2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa harika oldu bu buluşma. E Elflatunn tüm sülalemle tanıştı nerdeyse Öyle lafladık ki sanki 40 yıldır ahbap gibi :) İyi ki aktif kullanıyorum bu platformu. Kızlarımız da oyun arkadaşı olur ne güzel di mi E Elflatunn
Birbirinden güzel hediyelerine de ba-yıl-dım

Eklentiler

• IMG_20211030_191626.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20211030_192311.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 97
Senin gönderdiğini yüklemek istedim bende de görünmedi o yüzden başka ekledim. Acaba değişik bi uygulama üzerinden mi emoji koymuştun?
Heee ondan mi acep evet instadan yapabildim hahah onuda becerememisimse demek

Ya Insallah cok guzel arkadas olurlar. Piknikler kahvaltilar yaparız... Eee neredeyse 5 aydir gecemiz gündüzümuz burda ortak paydada buluşunca yakinlasiyoruz birbirimize dertlerimize üzülüp mutlulugumuza ortak oluyoruz. Her bir ultrason resmi kendi cocugumuz gibi

kızlar bir bakar mısın bu 15 haftamda ki ultrason görüntüsü erkek demişti doktorum 18. Haftadayım devlete gittim bu sefer kız dediler ay çok merak ediyorum şuan

Eklentiler

• B11E7C3F-DDF6-45A5-81C8-029A74FE6A94.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 102
Çok geçmiş olsun canım benim sürekli tekrarlayan enfeksiyonum oluyo acaba onda verilen tozlarla aynı mı bana daha önce üromisin ve manurol verilmişti
Banada munurol verildi doktor verdiği için içtim ben gece yatmadan bir gecede düzeltir hafif başlangıç olduğu için bunu yazıyorum dedi

Canım merhaba benim de plesanta aşağıdaymış 18. Haftamdayım çok endişelendim doktorun ne dedi en son inşallah büyük bi sıkıntı değildir yaaa

Cok tesekkurler canim inşallah kizçem iyidir de sıkıntısız atlatiriz tek korkum o
Cok geçmiş olsun. Şu an nasilsiniz? Var mi bir belirtiniz?
Benim de iki gündür boğazım ağrıyor j
Kaşınıyor sanki.
Hizli bir test alıp evde yapsammi diye düşünüyorum ama hızlı testlere de pek güvenmiyorum.

Malesef pozitifim kislar artik dogal bagisiklik moduna gectim 9unda ayrintilim vardi nolcak hic bilmiorum
Cok gecmis olsun , umarım en kucuk sekilde atlatirsiniz bol bol c vitamini alin size ve bebisinize hic bir sey olmucak bol motive ile atlatin

Canım merhaba benim de plesanta aşağıdaymış 18. Haftamdayım çok endişelendim doktorun ne dedi en son inşallah büyük bi sıkıntı değildir yaaa

Benim de plasenta yerleşimim aşağıdaymış ama doktor bu zamanla yukarı çıkıyor normal doğumunu etkilemez hiç endişelenme dedi. Doktorun zaten 30-32. Haftadan sonra değerlendirir ama sıkıntı olmaz dedi.

Gittiğim doktor da endişelenecek bir durum değil dedi ama ne bileyim insan taktı mı takıyor işte canımm

Plasenta tamamen kapatmışmı kım soyledı bunu kendı doktorun mu bana ayrıntılı ultrasona bakan doktor dedı daha baska doktora gıdemedkm cnm haftaya gıdıcem ınsallah ama sende tek doktora baglı kalma yapısık olmadıgı surece yukarı cıkıyormus genelde

Malesef pozitifim kislar artik dogal bagisiklik moduna gectim 9unda ayrintilim vardi nolcak hic bilmiorum
Çok geçmiş olsun canım aşın varmıydı merak ettim inşallah çok hafif atlatırsın bebişinle sirkeli ballı limonlu sıcak su iç sabah akşam, bol su ve c vitamini sirkeli sarımsaklı çorbalar tüket ilikli kemik suyuna çorba iç,bunlar iyi geliyor kozalak şurubunuda tavsiye ediyorlar habeirn olsun

Canım benim daha 18 haftalık küçük yani öyle bi şey demedi.. bugün çok temizlik yaptım hafif leke oldu acile gittim kendi doktoruma iki gün önce gitmiştim öyle bir sorundan bahsetmemişti.. acildeki doktor büyük bi şey olduğunu söylemedi ilişki yasak dedi o kadar benim ikiz gebelik bir de zaten riskli gebelik başlı başına

Kızlar gümüş kapak yerine bunu almayı düşünüyorum. Hem gogus ucuna bisey degmesini engelliuo hemde icinde göğüsten akan sütler birikiyomus

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-30-20-54-46-489_trendyol.com.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 75
Cok kotu deilim Elhamdulillah tesekkur ederim canim. hemen hemen tum belirtiler vardi sadece 4.gun ates gecmeyince bu hayra alamet deil dedim ayni grip gibiydi saglikçi oldugum halde geç farkettim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…