• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hanımlar uykusuzluktan bitmek üzereydi,normalde geceleri hep 3 defa kalkardık o durum bile zor gelirdi,şimdi 10 drfayı buluyor kalkmamız, gündüzleri de uyumuyor inat ediyor,sürekli ağlıyor,mamada veriyorum duruk aynı,siz uykularını nasıl düzene soktunuz bana yardımcı olabilecek varmı,sabrım tükeniyor artık kendimi çok halsiz bitkin hissediyorum bu durum beni fazlasıyla olumsuz etkiliyor,eşimde gece kalkmıyor bütün gün 7/24 bende çocuk psikolojim çökmek üzere bu durumdan nasıl kurtulabilirim bennn 😩😔 desteklerinize ihtiyacım var
Mutkska eşin destek olmalı biraz senin ustunden almalı bebeği sen strese girdikçe çocuk hiç uyumaz ve durmaz. Benimkide uyumuyo ama eşim saolsun çok destek oluyo
Biz king aldık e bebekden üstelik şimdi internette indirimde 700 almıştık şuan 500 e inmiş tavsiye ederim bır dolumda en düşük seviyede çalışıyor bizde sabaha kadar 3 günde filan bitiyor suyu akitmasi yok gayet iyi suanadek.
Tamm canım bakiyim hemen

Ay kızlar hiç güleceğim yoktu. Benim sıpa oyun halısını sevemedi daha. Biraz önce bıraktım kaçtım koltuğa. Arkası da dönük. Mizirdandi mizirdandi sustu. Ben de seviniyorum alışacak diye. Bir gittim uyuyor halıda 🤣🤣
canim nasil bir hali ? mesala benimkinde dugmeler isik yakiyor ya bastikca , ustte bir ayna var , hem kendisini hem de isiklari gorebiliyor. baya dikkattini cekti zamanla. ilk baslar da 5 dk zor duruyordu. Oyle oyle alisti

Ay süt arttırmayı ben de istiyorum aslında. Mama olmasa çocuğum aç kalacak :KK43:
ya bendd hep duzenli her seferinde 90-100 ml sagabilsem mamaya gerek kalmayacak .

Hamileligimde onca saglik sorunum vardi ama hep sütüm gelir ya ne olacak diye olumlu dusunurdum, hic de arastirmamistim .

5. hafta civari cok iyi artmisti sutum ya taa ki safra yuzunden bir hafta boyunca hastane acilinde sürünene kadar 🥹

canim nasil bir hali ? mesala benimkinde dugmeler isik yakiyor ya bastikca , ustte bir ayna var , hem kendisini hem de isiklari gorebiliyor. baya dikkattini cekti zamanla. ilk baslar da 5 dk zor duruyordu. Oyle oyle alisti
Işıklı değil. Hayvan resimleri var. Tepesinde oyuncaklar ve ayna var. Piyanolu alayım dedim de çok pahalı. Çok kullanılmıyor zaten. Buna da artık alışır diye umut ediyorum. Büyük oğlum kolikti hiç sevmedi. Bu daha sakin ve etrafına ilgili.

Bizde var ama bizimki küçüldü canım. Bizim doktorumuz hiç öyle kötü konuşmadı. İki yasina kadar gecer dedi. Korkma çok kişide oluyor o. Geçer inşallah 🙏
Ne zaman küçüldü canım, her bebekte değişir tabi ama böyle büyüdükten sonra da küçülür mü diye merak ediyorum😥 herhangi bir şey yaptınız mı küçülmesi için, insallah bizimki de küçülür normale döner 🙏

ya bendd hep duzenli her seferinde 90-100 ml sagabilsem mamaya gerek kalmayacak .

Hamileligimde onca saglik sorunum vardi ama hep sütüm gelir ya ne olacak diye olumlu dusunurdum, hic de arastirmamistim .

