2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar birsey sorucam bebeğimi 17. Haftada 2 kere ufak hareketiyle hissettim. Bir daha da hiç hareketi yok. 19. Haftadayim. Sizce normal mi? Sadece karnim ya sertlesiyor ya da yumusaklasiyor..
Kasları felan kuvvetlenecek sonra daha çok hareketlenecek ben uyuyamıyorum bu saat oldu misal. İçerde illaki hareket ediyordur ama sen yeterince kuvvetli olmadığından hissetmiyorsundur çok değil 2-3 haftaya standart hareketlerini hissedersin Allah’ın izniyle

Kizlar birsey sorucam bebeğimi 17. Haftada 2 kere ufak hareketiyle hissettim. Bir daha da hiç hareketi yok. 19. Haftadayim. Sizce normal mi? Sadece karnim ya sertlesiyor ya da yumusaklasiyor..
Muhtemelen hissettiğin bağırsak hareketiydi :)
24.haftaya kadar hissedilmeyebiliyor. Meraklanma yakında hissedersin. Uykundan edeceği günler gelecek daha

İki gün giremedim neler konuşulmuş nelerr
Bim indirimine bende gidemedim iş yerim sağolsun sabah 9 akşam 8 çalışıyorum kaçırdım indirimleri hep e bebekte aynı şekilde en yakın e bebek 40 km uzakta bana

dejavuh iyisindir insallah kuzum benimde öyle oldu 3 gece uyutmadı çocuk ağrıdan ama benim doktor hiçbirsey vermedi ağrısız gebelik hayal ağrın olacak çok normal kanama olmadığı sürece korkma demişti bana

Pazartesi ayrılıyorum işten bende artık az bir eksiği kaldı bebişinde ama ev küçük eşyalarını kendi gardrobuma koymuştum şimdi kara kara onu düşünüyorum nereye koyacağım diye dolap alsam evde koyacak yer yok en sonunda salona kuracağım odayı o olacak

Ben 20 haftaya giricem işte bu baby diyemedim henüz
Saatlerin çok fazla bir hamile için Allah yardımcın olsun

Normal. daha gücü kuvveti yerinde değil bekle çook tekmeleyecek

Sizlerin ilk bebek mi ne zaman tam anladınız tekmeyi

Afiyet bal sifa olsun.
Şeker cikinca çıkıyor hiç yediklerine alakalı olmuyor inan.

Kızlar şimdi kahvaltı ettim ama abartiyorum daha bıraksam devam edicem ya bu doyma hissine ne oldu
Ben yiceğim kadarını alıyorum önüme artık yemeklerde de öyle yapıyorum mesela çorba yemek önümde tekrar kalkıp almak yok diyorum kahvaltıda da tabağa koyuyorum yoksa önüne geçemicem

Kızlar şimdi kahvaltı ettim ama abartiyorum daha bıraksam devam edicem ya bu doyma hissine ne oldu
Kuzu o bende biteli 2-3 hafta oluyo saldim artik alcaz kill mevzu şeker çıkmasın.
Yorumlara bakarak aldım sonra gelince inceledim gayet iyi pahalı almaya gerek yok yıllarca kullanılmıyor istersen paketi açıp resim atabilirim
Kuzum bana tekrar özelden atar misin onu bakiyim.

Dilay gozdeniz e geçende gittim cinsiyeti öğrenmek icin

Biraz daha iyiyim canım bi tane daha magnezyum içicem progestanı kullanıyorum bir de dün gece antibyotik şaseyi içtim. Çok hareket etmemeye çalılıyorum. İlerleyen zamanlarda neler olcak hiç kestiremiyorum inş sıkıntısız atlatıcaz bu süreci Sen de bir an önce eve çık ve dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…