Ilaclara devam etcekmisim pazartesi kontrol var şuan panik olcak bisey yokmuş canım çok korktum ya insallah sağlıkla ilerler tedavimAhhh kesin iptal mi oluyormuş yaa.. insanız yani, kafamız bir dünya zaten, çok normal hata yapman, sakın üzülme..
Canım dün üzüntüden aktif olamadim sen tedaviye mi başladın yineOfff Allahim sen buyuksun yarabbim bize güç ver sabır ver çok zor çok her sey çok zor
Pazartesi belli olcak canım zararı olmazmış insallah allahım yardım eder hepimizeCanımm inşallah sorun olmayacak içini ferah tut nolur
Aminn inşallahh canım benimPazartesi belli olcak canım zararı olmazmış insallah allahım yardım eder hepimize
Haydi geçmiş olsun.. sevindim sizin adınızaIlaclara devam etcekmisim pazartesi kontrol var şuan panik olcak bisey yokmuş canım çok korktum ya insallah sağlıkla ilerler tedavim
Volkana randevum ama fundayida bi görürüm yakalarsam saizen reglimin 4 günü vuruldum bugün boş yarın yine vurulcam canimHaydi geçmiş olsun.. sevindim sizin adınızapazartesi funda hoca orda olacak.. onunla mı yoksa volkan hocayla mı görüşecek siniz? Birde saizen e adetin kaçıncı günü başlattılar size?
yok göğşen hoca :)Hulusi hoca mı yoksaaaa
Anladım bana farklı şekilde başlayacaklar demek ki..Volkana randevum ama fundayida bi görürüm yakalarsam saizen reglimin 4 günü vuruldum bugün boş yarın yine vurulcam canim
Merhaba benimde yumurta sayım tekti ama direkt tedaviye başladık 5 yumurta oluştu ama 3 tane kaliteli toplandı ki yeterli dedi üzülme 3 varsa umut vardir demişti mesela bana doktorum isallah sizin içinde hayırlısı olurBenim yumurta sayım az maalesef.. tek yumurta göründü o yüzden histeroskopi ve Rahim filmi çekelim bu ay sonra da saizen yazdı onu kullanacağım.. biesteron ve nort vital vitaminlere de günde 3 kere devam edeceğim.. o kadar.. bakalım hayırlısı olsun
Dondurma için iki yumurtaya ben 3500 TL ödedim mesalaEn kalitelileri dondurursun cnm iste doktor detaylica aciklar.her embriyo icin mi donma ucreti veriliyor nasil oluyor
Amin inşallah.. yeter ki kaliteli embiriyolar olsunlar.. sizin de tedaviniz hayırlı olsun.. güzel sonuclar paylasirsiniz inşallahMerhaba benimde yumurta sayım tekti ama direkt tedaviye başladık 5 yumurta oluştu ama 3 tane kaliteli toplandı ki yeterli dedi üzülme 3 varsa umut vardir demişti mesela bana doktorum isallah sizin içinde hayırlısı olur
İlki negatifAmin inşallah.. yeter ki kaliteli embiriyolar olsunlar.. sizin de tedaviniz hayırlı olsun.. güzel sonuclar paylasirsiniz inşallah
Stresten uzak kalıp bol bol dinlenin inşallah bu sefer tutunur.. kaç embriyo kaldı geriyeİlki negatifoldu Aralık başı yeni transfer olucak ben hiç dikkat etmemiştim bu sefer rapor falan alıp az gezicem isallah olumlu olur ve paylaşırım
3 toplanmıştı zaten 1i gitti 2 kaldı 3. Gün a kalite bakalım kısmet isallahStresten uzak kalıp bol bol dinlenin inşallah bu sefer tutunur.. kaç embriyo kaldı geriye
İnşallah3 toplanmıştı zaten 1i gitti 2 kaldı 3. Gün a kalite bakalım kısmet isallah
Ya cok iyi siz nerede yaptirdinizDondurma için iki yumurtaya ben 3500 TL ödedim mesala
Antalya Memorial benimYa cok iyi siz nerede yaptirdiniz
Ne zaman transfer olacaksinjzAntalya Memorial benim
Kasım 20 ikinci adet gidicem dondurulmuş transfer olucak süreç ne olur bilmiyorum ama Aralık ilk haftası gibi yaparız dedi doktorumNe zaman transfer olacaksinjz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?