7 gün sonra ilişki vs olabilir enfeksiyon riskine karşı doktorlar 1 hafta yasak diyor canımKızlar merhaba yumurta toplama işlemi sonrası cinsel ilişki ne zaman olmalı 7. Günüm bugün ama doktoruma sormayı çekiniyorum zaten hiç açıklama yapmayan bi doktor cok gerildim ya of
Bunları yaptirman doktora referans olur hormon testleri hemogram amh ve sperm testleri varsa rahim filmi mevcutsa sizin tedavi acısından planlama acısından hekimede kolaylık sağlar canım sağlık ocaklari bunları yapıyor bi sabah gidip ac ver bide hepatit bagisikliklarinida kontrol ettir esinle tüp bebekte bunlarda lazım oluyoEyvah eyvah bu kötü oldu işteEn başta kan tahlili yapıp ne eksikse vücudumda belirlenecek o zaman değil mi?
Evet maalesef o yüzden prp oldum şuan cetrodite da piyasa da yokCetrodite kullanmanıza rağmen mi çatlıyor?
Teşekkür ederim7 gün sonra ilişki vs olabilir enfeksiyon riskine karşı doktorlar 1 hafta yasak diyor canım
Amin canımKızlar günaydın;
Pazartesi günü yumurta toplamam var inşallah. hepinizden dua bekliyorum. allah kucağımızı boş bırakmasın, emeklerimizi zayi etmesin.
Aa tamam öyle yapayım, çok teşekkürlerBunları yaptirman doktora referans olur hormon testleri hemogram amh ve sperm testleri varsa rahim filmi mevcutsa sizin tedavi acısından planlama acısından hekimede kolaylık sağlar canım sağlık ocaklari bunları yapıyor bi sabah gidip ac ver bide hepatit bagisikliklarinida kontrol ettir esinle tüp bebekte bunlarda lazım oluyo
Hadi inşallah güzel haberlerini de alırız. Canlı transfer mi olacak donduracaklar mı ?Kızlar günaydın;
Pazartesi günü yumurta toplamam var inşallah. hepinizden dua bekliyorum. allah kucağımızı boş bırakmasın, emeklerimizi zayi etmesin.
Her ay belli sayıda yumurtalıkta yumurta oluyor canım. İrili ufaklı. Ultrasonda görülüyor ve hepsi büyütülecek şekilde hormon ilacı veriliyor. Sayı mevcutta belli yani arttırılamıyor. Ancak bazen ilk kontrolde sayılamayan bazı ufak yumurtalar da büyüyebiliyor ve sayı artmış oluyor.. ama ilaçların amacı yumurtaların hepsini büyütmekKızlar merhaba tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler yumurta sayısını artırmak için mi yoksa oluşan yumurtaları geliştirmek için mi kullanılıyor
Evet bütün testler var elimizde, adetin 2.günü gelin dediler hemen başlarız dediler. Çok heyecanlıyımHormon testleri eşinden sperm testleri istenir varsa rahim filmi falan göturr herşeyin hazır olursa süreç hızlı ilerler zaten doktor seni muayene eder kan sonuçlarına gore sizlere vitamin verir yumurta sayın iyi ise hemen başlar bile canim
Donmus olacak. Cetrotide bulunmadigi icin donmus yapalim dedi hoca. :)Hadi inşallah güzel haberlerini de alırız. Canlı transfer mi olacak donduracaklar mı ?
Pazartesi insallah guzel haberlerle gelecegim. Topic ugurlu gelecek hepimizeAmin canımhaber ver bize
Ay inşallah ya çarşamba benim kontrolPazartesi insallah guzel haberlerle gelecegim. Topic ugurlu gelecek hepimize
Opu oncesi mi canim? Yumurtalarina mi bakacak?Ay inşallah ya çarşamba benim kontrol
Bende cetroid kullanmıyorum ama canlı transfer yaparız her şey yolunda giderse diye konuşmuştuk. Ganopepty ve gonalf kullanıyorumDonmus olacak. Cetrotide bulunmadigi icin donmus yapalim dedi hoca. :)
Benim isime geldi donmus olmasi, hem kendimi hem islerimi ayarlarim:)Bende cetroid kullanmıyorum ama canlı transfer yaparız her şey yolunda giderse diye konuşmuştuk. Ganopepty ve gonalf kullanıyorum
Siz hangi iğneleri kullanıyorsunuzBenim isime geldi donmus olmasi, hem kendimi hem islerimi ayarlarim:)
Ben 225 gonal f yaptim, bugun 9. Gun. Son ignemi vurdum. E2 degeri 2000. Yarin yarim ovitrelle, tam gonapeptyl yapcam. Pazartesi sabah toplamaSiz hangi iğneleri kullanıyorsunuz
Değişik yöntemler var galiba. Ben perşembe başladım tedaviye pazartesine kadar gonalf 187,5 ve gonapeptyl kullanacağım pazartesi kan vereceğim sonra ne olacak bilmiyorumBen 225 gonal f yaptim, bugun 9. Gun. Son ignemi vurdum. E2 degeri 2000. Yarin yarim ovitrelle, tam gonapeptyl yapcam. Pazartesi sabah toplama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?