En kalitelileri dondurursun cnm iste doktor detaylica aciklar.her embriyo icin mi donma ucreti veriliyor nasil oluyorEvet bende cok mutlu oldumgerçi hepsinin dondurmam mümkün değil hepsi tamamen olsa bile maliyet açısından bakalım sonuc ne olacak
Saol canım seninde hayırlı olsunHayırlı olsun ben de bu ay başlıcam ankarada. Doktorunuz kim nerde yaptırıyorsunuz
Merhaba , benimde muhtemelen cumartesi günü yumurtalarım toplanacak ama çok korkuyorum. Sonrasında canınız açıyor mu , ne kadar sürdü ve hemen ayağa kalkabildiniz mi ?Selam canım bende 9 gün gonalf kullandım cumartesi günü kan verdim e2 7700 cıktı doktorum gayet normal dedi:) bugünde yumurtalar toplandı. Pcos var bende 38 yumurta toplanmıs toplamda
Hayırlı olsun canimMaviesra @Papatyamveben-Mavi
Teach_Mavi partalina_
Ben de memorial da baslicam bu ay kontrole gittim kasımda aynı sayıyı görürse başlanacak
Ekim de 19.gun 4 folikul
2.gun 3 folikul gördü Allah buyuk her sey güzel olur insallah
Ben daha önce opu ya girdim 3 yumurta görüldü 1 toplandı kalitesizdi dollenmeye bile gitmedi
Havuz yöntemi uygulanacak
Bende bugün saizen başladım ama tedavim iptal olabilir gonalf 450 yi 150 vurcagima komple vurdum 4 günlük ilacı dalgınlıkla tek kalemde yaptımSizinde mi yumurta sayınız az?
Vallahi ne yapacağımı şaşırdım.. kilo verdim gidama dikkat ettim vitaminleri aksatmadim ama yine 1 yine 2 en fazla.. şimdi saizen yazdı büyüme hormonu imiş.. başka bir protokolü deneyeceğiz.. hayırlısı olsun bakalım
Tuhhhhh ya çok üzüldüm nolcak şimdi yaBende bugün saizen başladım ama tedavim iptal olabilir gonalf 450 yi 150 vurcagima komple vurdum 4 günlük ilacı dalgınlıkla tek kalemde yaptım
Yaa geçmiş olsun.. bir zararı olur muymuş peki? Hemşireye doktora sordunuz mu?Bende bugün saizen başladım ama tedavim iptal olabilir gonalf 450 yi 150 vurcagima komple vurdum 4 günlük ilacı dalgınlıkla tek kalemde yaptım
Yarın çağırdı doktor apar topar hiç fikrim yok ağla ağla mafoldum üzüntüdenTuhhhhh ya çok üzüldüm nolcak şimdi ya
Bi zarari okmaz gelin ultrosanla bakcaz dediler 10lul verdi bana siz regl oncesi mi vurulcaniz nasıl olcakYaa geçmiş olsun.. bir zararı olur muymuş peki? Hemşireye doktora sordunuz mu?
Saizen kaç birim bana 8 dediler... onu da tam sorsaydiniz.. be. 14 u itibari ile başlayacağım saizen e..
İnşallah olmaz mutlaka yazın buraya da...Bi zarari okmaz gelin ultrosanla bakcaz dediler 10lul verdi bana siz regl oncesi mi vurulcaniz nasıl olcak
Yarın volkan hocaya gidicem yazarım insallah sureciİnşallah olmaz mutlaka yazın buraya da...
Adetime yaklaşık 12 14 gün kala başlayacak saizen e.. ondan önce bu salı histeroskopi ve hsg çekeceğiz..
Offf Allahim sen buyuksun yarabbim bize güç ver sabır ver çok zor çok her sey çok zorYarın çağırdı doktor apar topar hiç fikrim yok ağla ağla mafoldum üzüntüden
4 taneye kadar 4000 tl sonrasına her biri için +800 tlEn kalitelileri dondurursun cnm iste doktor detaylica aciklar.her embriyo icin mi donma ucreti veriliyor nasil oluyor
Aslında zor değil anestezi ile kolay bir işlem hissetmiyosun. Yarım saat 45 dk dinlendim sanırım cıktım. Ama bende cok fazla yumurta toplandığı için kasık ağrım coktu 3. Gün hala bile hafif varMerhaba , benimde muhtemelen cumartesi günü yumurtalarım toplanacak ama çok korkuyorum. Sonrasında canınız açıyor mu , ne kadar sürdü ve hemen ayağa kalkabildiniz mi ?
Hulusi hoca mı yoksaaaaSaol canım seninde hayırlı olsunbaşkent üni hastanesi
Ahhh kesin iptal mi oluyormuş yaa.. insanız yani, kafamız bir dünya zaten, çok normal hata yapman, sakın üzülme..Bende bugün saizen başladım ama tedavim iptal olabilir gonalf 450 yi 150 vurcagima komple vurdum 4 günlük ilacı dalgınlıkla tek kalemde yaptım
Ağrı kesici alınabiliyor ama değil mi ? Ah ne nazlı bebişlerimiz var. Gelmek için bir sürü uğraştırıyorlarAslında zor değil anestezi ile kolay bir işlem hissetmiyosun. Yarım saat 45 dk dinlendim sanırım cıktım. Ama bende cok fazla yumurta toplandığı için kasık ağrım coktu 3. Gün hala bile hafif var
İnşallah bir sorun olmadan devam eder süreç canım.. haber bekliyoruzYarın volkan hocaya gidicem yazarım insallah sureci
Canımm inşallah sorun olmayacak içini ferah tut nolurBende bugün saizen başladım ama tedavim iptal olabilir gonalf 450 yi 150 vurcagima komple vurdum 4 günlük ilacı dalgınlıkla tek kalemde yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?