Canım fotoğraf veya link koydun heralde ama çıkmamış bir şey.
Benimkinde süt ürünleri ile başladık canım. Zaten gaz yapar diye süt yoğurt tüketmiyordum, ben bile sindirmekte zorlanıyorum. Ama tereyağı, yemeklerde sadeyağ, az miktar peynir illa ki yiyordum. Alerji çıkınca bunları kestik.
Kahvaltım şöyle oldu: zeytin, reçel, bal, tahin, yumurta, yapımında süt olmayan ekmeklerden. Cevizli bademli meyve salatası veya yeşillik salatası vs. şeklinde gayet iyi besleniyordum.
Ama alerji devam etti. Sırayla yumurta, dana eti, tahin-susam, buğday ve son olarak da kuruyemişleri kestik. Bu şekilde takip ediyoruz şimdilik.
Senin süt ürünleri veya yumurta ile sınırlıdır muhtemelen. Çünkü bizde kakada kan da vardı ve ağır kokuluydu.
Derideki kabarcıklar soru işareti olabilir sizde de. Benim kızımda çıktığında buğday alerjisi dedi doktor, çünkü sütsüz yumurtasız olması garanti diye beyaz ekmek yemeğe başlamıştım, arkasından yüzünde döküntüler çıkınca bu kez tüm buğday ürünlerini kestik.
Bildiğin yeni nesil beslenme takıntıları olan kişiler gibi besleniyorum artık. Glütensiz nohut unundan ekmek yapıyorum evde

Leblebi tozu gibi tadı

ama çözelim de şu alerji olayını başka bi şey istemem.