3 yıl şartı devlet hastanesinde mi sadece özeldede aynı şartmı gerçerli canım? Benim 3 yıl olmadıdaCanım dahiliye hamile kalabilir raporu olcak 3 yıllık evlilik şartı 2 aşılama olmak şartı eger amh düşük ve sperm problemi varsa direk rapor çıkıyor
Canimm ne zaman oldu toplama,Teşekkür ederim
Evet hep farklı tedaviler. Ama uygulanan protokoller hep aynı diyorlardı aslında.Bana da meriofert 75 fostimon 150 ve tarlusal günde iki tane verdiler bı hafta kullanıp sonrasında kontrolüm var bugün 4. Günüm salı kontrolüm var bu arada pcosum. Sanırım herkesin ilacı farkli
Genel.prosedur canım o devlet özel farketmiyo rapor için..3 yıl şartı devlet hastanesinde mi sadece özeldede aynı şartmı gerçerli canım? Benim 3 yıl olmadıda
Evet kişiye göre değişiyor canım.Bana da meriofert 75 fostimon 150 ve tarlusal günde iki tane verdiler bı hafta kullanıp sonrasında kontrolüm var bugün 4. Günüm salı kontrolüm var bu arada pcosum. Sanırım herkesin ilacı farkli
Ben regl öncesi başladık tedavi nolcak bilmiyorum iğnelerden regl olmayacağım ama tedavi devam etcekOpu oncesi mi canim? Yumurtalarina mi bakacak?
Papatyam nasıl gidiyor? Kaç gün kaldı regleEvet kişiye göre değişiyor canım.
Banada meriofert yazdı doktor
Kuzum beklemedeyimPapatyam nasıl gidiyor? Kaç gün kaldı regle
Aaa ptesi başlıyorsun çok az kalmışKuzum beklemedeyim
1kasim.gbi regl olmam lazım ..
Doktor 31ekimde gel demişti pazartesi gitcem inşallah.
Sen nasılsın canım, diğer ay gideceksin dmi tekrardan doktora
Aa hayırlı olsun. İnş şifa olur.Evet kuzum lenfosit aşısı olucam randevu için aramalarını bekliyorum.
Evet canım 1-2 saat arası işlem sürer dedilerAa hayırlı olsun. İnş şifa olur.
İşlem 1 saat kadar sürüyor. Opu ya da transfer gelmeyecek şekilde ayarlıyorlar. Arayacaklardır.
Neden gonapetye basladi doktorPrp oldun mu sen canım ya belki ise yarar bakalım ben regl den önce Gonapety başladık 2 kasım kontrol var değişik prosedür yapıyoruz hayırlısı insallah
Benim erken catlama problemi var progestron baktik ve cikan sonuca gore 21. Gun Gonapepty kullanmamı söyledi umarım ise yararNeden gonapetye basladi doktor
Bugün toplanın 8. Günü 12 yumurta toplanmış 5. Güne sadece 2 tane kaldı o kadar çok ağladım ki hala düşünüyorum bugün yine bir sürü insanın hamilelik haberini aldım çöktüm bitsin artık şu sürecCanimm ne zaman oldu toplama,
Kaç yumosun var
İnş bekletmeden nasip olur inşEvet canım 1-2 saat arası işlem sürer dedilerPazartesi için randevu oluşturduk inşallah banada vesile olur
Yumurta toplanmadi o zaman sizde yanlis mi anliyorumBenim erken catlama problemi var progestron baktik ve cikan sonuca gore 21. Gun Gonapepty kullanmamı söyledi umarım ise yarar
5.gune giden kaliteli 2 yumurta çok güzel şükredin gerçekten hiç ağlamayın.. en önemli şey stresi azaltmak.. benim sadece 2 yumurtam çıkmıştı onlarda 2.gune zar zor gelmişlerdi..Bugün toplanın 8. Günü 12 yumurta toplanmış 5. Güne sadece 2 tane kaldı o kadar çok ağladım ki hala düşünüyorum bugün yine bir sürü insanın hamilelik haberini aldım çöktüm bitsin artık şu sürec
Niye zar zor geldi sizin benimde oyle oldu sidik zoruyla 5.gune getirdik:)5.gune giden kaliteli 2 yumurta çok güzel şükredin gerçekten hiç ağlamayın.. en önemli şey stresi azaltmak.. benim sadece 2 yumurtam çıkmıştı onlarda 2.gune zar zor gelmişlerdi..
Cnm benim 32 yumurtadan 1 tane kaldi 5.gun zorla getirdik yani surec o kadar zorki rabbim onu hayirli gormus o bize kismetmis napalim olacak olan 1 taneylede olur en azindan 2 tane tutmadi tekrar denersinBugün toplanın 8. Günü 12 yumurta toplanmış 5. Güne sadece 2 tane kaldı o kadar çok ağladım ki hala düşünüyorum bugün yine bir sürü insanın hamilelik haberini aldım çöktüm bitsin artık şu sürec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?