Mandalinayla yakin bir iliskimiz var 4 gundur :) Allahin izniyle atlatcaz tesekkur ederim canimCok gecmis olsun , umarım en kucuk sekilde atlatirsiniz bol bol c vitamini alin size ve bebisinize hic bir sey olmucak bol motive ile atlatin
Benim 5mm çıktı. Doktorum gayet iyi dedi.Arkadaslar 20. Haftada detayli ultrasonda servikal uzunlugunuz kac cm cikti?
İnşallah çabuk ve kolay atlatirsiniz. Bol bol bal ve sarımsak yiyin. Mandalina ve portakalın 1.den sonrasının vücuda bir faydası yok çünkü. Vücut posa olarak atıyor direk.Mandalinayla yakin bir iliskimiz var 4 gundur :) Allahin izniyle atlatcaz tesekkur ederim canim
İkiz gebeliklerde genelde plasenta asagıda olabılıyomus aynen agır kaldırmak ılıskıye gırmek temızlık bunlar yasak eger dıkkat edersen ınsallah zamanla yukarı cıkabılır cnm senınkı daha erkenmiş suan arkadasımın 30.haftada yukarı cıkmaya basladıCanım benim daha 18 haftalık küçük yani öyle bi şey demedi.. bugün çok temizlik yaptım hafif leke oldu acile gittim kendi doktoruma iki gün önce gitmiştim öyle bir sorundan bahsetmemişti.. acildeki doktor büyük bi şey olduğunu söylemedi ilişki yasak dedi o kadar benim ikiz gebelik bir de zaten riskli gebelik başlı başına
Cok sukur yemek yapabildim zaten bi tek yemek icin kalktim diyebilirim aşım yoktu hep bi çekimser kalmistim cunku bunca zamandir hic yakalanmamistim yogun bakimda aktif covidli baktigim halde kismet buguneymisÇok geçmiş olsun canım aşın varmıydı merak ettim inşallah çok hafif atlatırsın bebişinle sirkeli ballı limonlu sıcak su iç sabah akşam, bol su ve c vitamini sirkeli sarımsaklı çorbalar tüket ilikli kemik suyuna çorba iç,bunlar iyi geliyor kozalak şurubunuda tavsiye ediyorlar habeirn olsun
İnşallah canım benim valla temizlik yapıyordum hep artık yapmayacağımm zaten 2 yıldan sonra aşılama ile hamile kaldım ilişki falan yok hiççİkiz gebeliklerde genelde plasenta asagıda olabılıyomus aynen agır kaldırmak ılıskıye gırmek temızlık bunlar yasak eger dıkkat edersen ınsallah zamanla yukarı cıkabılır cnm senınkı daha erkenmiş suan arkadasımın 30.haftada yukarı cıkmaya basladı
Cok geçmiş olsun. Allah şifalar versin inşallah.Cok kotu deilim Elhamdulillah tesekkur ederim canim. hemen hemen tum belirtiler vardi sadece 4.gun ates gecmeyince bu hayra alamet deil dedim ayni grip gibiydi saglikçi oldugum halde geç farkettim malesef
Bugün bi alışveriş videosu izledim bunu almış çok memnun kalmış, ben de bunu düşünüyorumKızlar gümüş kapak yerine bunu almayı düşünüyorum. Hem gogus ucuna bisey degmesini engelliuo hemde icinde göğüsten akan sütler birikiyomus
Masallah :) saglikla buyusun kuzuucuk:)Benim 5mm çıktı. Doktorum gayet iyi dedi.
