2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Canım dahiliye hamile kalabilir raporu olcak 3 yıllık evlilik şartı 2 aşılama olmak şartı eger amh düşük ve sperm problemi varsa direk rapor çıkıyor
3 yıl şartı devlet hastanesinde mi sadece özeldede aynı şartmı gerçerli canım? Benim 3 yıl olmadıda

Bana da meriofert 75 fostimon 150 ve tarlusal günde iki tane verdiler bı hafta kullanıp sonrasında kontrolüm var bugün 4. Günüm salı kontrolüm var bu arada pcosum. Sanırım herkesin ilacı farkli
Evet hep farklı tedaviler. Ama uygulanan protokoller hep aynı diyorlardı aslında.

Bana da meriofert 75 fostimon 150 ve tarlusal günde iki tane verdiler bı hafta kullanıp sonrasında kontrolüm var bugün 4. Günüm salı kontrolüm var bu arada pcosum. Sanırım herkesin ilacı farkli
Evet kişiye göre değişiyor canım.
Banada meriofert yazdı doktor

Kuzum beklemedeyim
1kasim.gbi regl olmam lazım ..
Doktor 31ekimde gel demişti pazartesi gitcem inşallah.
Sen nasılsın canım, diğer ay gideceksin dmi tekrardan doktora
Aaa ptesi başlıyorsun çok az kalmış ben de beklemedeyim hala, sanırım 15-16 kasımda gideceğim tekrar kontrole ptesi doktordan çıkar çıkmaz yaz neler dedi

Evet kuzum lenfosit aşısı olucam randevu için aramalarını bekliyorum.
Aa hayırlı olsun. İnş şifa olur.
İşlem 1 saat kadar sürüyor. Opu ya da transfer gelmeyecek şekilde ayarlıyorlar. Arayacaklardır.

5.gune giden kaliteli 2 yumurta çok güzel şükredin gerçekten hiç ağlamayın.. en önemli şey stresi azaltmak.. benim sadece 2 yumurtam çıkmıştı onlarda 2.gune zar zor gelmişlerdi..

5.gune giden kaliteli 2 yumurta çok güzel şükredin gerçekten hiç ağlamayın.. en önemli şey stresi azaltmak.. benim sadece 2 yumurtam çıkmıştı onlarda 2.gune zar zor gelmişlerdi..
Niye zar zor geldi sizin benimde oyle oldu sidik zoruyla 5.gune getirdik:)

Cnm benim 32 yumurtadan 1 tane kaldi 5.gun zorla getirdik yani surec o kadar zorki rabbim onu hayirli gormus o bize kismetmis napalim olacak olan 1 taneylede olur en azindan 2 tane tutmadi tekrar denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…