cok hakli dr bey cidden. beenim annem yanimda tek cocuk ve zor bir bebek degil cok sukur genede yoruluyoruz. Sizin icin bunun kati yorgunluk oluyordur

buyuk oglunun kardesleriyle aralari nasil
vay be buyuyunce anlaticaklari efsane bir yasam hikayeleri var

hep boyle birbiriyle bir arada guzel olsun ömurleri kuzucuklarin
ben simdi safra dan dolayi agri kesicilerde kullaniyorum , zaten tansiyon haplarim var. hepsini sutume %1-2 de olsa geciyor. birde agri kesiciler sutude azaltiyor.
bunlari sutumden ister istemez ilaclardan kizimda aliyor. o yuzden organik mama aldim , avrupadan kanada ya extra kargo ucretiyle aliyorum ama icim rahat. icinde ne oldugu belirsiz amerikan mamasi vermiyorum.
cok sukur memeyi red etmiyor. artik meme emdirirken o anin keyfini cikarmaya calisiyorum. konusuyorum bisiler anlatiyorum . gittigi yere kadar boyle giderim.
oncelik hep memeyi emdiriyorum sonra 60 ml mama veriyorum yetmezse bir 60 daha veriyorum . genelde ikinci 60 in 10-20 ml anca iciyor . biberonla uyumaya alsitigi icin onu agzinda oyalarak uyuyor. Bizede rahat oluyor. Gaz sancisi olmadigi surece biz hic sallamiyoruz . biberonda uyuyor kendi kendine.
gecen hafta cok kafama takmistim. agladim baya fln. hatta bir ara küstüm kendisine neden memeyle doymuyor diye , esime mama yaptirdim, sen ver ben küsüm dedim

simdi artik yapacak birsey yok diyorum, oldugu kadar . diger turlu uzuldukce var olan sütumde gelmiyor.