2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayyy hepsine bayildim tulumlarina ayri bayildim. Zevklerimiz benziyormus doona da almissin . Bende haftaya alacagim nasipse cok guzel olmus hepsi. Ben daha nereye koyacagimi bilmiyorum .
Cok begendim , ellerine saglik

Şuna bayildim yaa ama kuru kargosu gümrüğü derken 30 dolarlik sey bize oldu 20 katı. Usenmezsem kumas alip kendim dikicem

Valla taşınmasak bizde de yer yoktu. Taşınınca bizim eski dolabı ona tahsis ettik sağlıklı olsunlar da yer bulunur canım hiç sorun değil
Aynen yer bulunuyo çok sükür. Sağlıklı gelsinlerde. Iyi olmuş dolabıni verebilmen
Ben kız olsun cok cok cok cok istiyodum halada öyle ama degsik bi his var alısmamısım ya cok sükür rabbim taddırcak insaAllah ikimizede
Babamız nöbetçi güneşli havanın tadını oğlumla kahve içerek çıkarıyoruz keşke yakın olsak beraber içsekkk
Afiyet olsun canim manzaran bir harika bayıldımmm.
Bizimde babamız icapcı simdi geldi vizitten kahvaltıyı yeni yapıyoruz. Acıkmıs kuzum hareketlendi yiyince

Babamız nöbetçi güneşli havanın tadını oğlumla kahve içerek çıkarıyoruz keşke yakın olsak beraber içsekkk
Ay ne guzel yemyeşill. Ben de istanbuldan 28 yasinda tasindim izmite. Ilk oh kurtuldum falan diyodum simdi arada ozlemeye basladim. Boyle yesil kalmis noktalar gorunce de daha guzel geliyo tabi

Ay ne guzel yemyeşill. Ben de istanbuldan 28 yasinda tasindim izmite. Ilk oh kurtuldum falan diyodum simdi arada ozlemeye basladim. Boyle yesil kalmis noktalar gorunce de daha guzel geliyo tabi
gaiba askeriye diye kuzu sahip çıkmışlar ya orman içinde şükrediyorum bende yoksa istanbulda nerdeee yeşile hasretiz her yer binaa ay bi gün misafirim olursunuz belkii bebişleri kaynaştırırızz ne de güzel olur

Kizlar naptınız bakalım?
Bugün ben ev yerleştirme falan işleriyle uğraşıyorum.Ya artık sürekli canım tatlı şeyler istiyor.Gecmiyor bu istegim bi türlü.Ama hiç yemekle aram yok.Heleki et tavuk balık falan.

Bu haftaki egitimler kizlar.. Özellikle bebeklerde ilk yardimi bekliyorum
Digerleride oldukça faydali olacaktır. Firsat buldukça ucretsiz egitimlere katilmak epey ise yarar.

Ben kız olsun cok cok cok cok istiyodum halada öyle ama degsik bi his var alısmamısım ya cok sükür rabbim taddırcak insaAllah ikimizede
Farkli cinsiyetin farkli heyecani ve acemiligi var sanirim bende dusununce hep nasil bakarim diyorum erkek bebegi , alt degistirme , cişe alistirma filan ama bende cok istiyordum erkek bebek ne guzel Rabbim ikimizede nasip etti farkli heyecanlari.

Çok sükür canım. Bende kız için aynılarını düşünüyorum erkek bezlemek vs daha kolay geliyor bana helede arabada cisi filan gelse bir sise bile is görüyor rabbim verdi çok sükür yasıyip görücez nasıl olucak

Yaaa tulumlarınıza bayıldım nereden aldınız şapkaları falan Allah güle güle sağlıklı la mutlulukla kullanmak nasip etsin hepsini

Kuzum Shein’e baksana ben Türkiye’de iken gümrük vergisi ödemiyordum oradan alınca şimdi nasıl bilmiyorum da kargo da ücretsiz 19$ üzeri. Ben bebişin uyku tulumlarını, swaddle falan hep oradan aldım.

kızlar 2 gündür moralim çok bozuk. salı günü kalp damar dr una gidicem. ben venöz yetmezliği var bacaklarımda.varis . bacaklarımda bölge bölge morarma olmaya başladı. derste hep ayaktayım hamilelikle birlikte coştu. daha 4 ay var napıcam ben bide pıhtı atma riskim varmış. internette okuldum . damarlarım hep fırladı ayağımda.ayak tabanlarımda da kan oturmuş gibi kırmızılıklar var.. çok üzgünümsizde de varmı böyle durumlar

kuzucum benim aort kesilip dikildi üstüne kapak doğuştan eksikmiş yetmezlik için hep takipteler sızıntı falan olur mu diye gerçi hamilelik başından beri gitmedim gitmek lazımdı kaç kere ama sen netten okuduklarınla hiiç moralini bozma hiiç güzelce git doktoruna o senin içini rahatlatır belki de rapor alırsın sürekli ayakta olduğun için evde daha rahat geçer süreçç
tansiyon durumunu sürekli takip et anormallik olduğu an gel demişti bana doktorumm

İnternette okuduğum her şeye bakma sen. Sali günü git doktoruna. En doğru bilgiyi o verir. İnternete kalsa hepimiz hastayız. İnternet bilgi çöplüğü inan ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…