Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbuldayım ben
Geçmiş olsun canım cocuk ilaçları sıkıntılı şu ara ben de novalgin surup bulamadım benim ki düzeldi cok sukurKızlar benimkilerin ikisi de hasta oldu. Büyükte geniz akıntısı var. Alin'in ise öksürüğü ve burun akıntısı fazla. Ciğerlerine inmemiş şükür. Şurup ve antibiyotik verdi ama 3 eczane gezdik ilaç yok ne ellerinde ne de depoda. Muadilleri de yok. Ne yapacağız bilmiyorum. Eşim bir de diğer ilçedekilere bakalım dedi inşallah bulunur, bulamazsa ne yapacağız bilmiyorum.
Hangi ilaç ve şurup canım?Kızlar benimkilerin ikisi de hasta oldu. Büyükte geniz akıntısı var. Alin'in ise öksürüğü ve burun akıntısı fazla. Ciğerlerine inmemiş şükür. Şurup ve antibiyotik verdi ama 3 eczane gezdik ilaç yok ne ellerinde ne de depoda. Muadilleri de yok. Ne yapacağız bilmiyorum. Eşim bir de diğer ilçedekilere bakalım dedi inşallah bulunur, bulamazsa ne yapacağız bilmiyorum.
Benim de 30.gunde kanamam kesilmişti 44-45 gibi tekrar geldi şimdi kahverengiye döndü adet görüyor olabiliriz daha doktora da gidemedim kanama olunca bitmesini bekliyorumKızlar 35. günümde kanamam bitmişti bugün 48. gün yine başladı acaba adet mi oluyorum. Dün eşimle hasret gidermiştik acaba dikişlerim iyileşmemiş miydi kifırsat bulup muayene de gidemedim
Benim de bugün ilk iş günümdü. Yarı zamanlı hakkım yanmasın diye bir gün işe başlamamı söyledi genel müdürlük. Raporum yarın başlayacak. Allahım işe gitmek hazırlanmak, süslenmek nasıl iyi geldi kahve içtim kızlarla, lak lak yaptım 2 saat sonra kuzucuklarıma geri döndümGünaydın kızlar ,ilk iş günüm maalesef ve ilk rapor alma telaşım iki hafta kaldı karne tatiline inşallah sağlık ocağı sıkıntı çıkarmaz , çocukla bu telaşlara girmek bir zoruna gidiyor insanın![]()
Benim birinin uykusu düzene girse diğeri bozuluyorOlacak emin olun iyi düşünün ,en azından gece uykuları oluyor bazen huysuzluklar olsa da biz üç saat yolculuk yaptık ilk defa güzel geçti He yolda uyumuyor ama yine de güzeldi üç aylık olduk ,geceleri de uyuyor![]()
Ben ankardayim Şubat'ta benim izninde bitiyo bakalım napcaz rapor olmazsa ucretsize ayrilvam benİstanbuldayım ben
Parça parça 5 günlükÖzel hastane 1 ay verir mi rapor acaba ne diyip alınır ki
Ay bir kere bizim 2 ay civarı olmuştu 4 gün üst üste berbat bi şeydi yani hep öyle olacak diye ödüm koptu , şimdi de 4.aydan korkmuyor değilim ,3.ay fena değilBenim de bugün ilk iş günümdü. Yarı zamanlı hakkım yanmasın diye bir gün işe başlamamı söyledi genel müdürlük. Raporum yarın başlayacak. Allahım işe gitmek hazırlanmak, süslenmek nasıl iyi geldi kahve içtim kızlarla, lak lak yaptım 2 saat sonra kuzucuklarıma geri döndümAma rapordan dolayı içim rahat diye keyfi gitmek iyi geldi yoksa öbür türlü stres
İnşallah herkes bi şekilde heyet, refakatçi raporu ne olursa olsun çözer ve kuzucuklarının başında kalır
Benim birinin uykusu düzene girse diğeri bozuluyorİkisinin de uzun uyuyacağı günleri iple çekiyorum. Maşallah Uraza
Biz de gezmeyi çok severiz şöyle bahar gelse de her yeri gezsek diyoruz. Oğlum bir haftadır aşırı aşırı huzursuz ve huysuzdu. Çığlık çığlığa ağlıyordu, uyumuyordu atak haftasından mı sıkıntı neydi anlamadım ama kabus gibiydi
Gündüzleri canıma okumaya devam ediyor yorgunluktan eğitim falan verebileceğimi sanmıyorumaynen yaa , egitim fln hak getire
ayni bizim eveskiden seslere tepki vermiyorlardi rahattik , simdi hemen uyaniyor sipalar
Uyku kaçması korkulu rüyamız resmen@SpiceloverEvaante @benimadimumut
Serla tamamdır kızlar
Ben de üstünde ne varsa onla yatırıyordum, demek ki normali ve olması gerekeni bu, yoksa hadi pijama giydireyim dediğim anda uykusu kaçar.
Çorludayım ama dediğiniz neresi ise giderim sürekli merkeze gidiyoruz
Sağol canım. Sana da geçmiş olsun. İlaçların olmaması çok kötü gerçekten yaGeçmiş olsun canım cocuk ilaçları sıkıntılı şu ara ben de novalgin surup bulamadım benim ki düzeldi cok sukur![]()
Valla canım reçete eşimde, sadece yok diyorlarmış adını bilmiyorum ama ayrıntılı reçeteye baktırırım. İlaç aramaya gitti zaten az önceHangi ilaç ve şurup canım?
Sakarya
Valla hayatım cooook zor su aralar bebeğimin süt alerjisi çıktı yumurta hassasiyeti de var hiç bişe yiyip içemiyorum. Çok sinir bozucu bunu 10 gündür biliyorum tabi bundan öncesi feci meme rengi kilo verme kusma ağlama nobetleriyle geçti. Zaten 43 günlükken on gün bronsitten hastanede yattık bittim yani
İlk seferde acı veya kanama oldumu? Bende henüz doktora gidemedim 2 aydan çok oldu doğum yapalı biraz korkuyorum açıkcasıKızlar 35. günümde kanamam bitmişti bugün 48. gün yine başladı acaba adet mi oluyorum. Dün eşimle hasret gidermiştik acaba dikişlerim iyileşmemiş miydi kifırsat bulup muayene de gidemedim
Bebek sahibi olmaya heves edince seve seve gidip yatıyordum o çatalaİlk seferde acı veya kanama oldumu? Bende henüz doktora gidemedim 2 aydan çok oldu doğum yapalı biraz korkuyorum açıkcası![]()
Aslında eğer adetse ben spiral taktıracaktım onun için merak ediyorumBenim de 30.gunde kanamam kesilmişti 44-45 gibi tekrar geldi şimdi kahverengiye döndü adet görüyor olabiliriz daha doktora da gidemedim kanama olunca bitmesini bekliyorum