- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 83
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Internetten alınan mamalarda zaman zaman sorun çıkabiliyor ondandir belkiKızlar eskisi kadar giremiyorum iyisinizdir inşallah dün bebeğin maması bitmişti Aptamil vardı hiç açılmamış onu açtım hala tuvaletini yapmadı ondanda sonra Trendyol marketten şu ürünü sipariş ettim teneke mamayla aynı mı içtiğinden beri bebek kusuyor anlamadım
Kızlar merhaba bebeği gece gündüz ayrımı yapamayan ve buna çözüm bulan var mı?
Her sabah en erken 5te uyuyor bittik cidden
Yatağa koyunca uyanmıyor mu canım?Ben yeni bir yöntem buldum kendimce kucagima yan yatırıyorum kafası boynuma gelecek şekilde sonra hmmliyorum o titreşimle kapativeriyor gözleri hem kokumu alıyor. İyice dalınca yatağına yatırıyorum mışıl mışıl uyuyor.![]()
Hatay antakya canim daga yakin dağ evi tarzinda yaptirdikNeresi burasıalanyadaki evimi anımsattı bana hüzünlendim
![]()
Canim benim hayirlisiyla anlatsın insallahKızlar yarın sabah ameliyata alıncak yavrum Dualarınız bekliyorumKasık fıtığı ameliyatı
Kolaylıkla geçsin, tez zamanda şifasını bulsun inşallahKızlar yarın sabah ameliyata alıncak yavrum Dualarınız bekliyorumKasık fıtığı ameliyatı
Gec uyusa da 2 saatte bir en geç 3 saatte bir emmeye uyanıyor anlamadim derdiniBenimki. En erken gece 2’de uyuyor. 3 oluyor, 5 oluyor. Aralarda minik minik şekerlemeler yapıyor memede. Ama bizi ayakta tutuyor. Gündüz de akşam bu saatlere kadar gözünü açamıyor uykudan.
kuzum ilk bir ay veya 5 hafta cok guzel uyuyorlar. kucagina kivrilip yatiyorlar ama sonrasiBen yeni bir yöntem buldum kendimce kucagima yan yatırıyorum kafası boynuma gelecek şekilde sonra hmmliyorum o titreşimle kapativeriyor gözleri hem kokumu alıyor. İyice dalınca yatağına yatırıyorum mışıl mışıl uyuyor.![]()
ben artik sorgulamiyorumAklıma ne geldi bak şimdihani milletin ön sütü son sütü falan oluyor ya, bizim kuş kadar sütlerin önü sonu var mı acaba
![]()
Gec uyusa da 2 saatte bir en geç 3 saatte bir emmeye uyanıyor anlamadim derdini
Nasil yapacaksak böyle anlamadım nasıl degistirecegiz düzeni bilmiyorum
canim cok gecmis olsun ,Kızlar yarın sabah ameliyata alıncak yavrum Dualarınız bekliyorumKasık fıtığı ameliyatı
Zaten gündüz de uyumamasi mümkün degil ki deli gibi ağlıyorlar dayanamayıp uyuyorlar gece uyumayınca ne olacakYa uyku eğitimlerinde gündüz uykularından alın gece uykularına verin diyorlar. Yani gündüz 2 saatten fazla uyuyorsa yavaş yavaş erken uyandırın. Örneğin 1,5 saatten fazla uyumasına müsaade etmeyin vs. Ben bunu doktora sorduğumda sakın uykusuna müdahale etme dedi, ilk 3 ay nasıl istiyorsa öyle olsun dedi. Ama bu kadar uzun süre de uyanık kalmamalıarada kaldım ben de.
Gecmis olsunKızlar yarın sabah ameliyata alıncak yavrum Dualarınız bekliyorumKasık fıtığı ameliyatı
Canım çok geçmiş olsun. Tez zamanda atlatsın inşallah.Kızlar yarın sabah ameliyata alıncak yavrum Dualarınız bekliyorumKasık fıtığı ameliyatı
Dualarımız sizinleKızlar yarın sabah ameliyata alıncak yavrum Dualarınız bekliyorumKasık fıtığı ameliyatı
valla uyanık kalmasını sağlamak istiyorum ama şu an uyandırdığımda 1 saatten sonra mızmızlanmaya ağlamaya başlıyor benim bebe, gazdan mıdır bilmem. zamanla uyanık kaldığı saatler kendiliğinden artıyor oyalandığı nesneler arttıkça. ben de fazla müdahale etmeme taraftarıyım 3 aya kadar eğitim vermek diye bi durum yok ztenYa uyku eğitimlerinde gündüz uykularından alın gece uykularına verin diyorlar. Yani gündüz 2 saatten fazla uyuyorsa yavaş yavaş erken uyandırın. Örneğin 1,5 saatten fazla uyumasına müsaade etmeyin vs. Ben bunu doktora sorduğumda sakın uykusuna müdahale etme dedi, ilk 3 ay nasıl istiyorsa öyle olsun dedi. Ama bu kadar uzun süre de uyanık kalmamalıarada kaldım ben de.