2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben toz sabunla yıkıyorum. Çokda güzel kokuyor. Henüz bizinde dolabımız yok simdilik dolabıma ikeadan aldıgım bir düzenliyici taktım oraya koyuyorum.
Benim de hiç yerim yok, bu düzenleyici çok güzel fikir verdi bana. Hemen alıcam, iyi ki paylaştın

Evet ilk cocuk da baska oluyor. Baska cocuk yok ama simdi su icmeyi bile unutuyorum bazen saglikli olsunlarda kucuk dogmalari onemli degil. Seninde sagligin onemli. Annenlerde sadece senin cocuklar olmasida guzel cok seviliyor torunlar. Ben evlendigimde buyuk eltimin 3 kizi kucugunun 2 oglu vardi . Hepsine doymuslardi yani.

Yaa kızlar ben yine bugün çook abur cubur ve tatlı yedim kendimede bebeğede eziyet ediyorum sanki keşke bu pişmanlık yemeden önce gelsede yemesem hiç iyi değil dimi böyle abur cubur ve şekerli şeyler tüketmek şeker yüklemesi yapınca şeker çıkarsa yandım ben

ay bugün eşimin eline düştüm her acıktığımda cips, kurabiye, bisküvi, pasta bunları getirdi önüme akşam artık vicdan azabından balık yiyim salatayla dedim nolcak sonumuz bilmem gebelik şekeri çıkcak bende de kesin

Cok tatli gozukuyor bende bir astronot mont almistim hediye gotururum diue . Gidemedim arkadasa bebek buyudu . Ogluma kaldi bayagi malzemem var aslinda ama dahaca tam bakmadim
Ben tek tek ayirdim aylara göre listelesim .eksikleri yazdım hazirda badi coktu hic almadim birseylerin olmasi iyi oldu. Lakin battaniyelerimiz bolca var ama mavi hepsi annem bir orgu verdi pembe bide nohut battaniye alcam pembe mavi kullancak napiyim varken almak olmaz.
Benim de hiç yerim yok, bu düzenleyici çok güzel fikir verdi bana. Hemen alıcam, iyi ki paylaştın
Çok sevindim canım isine yaramasına suan bunda 0 aydan 12 aya kadar baya seyler var. Cok buyuk deil ama baya sey alıyor

Ben bulantımi bastırmak icin hep yedim yedim ve cook kilo aldim. Onun icin artik 7 den sonra yemiyorum biraz dikkat ediyorum. 30 dan sonra kilo vermek cook zor.
Gümüs kapak konusulmus. Gögüs ucu yarası illa olcak diye birsey yok 2 oglumdada olmadı benim krem dahi kullanmadım. Taşan süt için göğüs pedi sart ama. Birde gögüs ucu kisa olan icerde olan zorlanıyor öyleyse yara olabilir.

Smgrsn çok gecmis olsun canım umarım cok hafif atlatırsınız.

Ben kızımda ilk 20 . Haftada hissetmiştim tekmeyi . İki kere üst üste tekme atmıştı . Aynı günün akşamı muzikale gitmiştik içerde halay çekmişti resmen . Bnce ya duyuyolar ya da titreşimler falan etkiliyor herhalde

Şekerli yediniz diye bir günde olmaz mutlaka altta şeker vardır gebelikte ortaya çıkar benim bildiğim ama şeker yüklemesi mutlak yapılsın ona göre diyet veriyorlar panik yok.. yarından sonra miktar belirleyip yersiniz..hepimiz bazen çok kaçırıyoruz yiyecekleri çünkü doymak duygusu bitti bende yesemde açım sanki

Cok sukur yemek yapabildim zaten bi tek yemek icin kalktim diyebilirim aşım yoktu hep bi çekimser kalmistim cunku bunca zamandir hic yakalanmamistim yogun bakimda aktif covidli baktigim halde kismet buguneymis
Çok geçmiş olsun aşın yoktu sanırım vitamin falan alıyorsun değil mi çabuk geçer inşallah

Merhaba zahrada ben epeyce bir araştırmadan sonra aşımı oldum. Geçen sene eylülde eşimden dolayı ben de fazla agir olmadan virüsü atlattım. Bu sene de asi çıkınca mayısta ve haziranda olmak üzere 2 doz sinovak oldum. So arsında hamileligimi öğrendim. Doktorum 12 hafta sonrası ol dedi ama hangisini vurunacagima öneride bulunmadı. Zaten yasakmış. Ben de tanıdığım Bilim insanlarına danistim hatta aile hekimime de sordum. Bana sinovac ol dediler. Diğeri aktif asi, çok iyi ama çok hırçın, vücuda özellikle bebeğe ne şekilde tesir eder kimse bilmiyor dediler. Geleneksel asi ol dediler ve geçen hafta 3. Doz sinovac asisi oldum. Asi muhakkak olmalı. Allah korusun kaçma şansımız 10binde bir neredeyse kovidden. Hafif atlatmak için şart. Bir de tam asi sinovacda 3 doz biontekde iki doz deniyor. Muhakkak tamamlayın derim naçizane. Biz önlem alalım gerisi Allah a kalmış. Allah korusun hepimizi

@Alkyonne B Baharalinda kızlarr gözler sizdeee nasıldı kontroller
Merhaba zahrada epey yoğundum isyerinde girememistim buraya ❤ kontroller çok iyi çok şükür. Cinsiyetimizi öğrendik. 3 kızın üstüne bir erkek geliyor. Kizlarim cok mutlu ve heyecanlı. Babası ve ben de bir tuhafız hep kıza aliskindik☺ şu anda 19. Haftadayim. Haftaya ayrıntılı ultrasona giricem inşallah orada da bir sorun cikmaz

SEEH22 yaptırmıştı canım çok şükür temiz çıktı sonuç darısı başına olsun inşallah

Merhaba evet canım ben ön sonucu 4 gün sonra aldım temiz çıktı çok şükür şimdi kesin sonucu bekliyoruz 3 haftayı bulur dedi doktorum.

Kizlar birsey sorucam bebeğimi 17. Haftada 2 kere ufak hareketiyle hissettim. Bir daha da hiç hareketi yok. 19. Haftadayim. Sizce normal mi? Sadece karnim ya sertlesiyor ya da yumusaklasiyor..

Maşallah...Demekki bu duygu normalmiş
Benimde iki kızın üstüne erkek geliyor insallah..Bizde eşimle tuafız ve sürekli bunu konuşuyoruz...
Herkesin bebeği sağlıkla gelsin insallah..
Hayırlı olsun..

Maşallah...Demekki bu duygu normalmiş
Benimde iki kızın üstüne erkek geliyor insallah..Bizde eşimle tuafız ve sürekli bunu konuşuyoruz...
Herkesin bebeği sağlıkla gelsin insallah..
Hayırlı olsun..
Yaa çok sevindim adiniza insan bir değişiklik arıyormuş. Önceden hiç önemli değil derdim ama Bi garip duygular içerisindeyim. Sizin de hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıkla gelsin

Kizlar birsey sorucam bebeğimi 17. Haftada 2 kere ufak hareketiyle hissettim. Bir daha da hiç hareketi yok. 19. Haftadayim. Sizce normal mi? Sadece karnim ya sertlesiyor ya da yumusaklasiyor..
Normal. daha gücü kuvveti yerinde değil bekle çook tekmeleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…