• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar eskisi kadar giremiyorum iyisinizdir inşallah dün bebeğin maması bitmişti Aptamil vardı hiç açılmamış onu açtım hala tuvaletini yapmadı ondanda sonra Trendyol marketten şu ürünü sipariş ettim teneke mamayla aynı mı içtiğinden beri bebek kusuyor anlamadım

Eklentiler

• BC7EB9EE-BED9-410E-BF97-D4227E79B000.webp
    BC7EB9EE-BED9-410E-BF97-D4227E79B000.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar eskisi kadar giremiyorum iyisinizdir inşallah dün bebeğin maması bitmişti Aptamil vardı hiç açılmamış onu açtım hala tuvaletini yapmadı ondanda sonra Trendyol marketten şu ürünü sipariş ettim teneke mamayla aynı mı içtiğinden beri bebek kusuyor anlamadım
Internetten alınan mamalarda zaman zaman sorun çıkabiliyor ondandir belki

• Üzgünüm
Reactions: 11K
Kızlar merhaba bebeği gece gündüz ayrımı yapamayan ve buna çözüm bulan var mı?
Her sabah en erken 5te uyuyor bittik cidden

Benimki. En erken gece 2’de uyuyor. 3 oluyor, 5 oluyor. Aralarda minik minik şekerlemeler yapıyor memede. Ama bizi ayakta tutuyor. Gündüz de akşam bu saatlere kadar gözünü açamıyor uykudan.

Ben yeni bir yöntem buldum kendimce kucagima yan yatırıyorum kafası boynuma gelecek şekilde sonra hmmliyorum o titreşimle kapativeriyor gözleri hem kokumu alıyor. İyice dalınca yatağına yatırıyorum mışıl mışıl uyuyor. 🙈
Yatağa koyunca uyanmıyor mu canım?

Benimki. En erken gece 2’de uyuyor. 3 oluyor, 5 oluyor. Aralarda minik minik şekerlemeler yapıyor memede. Ama bizi ayakta tutuyor. Gündüz de akşam bu saatlere kadar gözünü açamıyor uykudan.
Gec uyusa da 2 saatte bir en geç 3 saatte bir emmeye uyanıyor anlamadim derdini
Nasil yapacaksak böyle anlamadım nasıl degistirecegiz düzeni bilmiyorum

Ben yeni bir yöntem buldum kendimce kucagima yan yatırıyorum kafası boynuma gelecek şekilde sonra hmmliyorum o titreşimle kapativeriyor gözleri hem kokumu alıyor. İyice dalınca yatağına yatırıyorum mışıl mışıl uyuyor. 🙈
kuzum ilk bir ay veya 5 hafta cok guzel uyuyorlar. kucagina kivrilip yatiyorlar ama sonrasi😂😂 etrafi iyice algilayip kesfetmeye baslayinca zorlasiyor biraz.
insallah hep boyle devam eder sizin uyku duzeniniz 🥰
Aklıma ne geldi bak şimdi 🤣 hani milletin ön sütü son sütü falan oluyor ya, bizim kuş kadar sütlerin önü sonu var mı acaba 🤣
ben artik sorgulamiyorum😂😂 Kabullendim. artik memeden emmeyide birakti bizim kiz.
Kendime boyama kitabi almistm yillar once, yeni kuru kalemler aldim😂 sut sagma seanlarim da takiliyorum oyle😂

Gec uyusa da 2 saatte bir en geç 3 saatte bir emmeye uyanıyor anlamadim derdini
Nasil yapacaksak böyle anlamadım nasıl degistirecegiz düzeni bilmiyorum

Ya uyku eğitimlerinde gündüz uykularından alın gece uykularına verin diyorlar. Yani gündüz 2 saatten fazla uyuyorsa yavaş yavaş erken uyandırın. Örneğin 1,5 saatten fazla uyumasına müsaade etmeyin vs. Ben bunu doktora sorduğumda sakın uykusuna müdahale etme dedi, ilk 3 ay nasıl istiyorsa öyle olsun dedi. Ama bu kadar uzun süre de uyanık kalmamalı 😔 arada kaldım ben de.

Ya uyku eğitimlerinde gündüz uykularından alın gece uykularına verin diyorlar. Yani gündüz 2 saatten fazla uyuyorsa yavaş yavaş erken uyandırın. Örneğin 1,5 saatten fazla uyumasına müsaade etmeyin vs. Ben bunu doktora sorduğumda sakın uykusuna müdahale etme dedi, ilk 3 ay nasıl istiyorsa öyle olsun dedi. Ama bu kadar uzun süre de uyanık kalmamalı 😔 arada kaldım ben de.
Zaten gündüz de uyumamasi mümkün degil ki deli gibi ağlıyorlar dayanamayıp uyuyorlar gece uyumayınca ne olacak
Evet ilk 3 ay uykuda kural yoktur diyorlar ama çok zor oluyor cidden ve dediğiniz gibi çok fazla uyanık kalmış oluyor

Selam kızlar. Bir konuda kararsız kaldım size de danışayım dedim. Ben öğretmenim. Şubatta iznim bitiyor. On beş saat dersim olacak. Üç gün ortalama saat on ikiye kadar dersim olacak. İki gün eşim idare edecek. Bir gün de ablam. Çok kararsızım. Eşim sen kendin karar ver dedi. Ekonomik koşullar malum. Bir de anksiyete var bende. Evde olmak şiddetlendiriyor. Çok içime kapaniyorum. Çok yorucu olur mu ki. İkinci çocuk ayrıca. Aslında çok net ücretsiz izin alacağım diyordum ama ruhsal durumum özellikle kafamı karıştırdı. Uykusuz geceleri falan düşününce hata mı ediyorum acaba diyorum. Saat olarak çok olmayacağı için bebeğim açısından çok vicdan yapmıyorum. Bu konuda da yanlış düşünüyor olabilir miyim acaba? Kafamda deli sorular 🥴🥴

valla uyanık kalmasını sağlamak istiyorum ama şu an uyandırdığımda 1 saatten sonra mızmızlanmaya ağlamaya başlıyor benim bebe, gazdan mıdır bilmem. zamanla uyanık kaldığı saatler kendiliğinden artıyor oyalandığı nesneler arttıkça. ben de fazla müdahale etmeme taraftarıyım 3 aya kadar eğitim vermek diye bi durum yok zten

Back
X