2022 kasım ayında tüp bebek yaptıracak olanlar burdan bilgi alışverişi yapıp süreci beraber takip edelim

Merhaba
Kasım 20 ikinci adet gidicem dondurulmuş transfer olucak süreç ne olur bilmiyorum ama Aralık ilk haftası gibi yaparız dedi doktorum
merhaba dondurulmuş transfer işlemini nasıl yapıyorlar. Benimde bu aralar yumurta toplanacak ancak bir sonraki ay transfer gerçekleşecek. Bu süreç nasıl oluyor adet olmanızı mı bekliyorlar sonrasında gene ilaç vs mi kullanılıyor?

Evet adetin 2nci günü çağırıp kontrole göre ilaç yazicaklar galiba

Peki bu tarlusal kullanıldığı için ona göre mi adet geliyor acaba yoksa gene günümüze göre mi oluyoruz acaba hiç biliyor musunuz.
Valla haplardanmidir benim adetlerim düzensizken kendi kendine gününde oluyor olmazsa tarlusal yazıyorlar ama 10 gün bekleyip

Valla haplardanmidir benim adetlerim düzensizken kendi kendine gününde oluyor olmazsa tarlusal yazıyorlar ama 10 gün bekleyip
Mm bende de şöyle oldu cetrotide ilacı şuanda bulamadığım için tarlusal kullandırdılar oda taze transferi engelliyormuş o yüzden 1 ay beklemem gerekşyor da acaba o hap aynı zamanda kullanım tarihine bağlı olarak söktürmeyi de saplar mı diye merak ettim daha önce de hiç deneyimim olmadığı için böyle bazı şeyler soru işareti kafamda

Bazı şeylermi bana göre herşey soru işareti birimize yarayan diğerine zarar çok farklı süreçlermis valla her gün birşey duyuyorum deneyim konusu hiç olmaması iyi ama ikinci deneme deyim soru işaretleriyle doluyum

Tabi yani deneyim olmaması daha iyi.. inşallah herkes hayırlı ve en hızlı zamanda bebek sahibi olabilsin. Siz nerde yaptırıyordunuz önceki mesajları okumadım ama bahsettiyseniz görmedim.

Maviesra ege ünv smear sonucu ne kadar sürede çıkar biliyor musun. Her testimiz yapıldı bi tek bunu bekliyoruz. 40 gün dediler ama o kadar sürmeyebilirmiş de. Bir de benden rahim filmi istenmedi. Sonradan heyete gittiğinde eksik deyip onu isterler mi acaba
Şimdi önceki sayfalara baktım bi sorun yaşamışsın canım ama anlamadım iyi misin şimdi

Aa cok duydum ismini.. ben de şişlideyim.. artık umudumuzu meşhur laboratuarlarına bağladık
Merhaba sizin yumurta toplama işlemi gerçekleşti mi ya da dinlendirme mi yaptılar transferiniz oldu mu. Bende Şişli memorial da tedavi görüyorum da merak ettim

Merhaba sizin yumurta toplama işlemi gerçekleşti mi ya da dinlendirme mi yaptılar transferiniz oldu mu. Bende Şişli memorial da tedavi görüyorum da merak ettim
Merhaba, yok ben hala başlayamadım.. mayıstaki başka yerde toplanan yumurta sayım ve temmuzdaki semra hanımın muayenesindeki sayı birde düştü.. her ay bakıyorlar artar belki diye.. erteleyip duruyoruz.. kasım 16 gibi tekrar gideceğim siz ne aşamadasınız? Nasıl gidiyor?

Anladım. Benim bi kaç güne yumurta toplama işlemi yapılacak yani açıkçası pek bilemiyorum. Nasıl gittiğine dair bi fikrim pek yok yani yumurtalar ne durumda pek bilmiyorm amh düşüklüğğm var o yüzden yaptırmaya karar vermiştim. Yani yumurtalar toplanıp embriyo oluşursa o zaman daha net bi fikrim olacak.

İ
İnşallah fıstık gibi embriyoların oluşur sana bebiş olur
İlk başladığınızda reglin 2.günü muayenede söylediler mi kaç yumurtanız sayıldığını? Ara kontrollerde hiç bir bilgi vermiyorlar mı acaba?

Ay ne güzel bir yorum olmuş öyle gülümsettiniz yok ypk bilgi veriyorlar tabi ki ama ben pek söylemeyi tercih etmiyorum niye diye sorarsanız yani beklentiyi ne kadar düşük tutarsam o kadar az üzülürüm diye düşünüyorum. Ortalama düzeyde bi yumurtam var Polikistik değilim öyle çok 35 40 kadar bişey yok tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…