- 15 Mayıs 2022
- 384
- 428
- 53
Anne sütü bileşenleri bebek tarafından fazlaca sindirilebiliyormuş, geriye çok az atık kalabilirmiş. Bende olsam endişelenirdim haklısın, insan kendi fizyolojisi ile aynı düşünüyor ama bizim yediğimiz gıdalar gibi değil anne sütü.Uyanmayınca da yapmıyor ki. Geçen 1 hafta yapmadı. Doktorda 15 güne kadar dedi. Hali keyfi de yerindeydi benimkinin de annelik işte takıntı yaptım resmen.
Ben de bugün başladım kimyona, umarım fayda eder. Rezene içtiğim gün emzirirken neredeyse bayılacaktım mayışmaktan bir daha töbebende scarex diye bir krem var onu suruyorum ama duzenli degil. sanmiorm ki bir kac seneye gecsin o kirmizilik. icerden hala dikisliyiz zaten, 6 ayda toparlanmaz
Canim ben bugun verdim holle, benim kiz pis bogazdir ama sevmedi. smdi eski mamasiyla karistirip verdim biraz. giderek cogalticam oyle.
Acildiktan sonra iki hafta icin tuketilmesi lazm . o yuzden kucuk paket al derim
canim ben bebegime degilde kendim iciyorum. birer tatli kasigi bir fincan icin koyuyorum.
Sadece iki kere kimyon cayi bir cayi kasigi verdim ama etki etmedi
verdigim gripe water icinde rezene varmis onu biliyorum. oda bir - iki cay kasigi veriyorum
gecer buyuk ihtimalle buyuyunce . bak benim kizin karninda da damarla ilgili bir iz var . giderek kalinlasicak dedi. 3-5 seneye de gecer dedi
çapa ben kucukken defalarca hayatimi kurtardi. bobrek hastasiydim. O zamanki dr lari harikaydi. eminim simdide oyledir.
Annemin yillarca suren sozde alerjisine kimse derman olamamisken en sonunda çapa daki bir dr cozdu.