Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet doğal gebeliğim. Umarım mucizem benimle kalır rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah. Allah razı olsun çok teşekkür ederim, yarın sabah 9 da kan vereceğim mutlaka size yazacağım
Evet doğal gebeliğim. Umarım mucizem benimle kalır rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah. Allah razı olsun çok teşekkür ederim, yarın sabah 9 da kan vereceğim mutlaka size yazacağım
Kızlar merhaba bende tüp bebekle pozitif alan, bir anne adayıyım. Şuan kese randevusu için bekliyorum Allah'ın izniyle saat 2 civarında kesemizi görücem. Dualarınıza talibim
Valla şuan koca danayı yatırmaya çalışıyorum. Okula giderken kalkamıyor bi de her gün kaos Bi de ben akşam bildiğin yaşayan ölü oluyorum asla uykudan gözüm açılmıyor çocuk anlam veremiyo noldu anne sana diyo
Valla şuan koca danayı yatırmaya çalışıyorum. Okula giderken kalkamıyor bi de her gün kaos Bi de ben akşam bildiğin yaşayan ölü oluyorum asla uykudan gözüm açılmıyor çocuk anlam veremiyo noldu anne sana diyo