Uygulamadan bende goremiyorum netten girince açılıyor. Neden beceremedim anlayamadim.Yaaa eklenti bende görünmüyor neden acaba
Yaa harika oldu bu buluşma. E Elflatunn tüm sülalemle tanıştı nerdeyseBizde Y yakisiklikadin ile yüzyüze hediyelestik. Cok yakınmışiz birbirimize ortak tanidiklarimiz bile çıktı. Az daha zorlasak kapi komşu olacakmışızPandemi olmasa sarılıp kucaklayip öyle ayrilacaktim yanindan.. iyiki bu gruba dahil olmuşum böyle güzel insanlar tanımışım..
Senin gönderdiğini yüklemek istedim bende de görünmedi o yüzden başka ekledim. Acaba değişik bi uygulama üzerinden mi emoji koymuştun?Uygulamadan bende goremiyorum netten girince açılıyor. Neden beceremedim anlayamadim.
Heee ondan mi acep evet instadan yapabildim hahah onuda becerememisimse demekSenin gönderdiğini yüklemek istedim bende de görünmedi o yüzden başka ekledim. Acaba değişik bi uygulama üzerinden mi emoji koymuştun?
Ya Insallah cok guzel arkadas olurlar. Piknikler kahvaltilar yaparız... Eee neredeyse 5 aydir gecemiz gündüzümuz burda ortak paydada buluşunca yakinlasiyoruz birbirimize dertlerimize üzülüp mutlulugumuza ortak oluyoruz. Her bir ultrason resmi kendi cocugumuz gibi
Çok geçmiş olsunMalesef pozitifim kislar artik dogal bagisiklik moduna gectim9unda ayrintilim vardi nolcak hic bilmiorum
Banada munurol verildi doktor verdiği için içtim ben gece yatmadan bir gecede düzeltir hafif başlangıç olduğu için bunu yazıyorum dediÇok geçmiş olsun canım benim sürekli tekrarlayan enfeksiyonum oluyo acaba onda verilen tozlarla aynı mı bana daha önce üromisin ve manurol verilmişti
Canım merhaba benim de plesanta aşağıdaymış 18. Haftamdayım çok endişelendim doktorun ne dedi en son inşallah büyük bi sıkıntı değildir yaaaMerhaba ben çıktım bebekle ilgili hersey normalmiş bayagı ınceledı doktor devlet oldugu ıcın ben bırsey goremedım banada bebegınızle ılgılı sıkıntı goremedım bebegınız kız hayırlı olsun doktordan rapor alabılırsnz dedı doktora cıktım doktorda bebegı besleyen damalar asagıda plasenta prevıa olabılır ılerleyen zamanda yukarı çıkabılır ama bır perınatologun gormesını ıstıyorum dedı bana sevk verdı perınatolog ıcın bakalım yarın gıdıcem ınsallah doktorun dedıgı gıbı zamanla yukarı çıkar
Cok geçmiş olsun. Şu an nasilsiniz? Var mi bir belirtiniz?Cok tesekkurler canim inşallah kizçem iyidir de sıkıntısız atlatiriz tek korkum o
Cok gecmis olsun , umarım en kucuk sekilde atlatirsiniz bol bol c vitamini alin size ve bebisinize hic bir sey olmucak bol motive ile atlatinMalesef pozitifim kislar artik dogal bagisiklik moduna gectim9unda ayrintilim vardi nolcak hic bilmiorum
Arkadaslar 20. Haftada detayli ultrasonda servikal uzunlugunuz kac cm cikti?
Canım merhaba benim de plesanta aşağıdaymış 18. Haftamdayım çok endişelendim doktorun ne dedi en son inşallah büyük bi sıkıntı değildir yaaa
Gittiğim doktor da endişelenecek bir durum değil dedi ama ne bileyim insan taktı mı takıyor işte canımmBenim de plasenta yerleşimim aşağıdaymış ama doktor bu zamanla yukarı çıkıyor normal doğumunu etkilemez hiç endişelenme dedi. Doktorun zaten 30-32. Haftadan sonra değerlendirir ama sıkıntı olmaz dedi.
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun
Insallah canim benim cok tesekkurlerAllah şifa versin canım çok geçmiş olsun inşallah rahat atlatırsın
Plasenta tamamen kapatmışmı kım soyledı bunu kendı doktorun mu bana ayrıntılı ultrasona bakan doktor dedı daha baska doktora gıdemedkm cnm haftaya gıdıcem ınsallah ama sende tek doktora baglı kalma yapısık olmadıgı surece yukarı cıkıyormus geneldeCanım merhaba benim de plesanta aşağıdaymış 18. Haftamdayım çok endişelendim doktorun ne dedi en son inşallah büyük bi sıkıntı değildir yaaa
Çok geçmiş olsun canım aşın varmıydı merak ettim inşallah çok hafif atlatırsın bebişinle sirkeli ballı limonlu sıcak su iç sabah akşam, bol su ve c vitamini sirkeli sarımsaklı çorbalar tüket ilikli kemik suyuna çorba iç,bunlar iyi geliyor kozalak şurubunuda tavsiye ediyorlar habeirn olsunMalesef pozitifim kislar artik dogal bagisiklik moduna gectim9unda ayrintilim vardi nolcak hic bilmiorum
Canım benim daha 18 haftalık küçük yani öyle bi şey demedi.. bugün çok temizlik yaptım hafif leke oldu acile gittim kendi doktoruma iki gün önce gitmiştim öyle bir sorundan bahsetmemişti.. acildeki doktor büyük bi şey olduğunu söylemedi ilişki yasak dedi o kadar benim ikiz gebelik bir de zaten riskli gebelik başlı başınaPlasenta tamamen kapatmışmı kım soyledı bunu kendı doktorun mu bana ayrıntılı ultrasona bakan doktor dedı daha baska doktora gıdemedkm cnm haftaya gıdıcem ınsallah ama sende tek doktora baglı kalma yapısık olmadıgı surece yukarı cıkıyormus genelde
Cok kotu deilim Elhamdulillah tesekkur ederim canim. hemen hemen tum belirtiler vardi sadece 4.gun ates gecmeyince bu hayra alamet deil dedim ayni grip gibiydi saglikçi oldugum halde geç farkettim malesefCok geçmiş olsun. Şu an nasilsiniz? Var mi bir belirtiniz?
Benim de iki gündür boğazım ağrıyor j
Kaşınıyor sanki.
Hizli bir test alıp evde yapsammi diye düşünüyorum ama hızlı testlere de pek güvenmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?