Yaa nemde birmişti ama baya baya arttı. Göbeğim bile tüylenmiş. Nasıl yapıcaz biz bu işleri.Ben de öğrenciyken gitmiştim Mecidiyeköyde saçma sapan bir yer çıktı işe de yaramadı. Sonra da pcos olduğumu öğrendimbelki bebiş olduktan sonra tekrar şansımı denerim. Tamamen bitme garantisi yok ama bende
Ben kekik suyu kaynatip , onunla gargaea yapiyorum , oda iyi geliyor. Karbonati bende deneyeyimBenim de başladı dis eti şişmesi canim ve ağız bakim sulari ile normalde rahatlatır ama kullanamıyorum zararlı olur falan diye, tuzlu su ile idare ediyorum karbonat ile fırçalıyorum bir de haftada bir kere biraz rahatlatıyor
canim yuz ustu yatirmiyorlar seni arka kisimlari alirken , yan yatip bir bacagini uzatiyorsun vs sonra diger tarafa digerini uzatiyorsun o sekilde arkalari aliyorlar. ben gecen gittim cok rahatladim vallahiKızlar her yerde hamile ağdası reklamı görüyorum normal ağdadan ne farki var bilginiz var mı? Malum artık göbekten bazı şeylerde zorlanıyorum kuaföre gitmem lazım
Benim de göbeğimde sarı sarı tüylenme başladı, dikkatli bakınca fark edilir anca, alırsam belki çoğalırlar diye dokunmuyorum. Aceba doğumdan sonra dökülüyorlar mı?Yaa nemde birmişti ama baya baya arttı. Göbeğim bile tüylenmiş. Nasıl yapıcaz biz bu işleri.
Bende almayacağım. Jilet kullanmak zorundayım ben ağda kullanmam sıkıntılı. Kuaför jiletle alır öı acaba. Kaş ve bıyığa bile yetişemiyorum.Yaa nemde birmişti ama baya baya arttı. Göbeğim bile tüylenmiş. Nasıl yapıcaz biz bu işleri.
İki dilim baklava yeme olayı peki olabiliyor mu acaba illa ki o şekerli sıvıyı mı içmek lazımben yaptıracağım ama benim de korkum hamileliğimin ilk haftasından beri tiksindiğim o şekerimsi şeyi nasıl içeceğim. Afedersin ama bide aç karnına kusmadan nasıl durabilirim bilmiyorum
baklavada ki seker rafine islenmis seker , icilen sivi da ise glukoz var.İki dilim baklava yeme olayı peki olabiliyor mu acaba illa ki o şekerli sıvıyı mı içmek lazım
Fetal dna nın bi süresi yok istediğin zaman yapılabiliyo sadece bebeği aldırma sonlandırma bakımından 24 haftaymış yasal sınırFetal dna için geç mi kaldiniz acaba hafta siniri var mi bilmiyorum amniyosentez kesin tanı ama diğer tarama testleri içinde en yuksek oranı fetaldna veriyor
AminAllah evladınızı sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah
Anladım teşekkür ederim :)baklavada ki seker rafine islenmis seker , icilen sivi da ise glukoz var.
Ben de bakayim.Tesekkurler.Pamuklu emzirme sutyenleri aldim LCW'den. Inanin cok rahatlar. Goguslerin uclarini belli etmeyen, hafif ve pamuklu yapilari var. Bu sicaklarda tek tahammul edebildigim bunlar. Polyester olanlar mahfediyor.
Emzirme sutyenleri penye ve gogus ucu belli ediyo, yumusak ama uc gostermeyen olmali.Ben sarkmasın diye hala sıkı sütyenler takıyorum ondan olabilir sanirim bir emzirme sütyenlerini deneyeceğim
Çok şeker.Her sey gonlunuzce olsun,yavrunuz saglik ve mutlulukla giysin hepsini.Kızlar ben kızçemin dolabını hazırlamaya başladım dayanamadım yineyavruma oda yapamayacağız seneye tayinimiz çıkmazsa diğer yıl yolcudur Abbas. Eşimle de karar aldık oda masrafını kızımızın adına altın alacağız. Bende dolabı dolu olsun istiyorum anne yüreği bi yer eksikse diğer yer ile tamamlamaya çalışıyor işte şu an çok duygusalım. Bizim kıyafet odamız da 3 tane dolap vardı bu dolabı aldığımızda öyle bi içimden geçmişti Dilek kapım açıkmış gönlüme göre oluyor
Sizin de tayin durumunuz yoksa eğer maddiyatına uygun yap istersen dolabın kapısını açınca bile mis gibi kokuyorYaaa bayıldım cok güzel olmuş sağlıkla kullansın hepsini ben de dolap almayacağım diyordum ama boyle görünce mest oldum
Amin canım hepimizin yavrusu sağlıkla be mutlulukla büyüsünlerÇok şeker.Her sey gonlunuzce olsun,yavrunuz saglik ve mutlulukla giysin hepsini.
Ay ben de haftasonu gidicem bir rahatliyim polikistik sağolsun isyan ettirdi kıldan tüyden kafama kadar tüy dökücü havuzuna girmek istiyorumBen kekik suyu kaynatip , onunla gargaea yapiyorum , oda iyi geliyor. Karbonati bende deneyeyim
canim yuz ustu yatirmiyorlar seni arka kisimlari alirken , yan yatip bir bacagini uzatiyorsun vs sonra diger tarafa digerini uzatiyorsun o sekilde arkalari aliyorlar. ben gecen gittim cok rahatladim vallahi
Çok şükür sorunsuz atlatıyorum ben de sadece iştahım arttı kilo alırım diye korkuyorumSelam kızlar hamileleiginiz nasıl geçiyor? Benım arada bir Kaşık agrım filan olurdu hafif ama artık olmuyor sanki hamile değilmişim gibi baya konforlu geçiyor bunda bile acaba bebek Benimlemi normal mi bu durum diye telaş yapıyorumbu arada 18+6 haftalıgımm
19a girmedim daha ama ben de hala hissetmiyorumHanımlar merhaba 2. Gebeliği olup 19. Hafta da hala bebeğin hareketlerini hissetmeyen var mı?
Kaç yaşındasınız acaba? Benim de yaş riskim yüksek haftaya perinatolojiye gidicem ama ben de baska bir tetkik yaptırmak istemiyorum2'li tarama testim de yaş riskim yüksek çıktı doktorum perinatolojiye yönlendirdi o da amniyosentez istedi yaptırmadım ama 3' lü testte de yüksek çıkınca doktorum down sendromu için yaptırsaydın keşke dedi ama onunda riskleri var ne yapacağımı şaşırdım kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?