- 6 Nisan 2021
- 830
- 1.131
- 63
Ciğerlere inmesin dikkat edin götürün hemen. Zaten ciğerde sıkıntı yoksa bişey yazamıyorlar geçmesini bekleyin diyorlar. Hemen antibiyotik basan doktorlar var ciğerde sıkıntı yoksa önermiyor çoğu doktor ama yapan da var.Kızlar günaydın. Oğlum 3 4 gündür oksurmeye başladıarada bir hırıltı da geliyor, öksürünce geçiyor, doktora götürsem bu aylarda ilaç baslaniyor mu ki? Eşim sehir dışında hastane çok uzak. Kendim cesaret edemedim ama ohmal de etmek istemiyorum. Bebegi hastalanan oldumu buzamana kadar? Ciğerlerine inerse diye korktum. Bu aydaki bebege evde yapılabilecek biseyler varmi? Nebulizator falan fayda edermi?
Ve tekrar ediyor olcam ama ciğerde sıkıntı yoksa mustela chest rub öneririm şiddetle.
Ne zamana kadar böyle olcakmış kievet canim .aslinda bana guclu agri kesiciler vermislerdi iki hafta once, gitmeden once onlari ictim ama baktim etki etmiyor ondan sonra geldik acile.
fitil seklinde bir agri kesici verdiler baya iyi geldi. cok azaltti agrimi. ultroson randevusu verdiler yarina . eve geciyoruz simdi

Heh bende onu demek istedim ama o an tanımlayamadımBenimkinin de arada burnu düdük gibi ötüyor uyurkenben de uyuyor diye kıyıp temizleyemiyorum ama rahatsız oluyor diye de üzülüyorum kendi kendime
sonra uyanınca ilk iş hiç sevmediği serum fizyolojiği basıyorum burnuna, o da çığlığı basıyor
![]()