1 ay içinde çıkar canım benim öyle cıktı suku ultrosan çekerler rahîm filmi gibi ama değil istersen rahîm filmi çektir egede çekmiyorlar diye biliyorumMaviesra ege ünv smear sonucu ne kadar sürede çıkar biliyor musun. Her testimiz yapıldı bi tek bunu bekliyoruz. 40 gün dediler ama o kadar sürmeyebilirmiş de. Bir de benden rahim filmi istenmedi. Sonradan heyete gittiğinde eksik deyip onu isterler mi acaba
Şimdi önceki sayfalara baktım bi sorun yaşamışsın canım ama anlamadım iyi misin şimdi
Gonal f nerden vuruluyor canim1 ay içinde çıkar canım benim öyle cıktı suku ultrosan çekerler rahîm filmi gibi ama değil istersen rahîm filmi çektir egede çekmiyorlar diye biliyorum
Göbekten kuzumGonal f nerden vuruluyor canim
Gobekten bu igneleri vururken kolay bir yontem varmi, ben cok zorlaniyorum! Eger varsa lutfen paylasin... Herkese kolayliklar diliyorum. Insallah hayirlisi ile sonuclanir sureclerimiz...Göbekten kuzum
Elinde sık göbeğini ozaman rahat giriyo bide yavaş yavas degil normal bi şekilde iğneyi batırın korkarsanız girmezGobekten bu igneleri vururken kolay bir yontem varmi, ben cok zorlaniyorum! Eger varsa lutfen paylasin... Herkese kolayliklar diliyorum. Insallah hayirlisi ile sonuclanir sureclerimiz...
Nasıl yanlış vurdun sen kızValla ben bacaktan vuruyordum o daha zor heralde aman keşke hep biri vursa ben çok panik oluyorum bence yanlış vurduğumda oldu etkiliyormus o yanlisliklar
Bos ckti zaten kalitesiz cikti
Boyle şişer gbi oldu geri çektim korkudan çekerken içinden çıktı ilacı voyle şeyler oldu=/Nasıl yanlış vurdun sen kız
En kolay kısım alt göbeği puf yapıp vurmak bence hani otunca kıvrılan kısımGobekten bu igneleri vururken kolay bir yontem varmi, ben cok zorlaniyorum! Eger varsa lutfen paylasin... Herkese kolayliklar diliyorum. Insallah hayirlisi ile sonuclanir sureclerimiz...
Çok teşekkür ederim canım. Bu adette başlayamayacağız sanırım Aralık’a kalacak1 ay içinde çıkar canım benim öyle cıktı suku ultrosan çekerler rahîm filmi gibi ama değil istersen rahîm filmi çektir egede çekmiyorlar diye biliyorum
canım hayırlı olsun surecın, yumoşlar nasıl doktorun sylemedı mı?Anladım. Benim bi kaç güne yumurta toplama işlemi yapılacak yani açıkçası pek bilemiyorum. Nasıl gittiğine dair bi fikrim pek yokyani yumurtalar ne durumda pek bilmiyorm amh düşüklüğğm var o yüzden yaptırmaya karar vermiştim. Yani yumurtalar toplanıp embriyo oluşursa o zaman daha net bi fikrim olacak.
hayırlı olsun ınsallaahh, bende dün başladım ıgnelereMeraba arkadaşlar bende dün başladım iğnelere inşallah hayırlısı ile olur bu benim üçüncü tedavim bakalim inşallah
Siz nerde yaptiriyorusunuz yumurtaların kaliteli olması için neler tüketiyorusnhayırlı olsun ınsallaahh, bende dün başladım ıgnelere
ıstanbuldayım canım ,koç ünv.hastanesindeyim..Siz nerde yaptiriyorusunuz yumurtaların kaliteli olması için neler tüketiyorusn
Ben gaziantepteyim ama İstanbulda acibadem de yaptırıyorum Ben ağırlıklı olarak ceviz ve incir tüketiyorumıstanbuldayım canım ,koç ünv.hastanesindeyim..
suan omepaq10, arısutubalpolen karışımı ,demır vıtamını, kuru uzum,incir, fındık ,ceviz ,badem , yeşil mercimek,nar ,avakado,roka,tere, sebze agırlıklı, beslenmeye çalşıyorum ...
kola,çay,kahve içmiyorum ..
şifa olsun canım..Ben gaziantepteyim ama İstanbulda acibadem de yaptırıyorum Ben ağırlıklı olarak ceviz ve incir tüketiyorum
Insallah ya adetin 2. Günü başladım meriofert ve fostimon 2 meriofert 2 fostimon ayri ayri karıştırıp vuruluyorum günlükşifa olsun canım..
inşallaahh sonumuz hayırlı olsun.
adetın kacıncı gunu başladın? ıgne ne kullanıyorsun
bende dun basladımm 3.günü. merıofert 300doz vuruluyorum :)Insallah ya adetin 2. Günü başladım meriofert ve fostimon 2 meriofert 2 fostimon ayri ayri karıştırıp vuruluyorum günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?