2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Mandalinayla yakin bir iliskimiz var 4 gundur :) Allahin izniyle atlatcaz tesekkur ederim canim
İnşallah çabuk ve kolay atlatirsiniz. Bol bol bal ve sarımsak yiyin. Mandalina ve portakalın 1.den sonrasının vücuda bir faydası yok çünkü. Vücut posa olarak atıyor direk.

İkiz gebeliklerde genelde plasenta asagıda olabılıyomus aynen agır kaldırmak ılıskıye gırmek temızlık bunlar yasak eger dıkkat edersen ınsallah zamanla yukarı cıkabılır cnm senınkı daha erkenmiş suan arkadasımın 30.haftada yukarı cıkmaya basladı

Cok sukur yemek yapabildim zaten bi tek yemek icin kalktim diyebilirim aşım yoktu hep bi çekimser kalmistim cunku bunca zamandir hic yakalanmamistim yogun bakimda aktif covidli baktigim halde kismet buguneymis

İnşallah canım benim valla temizlik yapıyordum hep artık yapmayacağımm zaten 2 yıldan sonra aşılama ile hamile kaldım ilişki falan yok hiçç

Cok kotu deilim Elhamdulillah tesekkur ederim canim. hemen hemen tum belirtiler vardi sadece 4.gun ates gecmeyince bu hayra alamet deil dedim ayni grip gibiydi saglikçi oldugum halde geç farkettim malesef
Cok geçmiş olsun. Allah şifalar versin inşallah.
Tez zamanda gecer inşallah

İnşallah canım benim valla temizlik yapıyordum hep artık yapmayacağımm zaten 2 yıldan sonra aşılama ile hamile kaldım ilişki falan yok hiçç
Yok yok kesınlıkle yapma ınsallah saglıkla gelır bebıslerın olumsuz hıc dusunme hepımız doktor kontrolundeyz benımde nedense bu olay olsada bırsey cıkmayacagını dusunuyorm ıcım ferah haberlesırız yıne

Cok tatli gozukuyor bende bir astronot mont almistim hediye gotururum diue . Gidemedim arkadasa bebek buyudu . Ogluma kaldi bayagi malzemem var aslinda ama dahaca tam bakmadim

Ben de araştırdım canım içim ferahladı aslında biraz. allahın izniyle bi şey olmaz büyük sıkıntı olsa doktor zaten söylerdi haberleşelim mutlaka

Bebisler kacinci haftada dış sesleri duymaya basliyo biliyo musunuz? Her kaynakta başka bir sey yaziyo. Doktoruma onceden sormustum 27. hafta falan demisti o da diye hatirliyorum. 18 diyen de var ikidir sinemaya gidiyoruz ve benim oğlan aşırı tekmeliyo boyle siddetli tekmeler. Ilk tesaduf dedim ama bugun de olunca acaba duyuyo da yüksek seslerden korkuyo mu dedim

24te anne baba sesini ayırt edebiliyor diye okumuştum 20den sonra da şarkı söyleyin konuşun vs diyorlardııı benim oğlan tepki veriyo kesin ya konuşuyorum pıtı pıtı tesadüf mü bilmiyorum ama elimi çektiğim an pıt pıt başlıyo

Ay deliricem minik insan taneleri bide sesimizi ayirt edicekler

Kızlar gümüş kapak yerine bunu almayı düşünüyorum. Hem gogus ucuna bisey degmesini engelliuo hemde icinde göğüsten akan sütler birikiyomus
Ben bunu kullandım canım kızımda. Baya rahat ettim. İlk zamanlar Sütüm çok yoktu ama nasıl oluyosa gece akıyodu. Bunda birikince içiriyodum insan ona bile nasıl mutlu oluyo beni baya rahatlatmıştı

Ben öncekilerde tatlı çikolata asla yiyemedim ama ilikinde insan zorlansada dikkat etmeye çalışıyor galiba bu hafta beyin gelişiyor ceviz ye, bu hafta şurası gelişiyor protein tüket felan baya dikkatliydim çocukta yoktu ilgilenecek kimse yoktu tek tabanca takılınca daha kolay şimdi yeme içmede sorun yok ama sık gebeliklerden ötürü bünyem kendime fayda sağlamıyor. Demir tutulumu olmuyor. Yoksaki ponçik fazlasıyla hareketli ve önden gidiyor çok şükür gelişimi iyi. Şubatın ikinci haftası olur gibi geliyor bana ben hiç birinde planlanan zamanda doğuramadım maallesef bu kez nasıl olacakta banada süpriz. Normal doğum zamanı Mart başı ama bir hafta önce oluyor normal sezeryanlar 39 haftada ama ben hepsini 37 de dünyaya getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…