Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende chicco nun var baya iyi memnunumBen de süt sağma makinası alacağım. Lansinoh marka çok zaman alıyor mu sağarken ? bir de çiftli alın diyorlar sizce?
Bencede ya mantıklı gelmiyor işte siz uyuyunca memede nasıl devam ettiriyorsunuz uykuyu? Benimki yatağa koyunca açıyor gözüBenim kız da memede uyuyor. Şu an kendi kendilerine uyumaları için erken değil mi![]()
Kızlar ameliyatımız başarılı geçti şükürSadece ameliyat öncesi aç kalması çok zorladı. Emzirmek yasaktı gece 4 te kestim .Çok kötüydüm o ağladı ben ağladım,nasıl sakinleştreceğimi bilemedim.Daha küçücük yavrum anestezi aldı .Çok şükür geçti
![]()
Koydum az önce önce salınmasını sevdi, sonra ağladı. Biraz daha büyümesini bekleyeceğim.
Yarın soracağım ama büyük ihtimalle o da bekle diyecek.
Şimdi yatağına koymayı denedim 5dk içinde yine uyandı hiç dinlenemiyorum ya bugün çok bunaldımBencede ya mantıklı gelmiyor işte siz uyuyunca memede nasıl devam ettiriyorsunuz uykuyu? Benimki yatağa koyunca açıyor gözü![]()
bende bir tek catlak izleri var karnimda .Ben de üzülmüştüm, spor yapmaya fırsat bulamadım kaldı göbek böyle diye. Kendimi 40 gün olayına çok odakladım, sanki sihirli bir değnek gelip beni hamilelik öncesine götürecekBende bir de kahve lekeler var minik minik sizde de öyle mi?
cok sukur canim . Tez zaman da hemen toparlar yavrun insallahKızlar ameliyatımız başarılı geçti şükürSadece ameliyat öncesi aç kalması çok zorladı. Emzirmek yasaktı gece 4 te kestim .Çok kötüydüm o ağladı ben ağladım,nasıl sakinleştreceğimi bilemedim.Daha küçücük yavrum anestezi aldı .Çok şükür geçti
![]()
Çok geçmiş olsun canım geçti çok şükür![]()
Çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra sağlıkla büyür bebişin![]()
Çok sevindim, geçmiş olsun.
Yaaa çok geçmiş olsun çok sevindimahhh yavrucak nasıl dayanmıştır açlığa
sonrasında nasıl oldu? Şimdi iyi mi?
Yanıtı bize de yazar mısın?
Çok teşekkür kızlarbende bir tek catlak izleri var karnimda .
cok sukur canim . Tez zaman da hemen toparlar yavrun insallah
Gündüz kucağımda uyuyor yatağında uyumuyor nerdeyse doğduğundan beriBencede ya mantıklı gelmiyor işte siz uyuyunca memede nasıl devam ettiriyorsunuz uykuyu? Benimki yatağa koyunca açıyor gözü![]()
canim sicak havlu koy bekle iliyana kadar sonra emzir yada sag makinan varsa . bunu bir kac kez tekrarlaman lazim hemen acilmiyor.Kızlar ya gögsümün ucunda beyaz bi nokta gibi bişi var önce sivilce çıktı sandım çok acıyo dokununca ,ama sonra süt durması olduğunu anladım,dün bebemi fazla emziremeyince süt tıkanmış orda.Aslında elimle sağmıştım ama yeterli gelmemiş demek
.Bugün banyoda sıcak suyla masaj yaptım ama orası açılmıyo,nasıl yapcam bi akıl verin ,
Toplu iğne ucu kadar beyazlık..Nasıl açıcam ben bu tıkalı süt kanalını
![]()
Canım çok geçmiş olsun öncelikle. Rabbim kuzucuguna başka dert vermesinKızlar ya gögsümün ucunda beyaz bi nokta gibi bişi var önce sivilce çıktı sandım çok acıyo dokununca ,ama sonra süt durması olduğunu anladım,dün bebemi fazla emziremeyince süt tıkanmış orda.Aslında elimle sağmıştım ama yeterli gelmemiş demek
.Bugün banyoda sıcak suyla masaj yaptım ama orası açılmıyo,nasıl yapcam bi akıl verin ,
![]()
Çok sağol canımcanim sicak havlu koy bekle iliyana kadar sonra emzir yada sag makinan varsa . bunu bir kac kez tekrarlaman lazim hemen acilmiyor.
diger bir yontem ise mochi dedikleri sut biriktirme pompasi varya ona 2 tatli kasigi deniz tuzu koy , ilik-sicak su koy ( memenin dyaanabilecegi bir sicaklik) onu tak gogsune tuzlu sulu, gogun ucun suya deyebilecek sekilde. sonra dus yap o sekilde gogsune de sicak su tutarak masaj yap. bu yontemde tabi biraz süt kaybin oluyor suya karisiyor. dustan sonra gene emzir yada sagim yap.
Bu iki yontem bende ise yaradi.
Sağol canım, kimi soğuk lahana kimi sıcak demiş kafam karıştı o konudaCanım çok geçmiş olsun öncelikle. Rabbim kuzucuguna başka dert vermesinBizlere de evlatlarımızın sıkıntısını vermesin
Bu lahanayı haşlayıp falan koyuyorlar ya işe yaramaz mı acaba?
Emdikçe açılır canım ya da makine ile sağım yap ama boşalt memeyi bak ben üst üste mastit oldum ateşlendim benim gibi olmaKızlar ya gögsümün ucunda beyaz bi nokta gibi bişi var önce sivilce çıktı sandım çok acıyo dokununca ,ama sonra süt durması olduğunu anladım,dün bebemi fazla emziremeyince süt tıkanmış orda.Aslında elimle sağmıştım ama yeterli gelmemiş demek
![]()
Canım çok sağol.şimdilik ateş yok bende .Emzirdim şimdi yatırdkm.çok acıyo ucu ,canım ağzıma geliyoEmdikçe açılır canım ya da makine ile sağım yap ama boşalt memeyi bak ben üst üste mastit oldum ateşlendim benim gibi olma![]()
Kucaktan indir mi? Onu nasıl diyorYa bu kilo verme işleri ne olacak ya yapıştı bana sanki. 87 ile doğuma girmiştim 15 gün sonra 72ydim. 2 aydırda 72yim. Bugün karnımda 3 4 tane kırmızı çatlak oluşmuş. Oğlumu taşımaktan falan mı olmuştur acaba anlamadım. Emzirmek de aşırı iştahımı açıyor kendimi tutmaya çalışıyorum da bir yere kadar tabi. Bu arada benim bebiş artık kucaktan indir demelere başladı. Oyun halısı falan istiyo 2 ay 8 günlük. Gündüz uykularını da yatağında yapmaya başlarsa mis olacak.