2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Kızlar merhaba yumurta toplama işlemi sonrası cinsel ilişki ne zaman olmalı 7. Günüm bugün ama doktoruma sormayı çekiniyorum zaten hiç açıklama yapmayan bi doktor cok gerildim ya of
7 gün sonra ilişki vs olabilir enfeksiyon riskine karşı doktorlar 1 hafta yasak diyor canım

Eyvah eyvah bu kötü oldu işte En başta kan tahlili yapıp ne eksikse vücudumda belirlenecek o zaman değil mi?
Bunları yaptirman doktora referans olur hormon testleri hemogram amh ve sperm testleri varsa rahim filmi mevcutsa sizin tedavi acısından planlama acısından hekimede kolaylık sağlar canım sağlık ocaklari bunları yapıyor bi sabah gidip ac ver bide hepatit bagisikliklarinida kontrol ettir esinle tüp bebekte bunlarda lazım oluyo

Kızlar merhaba tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler yumurta sayısını artırmak için mi yoksa oluşan yumurtaları geliştirmek için mi kullanılıyor

Aa tamam öyle yapayım, çok teşekkürler

Kızlar merhaba tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler yumurta sayısını artırmak için mi yoksa oluşan yumurtaları geliştirmek için mi kullanılıyor
Her ay belli sayıda yumurtalıkta yumurta oluyor canım. İrili ufaklı. Ultrasonda görülüyor ve hepsi büyütülecek şekilde hormon ilacı veriliyor. Sayı mevcutta belli yani arttırılamıyor. Ancak bazen ilk kontrolde sayılamayan bazı ufak yumurtalar da büyüyebiliyor ve sayı artmış oluyor.. ama ilaçların amacı yumurtaların hepsini büyütmek

Evet bütün testler var elimizde, adetin 2.günü gelin dediler hemen başlarız dediler. Çok heyecanlıyım

Ben 225 gonal f yaptim, bugun 9. Gun. Son ignemi vurdum. E2 degeri 2000. Yarin yarim ovitrelle, tam gonapeptyl yapcam. Pazartesi sabah toplama
Değişik yöntemler var galiba. Ben perşembe başladım tedaviye pazartesine kadar gonalf 187,5 ve gonapeptyl kullanacağım pazartesi kan vereceğim sonra ne olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…