Bizde giyinirken bazen ağlıyoruz, ilk zamanlar daha çoktu şimdi azaldı ama arada aklına esince ağlıyor.
Korsenin dar olması gerekir diye biliyorum. Normal yani
Canım eds uygularken serçe parmak demişsin ya bazısı da göğüs ucuna bantlıyor. Aynı anda memeyi de emiyor bebek daha kolay alışıyormuş aklında olsun bi de öyle dene istersen
Bebekler rutinlerine bağlı olurmuş. Neye alıştıysa bozmayın diyorlar. Oda sıcaklığı önemli bencede, çok sıcakta da uyuyamıyorlar.
Çok geçmiş olsun nasıl oldu bebebeğiniz ? Umarım düzelmiştir. o gaz damlasından memnun kaldınız mı
Evet ya kuzum toplanıyor elini,kolunu,ayaklarını nereye koyacağını,şaşırıyor
Çok geçmiş olsun
Canım stres en bütük düşmanımız. Bende mama veiryorum hem emziriyorum da. Vicdan azabı çekiyorum bazen ama ne yapabilirim. Bir yandan da üzüldüğüm için sütümün azaldığını farkettim. Akışına bıraktım. Önce mama ile takviye yapıyorum, sonra altını değiştir oynat derken yine acıkıyor. Bu seferde meme veiryorum hem emiyor hem uykuya dalıyor. Alıştırma dediler ama emse diye ne yapacağımı şaşırdım zaten kaç hafta, hazır emmişken bıraktırmayayım dedim bu seferde uyuyakalmaya başladı. Amaannn dedim takılmayacam zaten çok yoruldum çok üzüldüm kaç haftadır.
Sağol canım, şükür aramız iyi ama o zaman ki kalp kırıklıklarım devam eidyor sadece kafaya takmamaya çalışıyroum. Çünküchem bana hem bebeeğime zarar. Zamana bıraktım. Ama eşim ailem fslan iyi sürekli görüşüyoruz çok şükür, araları iyi.
Bende hipp kullanıyorum
Kanguru 3 4 aylık olduktan sonra kullanılmıyor mu ? Öncesinde önerilmiyor diye biliyorum
Kanguru 3 4 aylık olduktan sonra kullanılmıyor mu ? Öncesinde önerilmiyor diye biliyorum
Ohh çok iyi olmuş bizde deniz yok, karasal iklim devam

henüz kırkımız yeni çıktı, o yüzden cesaret edemedim evden uzaklaşmaya. Mahallede turladık.
Çok iyi olmuş canım insana iyi geliyor. Kırkımız yeni çıktı evden uzaklaşmaya cesaret edemedim. Bide ben fazla ayakta duramıyorum hala. Çok ağrılarım oluyor. Ama mahallede turladık iyi geldi