Bilmiyorum ki doğduğundan beri sünnettir fıtıktır griptir valla o kadar travma yaşadı çocuğım bide ağzına bişeyler soruşturmak istemiyorum. Üşütünce böyle oldu zaten öğrenmişti meme almayı sadece vaşı almayı bırakmıştı

gelin sarılalım

ben aşmıltım o durumu geri geldi. Yaralarım tekrar oldu. Ben memem elimde bekleyip ağlamak için ağzını açtığı anda tepiştiriyordum

bi hemşire kahverengi kısmı buruştur sok demişti aöıkcası o işe yaradı. Ama kabus griple geri döndğ. Açmıyor
Burun spreylerini sağlıklı bulmuyorum. Araştırırsanız bir süre kullanımdan sonra ihtiyacın zorunlulaştığını görürsünüz. Yani basitçe söylemek gerekirse burun kolaya alışıyor ve koruması gereken dengeyi korumayıp işi spreyden bekliyor. Bu spreyi mecburen aldım ve kesinlikle sürekliliğe dökmek gibi bir niyetim yok.
Hırıltıya gelirsek. 1 günlükken bebeğime fizyolojik yapıldı hemde 2 kere sonradan öğrendim ki çok mecbur kalmadıkça yenidoğanlara yapılmamalı. Bebeğimde kaç günlüktü inanın unuttum soğuk algınlığı belirtileri baş gösterdi. Direk en kısa zamanda mustela temin etmeye çalıçtım ki adana şartlarında malesef 30 saati buldu. Her neyse mustela ile soğuk algınlığına yakalanmadan müdahale edip o badireyi atlattım ama haftalardır hırıltı vardı. Ciğerlerinden mi diye korkup 2 doktora götürdüm ikisi de burında dedi. Mustelayı 3 gün falan kullanıp bırakmıştım bu arada. Neyse. Bikaç gün önce Soğuk algınlığı belirtileri tekrar başladi (ses değişimi hırıltı) spreye karşı olmama rağmen alfım. Bu sırada burun tamamen tıkandı. Öksürük hapşurul başladı. Tek başına sprey sadece bikaç saatlik açtı mustela da kullandım ve çocuktan çıkana inanamadım

çocuğum kaç haftadır yapıç yapış sapsarı hale gelmiş mukusla yaşamış

o hırıltı geçti. İkiliyi birlikte kullanınca da soğuk algınlığı belirtileri hafiflemişti. Burun akıntısı hapşuruk durmuştu. Ta ki eşim sağolsın çocuğumu soğukta bırakana kadar

şimdi hafif öksürük var. Bayağı uzun oldu ama soru işareti kalmamıştır diye düşünüyorum