim cikiyor ufak ufak

Gözün aydın canım sağlıklı olduğuna ve herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Bende hissetmiyordum bugün işaret parmağımı içsel olarak karnımda bi noktaya koydum ve bekledim kalp atışı vardı diğer elimi de kendi kalbime koydum karnımda ki daha hızlı atıyordu. Eşim de demişti bugün inandım

Serviks kısalığını gösterdi. 3 doktor onaylı
Detaylı ultrasonda bana 56 dedi selviks
Hayirli olsun canm benim benim kızımin adı da Azra 4 yaşına girecek tam cadı şimdiden azrayla sana bol şans

Çok geömiş oslun sesi duymana sevindim. Aman beslenmene dikkat et.

Ben 2 yıl izni kullanmayı düşünüyorum şimdilik tabii ilerde ne olur bilemem. Tek maaş ile geçinmek zor, fiyatlar da arttı. Ama niyetim dayanabildiğim kadar dayanmak. Evde ne bulursak yeriz artık. O yğzden bebek alışverişinde aşırıya kaçmak istemiyorum. Borçlarımı şimdiden kapatma telaşındayım. Az biley borsa altın falan yapıp para biriktirieyim ücretsiz izşnde harcarım diyorum. Yatırım tavsiyesi değil elbette. Ama çok küçük rakamla başladım 750 gibi bi para yatırdım borsaya al sat yapacağım. Az buçuk artsa kar kardır. Bakacak kimse yok aynı durumdayız. İzin sonrası biraz büyümüş olur o zamanda kreşe veririm diyorum bende işe başlarım
Aklımdan geçen bu ama hayat ne gösterir bilinmez.

Allah yardımcın olsun canım. En doğru kararı verirsin inşallah

Selam canım ben de 18+4 oldum bugün. Özellikle akşamları kasıklarımda baskı hissediyorum. Onun dışında iyi gidiyor şükürler olsun. Yavrucuğumu gün içinde pıt pıt hissediyorum sürekli. Ama ben çok erken hissettim. Merak etme seninledir. Olmasa bir şekilde sinyal verir. İçini rahat tut

Ben sabah uyanik yatagimda yaTarken sol asagi kismimda ritmik olarak hissettim.Sanirim hickirmasiydi.Ilk bebegimde dr hickirirken bilirdm ritmik hareketten.Hatta ayni sey muayene esnasinda da denk gelmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…