Benim de hiç yerim yok, bu düzenleyici çok güzel fikir verdi bana. Hemen alıcam, iyi ki paylaştınBen toz sabunla yıkıyorum. Çokda güzel kokuyor. Henüz bizinde dolabımız yok simdilik dolabıma ikeadan aldıgım bir düzenliyici taktım oraya koyuyorum.
Bende bundan aldım benzeriKızlar gümüş kapak yerine bunu almayı düşünüyorum. Hem gogus ucuna bisey degmesini engelliuo hemde icinde göğüsten akan sütler birikiyomus
Evet ilk cocuk da baska oluyor. Baska cocuk yokBen öncekilerde tatlı çikolataasla yiyemedim ama ilikinde insan zorlansada dikkat etmeye çalışıyor galiba bu hafta beyin gelişiyor ceviz ye, bu hafta şurası gelişiyor protein tüket felan baya dikkatliydim çocukta yoktu ilgilenecek kimse yoktu tek tabanca takılınca daha kolay şimdi yeme içmede sorun yok ama sık gebeliklerden ötürü bünyem kendime fayda sağlamıyor. Demir tutulumu olmuyor. Yoksaki ponçik fazlasıyla hareketli ve önden gidiyor çok şükür gelişimi iyi. Şubatın ikinci haftası olur gibi geliyor bana ben hiç birinde planlanan zamanda doğuramadım maallesef bu kez nasıl olacakta banada süpriz. Normal doğum zamanı Mart başı ama bir hafta önce oluyor normal sezeryanlar 39 haftada ama ben hepsini 37 de dünyaya getirdim
ay bugün eşimin eline düştüm her acıktığımda cips, kurabiye, bisküvi, pasta bunları getirdi önüme akşam artık vicdan azabından balık yiyim salatayla dedim nolcak sonumuz bilmem gebelik şekeri çıkcak bende de kesinYaa kızlar ben yine bugün çook abur cubur ve tatlı yedim kendimede bebeğede eziyet ediyorum sanki keşke bu pişmanlık yemeden önce gelsede yemesem hiç iyi değil dimi böyle abur cubur ve şekerli şeyler tüketmekşeker yüklemesi yapınca şeker çıkarsa yandım ben
Ben tek tek ayirdim aylara göre listelesim .eksikleri yazdımCok tatli gozukuyorbende bir astronot mont almistim hediye gotururum diue . Gidemedim arkadasa bebek buyudu . Ogluma kaldi bayagi malzemem var aslinda ama dahaca tam bakmadim
Çok sevindim canım isine yaramasına suan bunda 0 aydan 12 aya kadar baya seyler var. Cok buyuk deil ama baya sey alıyorBenim de hiç yerim yok, bu düzenleyici çok güzel fikir verdi bana. Hemen alıcam, iyi ki paylaştın
Ben kızımda ilk 20 . Haftada hissetmiştim tekmeyi . İki kere üst üste tekme atmıştı . Aynı günün akşamı muzikale gitmiştik içerde halay çekmişti resmen . Bnce ya duyuyolar ya da titreşimler falan etkiliyor herhaldeBebisler kacinci haftada dış sesleri duymaya basliyo biliyo musunuz? Her kaynakta başka bir sey yaziyo. Doktoruma onceden sormustum 27. hafta falan demisti o da diye hatirliyorum. 18 diyen de varikidir sinemaya gidiyoruz ve benim oğlan aşırı tekmeliyo boyle siddetli tekmeler. Ilk tesaduf dedim ama bugun de olunca acaba duyuyo da yüksek seslerden korkuyo mu dedim
Şekerli yediniz diye bir günde olmaz mutlaka altta şeker vardır gebelikte ortaya çıkar benim bildiğim ama şeker yüklemesi mutlak yapılsın ona göre diyet veriyorlar panik yok.. yarından sonra miktar belirleyip yersiniz..hepimiz bazen çok kaçırıyoruz yiyecekleri çünkü doymak duygusu bitti bende yesemde açım sankiYaa kızlar ben yine bugün çook abur cubur ve tatlı yedim kendimede bebeğede eziyet ediyorum sanki keşke bu pişmanlık yemeden önce gelsede yemesem hiç iyi değil dimi böyle abur cubur ve şekerli şeyler tüketmekşeker yüklemesi yapınca şeker çıkarsa yandım ben
Çok geçmiş olsun aşın yoktu sanırım vitamin falan alıyorsun değil mi çabuk geçer inşallahCok sukur yemek yapabildim zaten bi tek yemek icin kalktim diyebilirim aşım yoktu hep bi çekimser kalmistim cunku bunca zamandir hic yakalanmamistim yogun bakimda aktif covidli baktigim halde kismet buguneymis
Merhaba zahradamadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
@Gunes97 @denisada @Mecilas @Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaa @zeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexieSmgrsn @Storm_Angel46 @Eezoo21 @sselena @eyevoz @Aponjj @Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84 @Mavikus_ @GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @Merve_onur _ hira SEEH22 @Ranasena27 @citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim B Baharalinda @Anka6 @Shryldz
Olmadım canım..madem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
@Gunes97 @denisada @Mecilas @Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaa @zeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexieSmgrsn @Storm_Angel46 @Eezoo21 @sselena @eyevoz @Aponjj @Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84 @Mavikus_ @GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @Merve_onur _ hira SEEH22 @Ranasena27 @citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim B Baharalinda @Anka6 @Shryldz
Merhaba zahrada epey yoğundum isyerinde girememistim buraya
SEEH22 yaptırmıştı canım çok şükür temiz çıktı sonuç darısı başına olsun inşallah
Merhaba evet canım ben ön sonucu 4 gün sonra aldım temiz çıktı çok şükür şimdi kesin sonucu bekliyoruz 3 haftayı bulur dedi doktorum.Merhaba bayanlar ben 36 yaşındayım ve ikili test yüksek çıktı 160 /1 ve ters kan akımı vardı 16 haftada aminosentez yapıldı sonuç hala çıkmadı şu an 20. Haftaya giriyorum bu hafta gittiğimde ters kan akımı düzelmiş dendi. Sormak istedipim aminosentez yaptıran var mı aranızda bu sonuç ne kadar sürede çıkıyor
Merhaba zahrada epey yoğundum isyerinde girememistim buraya❤ kontroller çok iyi çok şükür. Cinsiyetimizi öğrendik. 3 kızın üstüne bir erkek geliyor. Kizlarim cok mutlu ve heyecanlı. Babası ve ben de bir tuhafız hep kıza aliskindik☺ şu anda 19. Haftadayim. Haftaya ayrıntılı ultrasona giricem inşallah orada da bir sorun cikmaz
Yaa çok sevindim adinizaMaşallah...Demekki bu duygu normalmiş
Benimde iki kızın üstüne erkek geliyor insallah..Bizde eşimle tuafız ve sürekli bunu konuşuyoruz...
Herkesin bebeği sağlıkla gelsin insallah..
Hayırlı olsun..
Normal.Kizlar birsey sorucam bebeğimi 17. Haftada 2 kere ufak hareketiyle hissettim. Bir daha da hiç hareketi yok. 19. Haftadayim. Sizce normal mi? Sadece karnim ya sertlesiyor ya da yumusaklasiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?