Ikimizinki ayni zamama geliyor bende 20sinde a olucam o zaman gel dediKasım 20 ikinci adet gidicem dondurulmuş transfer olucak süreç ne olur bilmiyorum ama Aralık ilk haftası gibi yaparız dedi doktorum
İsallah hayirlisi olur ikimiz içindeIkimizinki ayni zamama geliyor bende 20sinde a olucam o zaman gel dedi
merhaba dondurulmuş transfer işlemini nasıl yapıyorlar. Benimde bu aralar yumurta toplanacak ancak bir sonraki ay transfer gerçekleşecek. Bu süreç nasıl oluyor adet olmanızı mı bekliyorlar sonrasında gene ilaç vs mi kullanılıyor?Kasım 20 ikinci adet gidicem dondurulmuş transfer olucak süreç ne olur bilmiyorum ama Aralık ilk haftası gibi yaparız dedi doktorum
Evet adetin 2nci günü çağırıp kontrole göre ilaç yazicaklar galibaMerhaba
merhaba dondurulmuş transfer işlemini nasıl yapıyorlar. Benimde bu aralar yumurta toplanacak ancak bir sonraki ay transfer gerçekleşecek. Bu süreç nasıl oluyor adet olmanızı mı bekliyorlar sonrasında gene ilaç vs mi kullanılıyor?
Peki bu tarlusal kullanıldığı için ona göre mi adet geliyor acaba yoksa gene günümüze göre mi oluyoruz acaba hiç biliyor musunuz.Evet adetin 2nci günü çağırıp kontrole göre ilaç yazicaklar galiba
Valla haplardanmidir benim adetlerim düzensizken kendi kendine gününde oluyor olmazsa tarlusal yazıyorlar ama 10 gün bekleyipPeki bu tarlusal kullanıldığı için ona göre mi adet geliyor acaba yoksa gene günümüze göre mi oluyoruz acaba hiç biliyor musunuz.
Mm bende de şöyle oldu cetrotide ilacı şuanda bulamadığım için tarlusal kullandırdılar oda taze transferi engelliyormuş o yüzden 1 ay beklemem gerekşyor da acaba o hap aynı zamanda kullanım tarihine bağlı olarak söktürmeyi de saplar mı diye merak ettim daha önce de hiç deneyimim olmadığı için böyle bazı şeyler soru işareti kafamdaValla haplardanmidir benim adetlerim düzensizken kendi kendine gününde oluyor olmazsa tarlusal yazıyorlar ama 10 gün bekleyip
Bazı şeylermi bana göre herşey soru işareti birimize yarayan diğerine zararMm bende de şöyle oldu cetrotide ilacı şuanda bulamadığım için tarlusal kullandırdılar oda taze transferi engelliyormuş o yüzden 1 ay beklemem gerekşyor da acaba o hap aynı zamanda kullanım tarihine bağlı olarak söktürmeyi de saplar mı diye merak ettim daha önce de hiç deneyimim olmadığı için böyle bazı şeyler soru işareti kafamda
Tabi yani deneyim olmaması daha iyi.. inşallah herkes hayırlı ve en hızlı zamanda bebek sahibi olabilsin.Bazı şeylermi bana göre herşey soru işareti birimize yarayan diğerine zararçok farklı süreçlermis valla her gün birşey duyuyorum deneyim konusu hiç olmaması iyi ama ikinci deneme deyim soru işaretleriyle doluyum
Antalya Memorial benimTabi yani deneyim olmaması daha iyi.. inşallah herkes hayırlı ve en hızlı zamanda bebek sahibi olabilsin.Siz nerde yaptırıyordunuz önceki mesajları okumadım ama bahsettiyseniz görmedim.
Bende istanbul şişli memorial. Allah Hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahAntalya Memorial benim
İnşallah canmBende istanbul şişli memorial. Allah Hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Evet canım bakalım hayırlısı olsunCanım dün üzüntüden aktif olamadim sen tedaviye mi başladın yine
Merhaba sizin yumurta toplama işlemi gerçekleşti mi ya da dinlendirme mi yaptılar transferiniz oldu mu. Bende Şişli memorial da tedavi görüyorum da merak ettimAa cok duydum ismini.. ben de şişlideyim.. artık umudumuzu meşhur laboratuarlarına bağladık
Ohh bee.. rahatladık.. inşallah sağlıkla ilerlesin herşeyIlaclara devam etcekmisim pazartesi kontrol var şuan panik olcak bisey yokmuş canım çok korktum ya insallah sağlıkla ilerler tedavim
Merhaba, yok ben hala başlayamadım.. mayıstaki başka yerde toplanan yumurta sayım ve temmuzdaki semra hanımın muayenesindeki sayı birde düştü.. her ay bakıyorlar artar belki diye.. erteleyip duruyoruz.. kasım 16 gibi tekrar gideceğimMerhaba sizin yumurta toplama işlemi gerçekleşti mi ya da dinlendirme mi yaptılar transferiniz oldu mu. Bende Şişli memorial da tedavi görüyorum da merak ettim
Anladım. Benim bi kaç güne yumurta toplama işlemi yapılacak yani açıkçası pek bilemiyorum. Nasıl gittiğine dair bi fikrim pek yokMerhaba, yok ben hala başlayamadım.. mayıstaki başka yerde toplanan yumurta sayım ve temmuzdaki semra hanımın muayenesindeki sayı birde düştü.. her ay bakıyorlar artar belki diye.. erteleyip duruyoruz.. kasım 16 gibi tekrar gideceğimsiz ne aşamadasınız? Nasıl gidiyor
İnşallah fıstık gibi embriyoların oluşur sana bebiş olurAnladım. Benim bi kaç güne yumurta toplama işlemi yapılacak yani açıkçası pek bilemiyorum. Nasıl gittiğine dair bi fikrim pek yokyani yumurtalar ne durumda pek bilmiyorm amh düşüklüğğm var o yüzden yaptırmaya karar vermiştim. Yani yumurtalar toplanıp embriyo oluşursa o zaman daha net bi fikrim olacak.
Ay ne güzel bir yorum olmuş öyle gülümsettinizİ
İnşallah fıstık gibi embriyoların oluşur sana bebiş olur
İlk başladığınızda reglin 2.günü muayenede söylediler mi kaç yumurtanız sayıldığını? Ara kontrollerde hiç bir bilgi vermiyorlar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?