Kasları felan kuvvetlenecek sonra daha çok hareketlenecek ben uyuyamıyorum bu saat oldu misal. İçerde illaki hareket ediyordur ama sen yeterince kuvvetli olmadığından hissetmiyorsundur çok değil 2-3 haftaya standart hareketlerini hissedersin Allah’ın izniyleKizlar birsey sorucam bebeğimi 17. Haftada 2 kere ufak hareketiyle hissettim. Bir daha da hiç hareketi yok. 19. Haftadayim. Sizce normal mi? Sadece karnim ya sertlesiyor ya da yumusaklasiyor..
Muhtemelen hissettiğin bağırsak hareketiydi :)Kizlar birsey sorucam bebeğimi 17. Haftada 2 kere ufak hareketiyle hissettim. Bir daha da hiç hareketi yok. 19. Haftadayim. Sizce normal mi? Sadece karnim ya sertlesiyor ya da yumusaklasiyor..
Kızlar şunun tatlılığına bakınEki Görüntüle 2942882
Ben 20 haftaya giricem işte bu baby diyemedim henüzKizlar birsey sorucam bebeğimi 17. Haftada 2 kere ufak hareketiyle hissettim. Bir daha da hiç hareketi yok. 19. Haftadayim. Sizce normal mi? Sadece karnim ya sertlesiyor ya da yumusaklasiyor..
Saatlerin çok fazla bir hamile için Allah yardımcın olsunİki gün giremedim neler konuşulmuş nelerr
Bim indirimine bende gidemedim iş yerim sağolsun sabah 9 akşam 8 çalışıyorum kaçırdım indirimleri hep e bebekte aynı şekilde en yakın e bebek 40 km uzakta bana
dejavuh iyisindir insallah kuzum benimde öyle oldu 3 gece uyutmadı çocuk ağrıdan ama benim doktor hiçbirsey vermedi ağrısız gebelik hayal ağrın olacak çok normal kanama olmadığı sürece korkma demişti bana
Pazartesi ayrılıyorum işten bende artık az bir eksiği kaldı bebişinde ama ev küçük eşyalarını kendi gardrobuma koymuştum şimdi kara kara onu düşünüyorum nereye koyacağım diye dolap alsam evde koyacak yer yok en sonunda salona kuracağım odayı o olacak
Normal.daha gücü kuvveti yerinde değil bekle çook tekmeleyecek
Sizlerin ilk bebek mi ne zaman tam anladınız tekmeyiKasları felan kuvvetlenecek sonra daha çok hareketlenecek ben uyuyamıyorum bu saat oldu misal. İçerde illaki hareket ediyordur ama sen yeterince kuvvetli olmadığından hissetmiyorsundur çok değil 2-3 haftaya standart hareketlerini hissedersin Allah’ın izniyle
Afiyet bal sifa olsun.ay bugün eşimin eline düştüm her acıktığımda cips, kurabiye, bisküvi, pasta bunları getirdi önüme akşam artık vicdan azabından balık yiyim salatayla dedim nolcak sonumuz bilmem gebelik şekeri çıkcak bende de kesin
Hamileyken mi oldunuz bende olucam ilkini yakında..Ben covid aşısı oldum iki dozu da, olmayanlara öneririm arkadaşlar onun stresiylenyasamak çok zor çünkü
Ayy nasi ucuz bu iyi midir ki acaba yaaBende bundan aldım benzeri
Yorumlara bakarak aldım sonra gelince inceledim gayet iyi pahalı almaya gerek yok yıllarca kullanılmıyor istersen paketi açıp resim atabilirimAyy nasi ucuz bu iyi midir ki acaba yaa
Ben yiceğim kadarını alıyorum önüme artık yemeklerde de öyle yapıyorum mesela çorba yemek önümde tekrar kalkıp almak yok diyorum kahvaltıda da tabağa koyuyorum yoksa önüne geçemicemKızlar şimdi kahvaltı ettim ama abartiyorum daha bıraksam devam edicem ya bu doyma hissine ne oldu
Kuzu o bende biteli 2-3 hafta oluyo saldim artik alcaz kill mevzu şeker çıkmasın.Kızlar şimdi kahvaltı ettim ama abartiyorum daha bıraksam devam edicem ya bu doyma hissine ne oldu
Kuzum bana tekrar özelden atar misin onu bakiyim.Yorumlara bakarak aldım sonra gelince inceledim gayet iyi pahalı almaya gerek yok yıllarca kullanılmıyor istersen paketi açıp resim atabilirim
Dilay gozdeniz e geçende gittim cinsiyeti öğrenmek icinAzalttım zaten şu son 3 ayı minimum tatlıyla geçirsek iyidir
Özel bi nedeni mi var geldi kaynanan
24 haftadan sonra düzenli hissetme bekleniyor canım sıkma canını daha var zamanı
Benim azaldı sanki bu ara rengi normal gibi arada gene koyulaşıyo ama genelde normal galiba vucüt alıştı ilaca. Benimde 2. günü tetanozun kolumu kımıldatsam ağrıyo gece uyuyamıyorum sola yatsam kol ağrısı sağa yatsam içim huzursuz
Önceden yaptıranlarda işleyiş farklı sanırım ben hiç yaptırmadım mesela
Dilay gökdeniz le devam ediyorum aygün akbarova vardı o doğum yaptı benim aşılamadan sonra izne çıkmıştı sonrasında bakü ye gitmiş
Kola dayandım da ben başa dayanamadım parol içmiştim ama kolumda beni çok zorladı dün akşam bugün 3. gün bakalım ne olcak
Yemek yemeye fırsat bulur muyuz onu merak ediyorum benben açlığa dayanırım ama uykusuzluk zorlar yemek yicem zamanda uyurum yani
Olmadimmadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
G Gunes97 @denisada @Mecilas @Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaa @zeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexie @Smgrsn @Storm_Angel46 @Eezoo21 @sselena @eyevoz @Aponjj @Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss @sadehayat84 @Mavikus_ @GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @Merve_onur _ hira @SEEH22 @Ranasena27 @citosss3 L Littlegirl35 @ceylanibrahim @Baharalinda @Anka6 @Shryldz
Biraz daha iyiyim canım bi tane daha magnezyum içicem progestanı kullanıyorum bir de dün gece antibyotik şaseyi içtim. Çok hareket etmemeye çalılıyorum. İlerleyen zamanlarda neler olcak hiç kestiremiyorum inş sıkıntısız atlatıcaz bu süreciİki gün giremedim neler konuşulmuş nelerr
Bim indirimine bende gidemedim iş yerim sağolsun sabah 9 akşam 8 çalışıyorum kaçırdım indirimleri hep e bebekte aynı şekilde en yakın e bebek 40 km uzakta bana
dejavuh iyisindir insallah kuzum benimde öyle oldu 3 gece uyutmadı çocuk ağrıdan ama benim doktor hiçbirsey vermedi ağrısız gebelik hayal ağrın olacak çok normal kanama olmadığı sürece korkma demişti bana
Pazartesi ayrılıyorum işten bende artık az bir eksiği kaldı bebişinde ama ev küçük eşyalarını kendi gardrobuma koymuştum şimdi kara kara onu düşünüyorum nereye koyacağım diye dolap alsam evde koyacak yer yok en sonunda salona kuracağım odayı o olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?