Ayyy hepsine bayildimBebitonun kıyafetlerini ne var ne yok görmek için düzenledim kızlarinsan duygulanıyor ya minik minik herşey ablamlardan anne yanı, mama sandalyesi, oyuncak ve elektrikli ana kucağının gelmesi çok iyi oldu bizim için. Yeğenimin beşiğini ve reflü yatağını da alırız oh
Aynen yer bulunuyo çok sükür. Sağlıklı gelsinlerde. Iyi olmuş dolabıni verebilmenValla taşınmasak bizde de yer yoktu. Taşınınca bizim eski dolabı ona tahsis ettiksağlıklı olsunlar da yer bulunur canım hiç sorun değil
Ben kız olsun cok cok cok cok istiyodum halada öyle ama degsik bi his var alısmamısım yaAynen oyle guzel olurdu degismekikimizde de farkli cinsiyet heyecani esimin teyzesi diyormus erkek oldugunu duyunca cok uzulmemistir . Bende dedim erkek olunca farkli mi bakacagim. Kizda olsa erkekte olsa ayni bebege bakilacak sadece suanda kiyafet merakimi gideriyorum
Afiyet olsun canim manzaran bir harikaBabamız nöbetçi güneşli havanın tadını oğlumla kahve içerek çıkarıyoruz keşke yakın olsak beraber içsekkk
Ay ne guzel yemyeşill. Ben de istanbuldan 28 yasinda tasindim izmite. Ilk oh kurtuldum falan diyodum simdi arada ozlemeye basladim. Boyle yesil kalmis noktalar gorunce de daha guzel geliyo tabiBabamız nöbetçi güneşli havanın tadını oğlumla kahve içerek çıkarıyoruz keşke yakın olsak beraber içsekkk
gaiba askeriye diye kuzu sahip çıkmışlar ya orman içinde şükrediyorum bende yoksa istanbulda nerdeee yeşile hasretiz her yer binaa ay bi gün misafirim olursunuz belkii bebişleri kaynaştırırızz ne de güzel olurAy ne guzel yemyeşill. Ben de istanbuldan 28 yasinda tasindim izmite. Ilk oh kurtuldum falan diyodum simdi arada ozlemeye basladim. Boyle yesil kalmis noktalar gorunce de daha guzel geliyo tabi
Kahve dedin beni kalbimden vurdun zayıf noktam afiyet olsun canımBabamız nöbetçi güneşli havanın tadını oğlumla kahve içerek çıkarıyoruz keşke yakın olsak beraber içsekkk
Benimde canım künefe uzerine waffle cekiyo sabahtan beriKizlar naptınız bakalım?
Bugün ben ev yerleştirme falan işleriyle uğraşıyorum.Ya artık sürekli canım tatlı şeyler istiyor.Gecmiyor bu istegim bi türlü.Ama hiç yemekle aram yok.Heleki et tavuk balık falan.
Farkli cinsiyetin farkli heyecani ve acemiligi var sanirimBen kız olsun cok cok cok cok istiyodum halada öyle ama degsik bi his var alısmamısım yacok sükür rabbim taddırcak insaAllah ikimizede
Çok sükür canım. Bende kız için aynılarını düşünüyorumFarkli cinsiyetin farkli heyecani ve acemiligi var sanirimbende dusununce hep nasil bakarim diyorum erkek bebegi , alt degistirme , cişe alistirma filan ama bende cok istiyordum erkek bebek ne guzel Rabbim ikimizede nasip etti farkli heyecanlari.
Yaaa tulumlarınıza bayıldım nereden aldınız şapkaları falan Allah güle güle sağlıklı la mutlulukla kullanmak nasip etsin hepsiniBebitonun kıyafetlerini ne var ne yok görmek için düzenledim kızlarinsan duygulanıyor ya minik minik herşey ablamlardan anne yanı, mama sandalyesi, oyuncak ve elektrikli ana kucağının gelmesi çok iyi oldu bizim için. Yeğenimin beşiğini ve reflü yatağını da alırız oh
Hani tatlı hakkı muhabbeti nerde kaldiBenimde canım künefe uzerine waffle cekiyo sabahtan beri
Bende hep tuzlu ekşi şeyler yesem hep kafam da dönüyorlar engel olamıyorumHani tatlı hakkı muhabbeti nerde kaldi
Ya doymuyorum bende tatlıya.
Kuzum Shein’e baksana ben Türkiye’de iken gümrük vergisi ödemiyordum oradan alınca şimdi nasıl bilmiyorum da kargo da ücretsiz 19$ üzeri. Ben bebişin uyku tulumlarını, swaddle falan hep oradan aldım.Handmade Baby #Swaddleblanket on Instagram: "Thank you for the love and support on our baby bats! It really means the world to know that you all adore them!!! 🦇 🦇 🦇 Something special is coming your way later today right here on Instagram so keep a
845 likes, 65 comments - anklebiterskids on May 14, 2021: "Thank you for the love and support on our baby bats! It really means the world to know that you all adore them!!! 🦇 🦇 🦇 Something special is coming your way later today right here on Instagram so keep an eye out for the announcement...www.instagram.com
Şuna bayildim yaa ama kuru kargosu gümrüğü derken 30 dolarlik sey bize oldu 20 katı. Usenmezsem kumas alip kendim dikicem
Afiyet olsuuunBabamız nöbetçi güneşli havanın tadını oğlumla kahve içerek çıkarıyoruz keşke yakın olsak beraber içsekkk
kuzucum benim aort kesilip dikildi üstüne kapak doğuştan eksikmiş yetmezlik için hep takipteler sızıntı falan olur mu diye gerçi hamilelik başından beri gitmedim gitmek lazımdı kaç kere ama sen netten okuduklarınla hiiç moralini bozma hiiç güzelce git doktoruna o senin içini rahatlatır belki de rapor alırsın sürekli ayakta olduğun için evde daha rahat geçer süreççkızlar 2 gündür moralim çok bozuk. salı günü kalp damar dr una gidicem. ben venöz yetmezliği var bacaklarımda.varis . bacaklarımda bölge bölge morarma olmaya başladı. derste hep ayaktayım hamilelikle birlikte coştu. daha 4 ay var napıcam benbide pıhtı atma riskim varmış. internette okuldum . damarlarım hep fırladı ayağımda.ayak tabanlarımda da kan oturmuş gibi kırmızılıklar var.. çok üzgünüm sizde de varmı böyle durumlar
İnternette okuduğum her şeye bakma sen. Sali günü git doktoruna. En doğru bilgiyi o verir. İnternete kalsa hepimiz hastayız. İnternet bilgi çöplüğü inan ki...kızlar 2 gündür moralim çok bozuk. salı günü kalp damar dr una gidicem. ben venöz yetmezliği var bacaklarımda.varis . bacaklarımda bölge bölge morarma olmaya başladı. derste hep ayaktayım hamilelikle birlikte coştu. daha 4 ay var napıcam benbide pıhtı atma riskim varmış. internette okuldum . damarlarım hep fırladı ayağımda.ayak tabanlarımda da kan oturmuş gibi kırmızılıklar var.. çok üzgünüm sizde de varmı böyle durumlar
A bakiyim hemenKuzum Shein’e baksana ben Türkiye’de iken gümrük vergisi ödemiyordum oradan alınca şimdi nasıl bilmiyorum da kargo da ücretsiz 19$ üzeri. Ben bebişin uyku tulumlarını, swaddle falan hep oradan aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?