5. hafta civari cok iyi artmisti sutum ya taa ki safra yuzunden bir hafta boyunca hastane acilinde sürünene kadar 🥹
Ben sağım da yapamıyorum biraz üşengeçlik biraz da bebeğim memede durmayı seviyor çok zaman olmuyor :( ben de hiç sütüm olmayacak diye düşünmemiştim :(

Ne zaman küçüldü canım, her bebekte değişir tabi ama böyle büyüdükten sonra da küçülür mü diye merak ediyorum😥 herhangi bir şey yaptınız mı küçülmesi için, insallah bizimki de küçülür normale döner 🙏
Yani yavaş yavaş küçüldü. Çok dışarı cikikti göbek ilk düştüğünde. Korkmuştum hatta ben de. Şu anda normal gibi. Ya da ben alıştım. Sadece arada altını değiştirirken kendini sıkıyorsa göbeğinin yan tarafında fındık büyüklüğünde bir şey beliriyor. O fıtık mi bilmiyorum. Hatta doktora soracaktım kontrolde.

Mutkska eşin destek olmalı biraz senin ustunden almalı bebeği sen strese girdikçe çocuk hiç uyumaz ve durmaz. Benimkide uyumuyo ama eşim saolsun çok destek oluyo

Tamm canım bakiyim hemen
Bende malesef sanki hayatım sürekli ağlamak üzerine kurulmuş gibi çöküşteyim uyusa bile kafamın içinde sürkeli bi ağlama sesi artık

Işıklı değil. Hayvan resimleri var. Tepesinde oyuncaklar ve ayna var. Piyanolu alayım dedim de çok pahalı. Çok kullanılmıyor zaten. Buna da artık alışır diye umut ediyorum. Büyük oğlum kolikti hiç sevmedi. Bu daha sakin ve etrafına ilgili.
anladim kuzum. her bebek farkli tabi🥰

amin kuzum , saglikla iyileselim hepimiz.🙏🏼
ya zaten benim normalde de gobegim var , tam katlanma bolgesinde kaliyor yara izi😂😂😂

Buyuyor vallahi ne yapsin, gaz skintisi vsr biraz insallah 3. ayinda gecicek oda diye umutla bekliyoruz . Onun disinda hersey yolunda cok sukur.

Sen nasilsin , bebis nasil ?
Görünse nolcak o meleğinin sana bıraktığı minik bir hatıra diye düşün 🙏
Ay evet ya millet zaman hızlı geçer anın kıymetini bil derdi de ben bu sıkıntılar hiç geçmicek diye düşünürken 50 günlük olduk bile Rabbime bin şükür 😊 Şimdide şu 3 ayı bi atlatsaydım diyorum 😀😀 bu "şu bi geçseydi" ler hiç bitmicek galiba 😀😀😀
Çok şükür ben de bebişte iyiyiz diyelim iyi olalım 😊 Normal sıkıntılar işte gaz, emme, kaka falan öyle geçiyor günler.

Normal doğumda mı geçerli bu sadece🙄

O eski yaraları da iyleştiriyormul. Ben o anlarda çok sıkıntılıudım tek olduğum için kullanmak aklıma gelmedi. Şuan kullansak işe yaramaz mı acaba

İlk 28 günde hatta 20 güne kadar olanda bilinçleri tam oturmadığı için en iyi dönem sayılıyor. Bende 15 20 gün arası yaptırmak istedim ama 31 yada 32ydi o günde yapıldı. Ağrı kesici verdim hatta doktor da fitil kattırdı. Buna rağmen bezlerken falan uzun süre korku yaşadı. Benim hatam doktor seçimim iyiydi ama yapılan yer anne kucağı değil ameliyathane idi o oldu. Belki o yüzden ağlıyordur sizin bebeğiniz de. Ama evet 2 ayda da acı çok olurmuş. Calpolü ben ilk gün 4 saat ara ile 3 kere verdim 1 ml şeklinde. Operasyondan sonra fitil takıldığo için 5 saat dediler ama 4 saat sonra verdim ilk calpolü.
doktor bana doğum sırasında öyle demişti bizim normal diye ısrarcı olmamızın bi sebebi de bu tüm kistleri vs patlatıp çıkıyor bebek rahmi temizliyor demişti buna benzer şeylerdi o an can telaşından tabi çok can kulağıyla dinlememiştim

Back
X