Yok yok kesınlıkle yapma ınsallah saglıkla gelır bebıslerın olumsuz hıc dusunme hepımız doktor kontrolundeyz benımde nedense bu olay olsada bırsey cıkmayacagını dusunuyorm ıcım ferah haberlesırız yıneİnşallah canım benim valla temizlik yapıyordum hep artık yapmayacağımm zaten 2 yıldan sonra aşılama ile hamile kaldım ilişki falan yok hiçç
Cok tatli gozukuyorbu raf raf ayri aslinda1 yaşbile var birde gelinimiz arkadasimda bolca cıtcıtli badi filan verdi. Örgülerde annemden. Cok alıcagım kalmadı ama bezker bile tamam bunlarda mamalarımız için . Pompada gelinimizden alicam
Ben de araştırdım canım içim ferahladı aslında biraz. allahın izniyle bi şey olmaz büyük sıkıntı olsa doktor zaten söylerdi haberleşelim mutlakaYok yok kesınlıkle yapma ınsallah saglıkla gelır bebıslerın olumsuz hıc dusunme hepımız doktor kontrolundeyz benımde nedense bu olay olsada bırsey cıkmayacagını dusunuyorm ıcım ferah haberlesırız yıne
24te anne baba sesini ayırt edebiliyor diye okumuştum 20den sonra da şarkı söyleyin konuşun vs diyorlardııı benim oğlan tepki veriyo kesin ya konuşuyorum pıtı pıtı tesadüf mü bilmiyorum ama elimi çektiğim an pıt pıt başlıyoBebisler kacinci haftada dış sesleri duymaya basliyo biliyo musunuz? Her kaynakta başka bir sey yaziyo. Doktoruma onceden sormustum 27. hafta falan demisti o da diye hatirliyorum. 18 diyen de varikidir sinemaya gidiyoruz ve benim oğlan aşırı tekmeliyo boyle siddetli tekmeler. Ilk tesaduf dedim ama bugun de olunca acaba duyuyo da yüksek seslerden korkuyo mu dedim
Ay deliricem minik insan taneleri bide sesimizi ayirt edicekler24te anne baba sesini ayırt edebiliyor diye okumuştum 20den sonra da şarkı söyleyin konuşun vs diyorlardııı benim oğlan tepki veriyo kesin ya konuşuyorum pıtı pıtı tesadüf mü bilmiyorum ama elimi çektiğim an pıt pıt başlıyo
Ben bunu kullandım canım kızımda. Baya rahat ettim. İlk zamanlar Sütüm çok yoktu ama nasıl oluyosa gece akıyodu. Bunda birikince içiriyodum insan ona bile nasıl mutlu oluyoKızlar gümüş kapak yerine bunu almayı düşünüyorum. Hem gogus ucuna bisey degmesini engelliuo hemde icinde göğüsten akan sütler birikiyomus
Demi yaYaa bayıldım Harry Potter'lı ayrı bir tatlısatıyomusun canım ?
Limonlu su iç kanını sulandir canım çok geçmiş olsunMalesef pozitifim kislar artik dogal bagisiklik moduna gectim9unda ayrintilim vardi nolcak hic bilmiorum
Benımkıler iki taraftada ilkti 3 kız sonra eltimin bir oğlu oldu 4. Torun benım tarafta henüz bebek yok bakalım hayırlısıKayinvalidemde 11.torun olacak benim bebis , annemlerde 6.torunsen annende kalirken geziyor musun peki
Ben öncekilerde tatlı çikolataGecmis olsun canim ya , insallah bebis besleniyordur . Cok dikkat et. Bebegi besleyecek gidalardan tüket bol bol. Cogu gitti azi kaldi. Senin tarihin belli en azindanRabbime sukurler olsun iyiyim ben simdi , hatta hem ev hem iş suan idare edebiliyorum. Biraz senin bünyen ile alakalidir , yoksa ben bebek beslemek icin ekstra birsey yapmiyrm. Hatta cikolata tatli hep zararli seyler birincide hergun yumurta yerdim. Yumurta ve ceviz mutlaka yerdim . Bunda unutuyorum yemeyi ne guzel sen annene gidebiliyorsun. Benim yatma imkanim sifir . Kv ye gidince yatamam onlar gelse yatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?