2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaa nemde birmişti ama baya baya arttı. Göbeğim bile tüylenmiş. Nasıl yapıcaz biz bu işleri.

Ben kekik suyu kaynatip , onunla gargaea yapiyorum , oda iyi geliyor. Karbonati bende deneyeyim
Kızlar her yerde hamile ağdası reklamı görüyorum normal ağdadan ne farki var bilginiz var mı? Malum artık göbekten bazı şeylerde zorlanıyorum kuaföre gitmem lazım
canim yuz ustu yatirmiyorlar seni arka kisimlari alirken , yan yatip bir bacagini uzatiyorsun vs sonra diger tarafa digerini uzatiyorsun o sekilde arkalari aliyorlar. ben gecen gittim cok rahatladim vallahi

Yaa nemde birmişti ama baya baya arttı. Göbeğim bile tüylenmiş. Nasıl yapıcaz biz bu işleri.
Benim de göbeğimde sarı sarı tüylenme başladı, dikkatli bakınca fark edilir anca, alırsam belki çoğalırlar diye dokunmuyorum. Aceba doğumdan sonra dökülüyorlar mı?

Bende almayacağım. Jilet kullanmak zorundayım ben ağda kullanmam sıkıntılı. Kuaför jiletle alır öı acaba. Kaş ve bıyığa bile yetişemiyorum.

ben yaptıracağım ama benim de korkum hamileliğimin ilk haftasından beri tiksindiğim o şekerimsi şeyi nasıl içeceğim. Afedersin ama bide aç karnına kusmadan nasıl durabilirim bilmiyorum
İki dilim baklava yeme olayı peki olabiliyor mu acaba illa ki o şekerli sıvıyı mı içmek lazım

Fetal dna için geç mi kaldiniz acaba hafta siniri var mi bilmiyorum amniyosentez kesin tanı ama diğer tarama testleri içinde en yuksek oranı fetaldna veriyor
Fetal dna nın bi süresi yok istediğin zaman yapılabiliyo sadece bebeği aldırma sonlandırma bakımından 24 haftaymış yasal sınır

Çok şeker.Her sey gonlunuzce olsun,yavrunuz saglik ve mutlulukla giysin hepsini.

Merhaba kızlar nasılsınız? Detaylı ultrasona gittik bugün herşey yolunda normal çok şükür
Benim kız karnımın aşağısında sırtını dönmüş duruyordu doktor dürttü döndürdü baya bastırdı karnımı. Hareketlerini çok hissetmiyorum dedim plesenta öndeymiş bebekle aranda yastık var gibi düşün dedi o yüzden az hissetmem normalmiş büyüyünce bebek artık hissedersin bir iki haftaya iyice dedi. Hareketleri az hisseden varsa belki benimki gibi bir durum olabilir

Ay ben de haftasonu gidicem bir rahatliyim polikistik sağolsun isyan ettirdi kıldan tüyden kafama kadar tüy dökücü havuzuna girmek istiyorum

Selam kızlar hamileleiginiz nasıl geçiyor? Benım arada bir Kaşık agrım filan olurdu hafif ama artık olmuyor sanki hamile değilmişim gibi baya konforlu geçiyor bunda bile acaba bebek Benimlemi normal mi bu durum diye telaş yapıyorum bu arada 18+6 haftalıgımm

Çok şükür sorunsuz atlatıyorum ben de sadece iştahım arttı kilo alırım diye korkuyorum ben de bebek benimle mi diye korkardım şimdi sağolsun tekmeliyor aşağıdan kendini hatırlatıyor. 19+0 olduk bugün

Hanımlar merhaba 2. Gebeliği olup 19. Hafta da hala bebeğin hareketlerini hissetmeyen var mı?
19a girmedim daha ama ben de hala hissetmiyorum
Kaç yaşındasınız acaba? Benim de yaş riskim yüksek haftaya perinatolojiye gidicem ama ben de baska bir tetkik yaptırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…