- 2 Haziran 2021
- 157
- 209
- 33
Kutusunu attim adini hatirlamiyom ama gece yatmadan once iciyon toz oluyo zaten,buyuk ihtimal hepsi aynidir diye dusunuyomÇok geçmiş olsun canım benim sürekli tekrarlayan enfeksiyonum oluyo acaba onda verilen tozlarla aynı mı bana daha önce üromisin ve manurol verilmişti
Bugün benimki de çok toplanıyor kasılır gibi rahatsız oldum bi sıkıntısı var sanki çözemedim magnezyum kullanmak istiyorum sen kullanıyomusun canım tavsiye edeceğiniz magnezyum var mıay kızlar bende şey başladı çocuk içeride titriyo sanki telefonu titreşimde kalmış gibi bir şey oluyor 21+0 da yeni güncellememiz bu oldu akjdsaj sonra bi yerde toplanıyor toplanıyor hoop atıyo kendini napıyor çözemedim sizin titreşim modu açıldı mı?
Geçmiş olsun canım nasıl atlatsın zor geçtimi aşın var mıydı ?Selam hanımlar çok şükür covidi atlattık bugün kızımın gecikmeli doğum gününü kutladık inş seneye kucağımda oğluşumda olurEki Görüntüle 2943098
Bana doktorum magosit 365 verdi. Asmde yazdır doktoruna sorup. Mutlaka icin magnezyum, vücuda girenler yetmiyor maalesef , somurdukleri içinBugün benimki de çok toplanıyor kasılır gibi rahatsız oldum bi sıkıntısı var sanki çözemedim magnezyum kullanmak istiyorum sen kullanıyomusun canım tavsiye edeceğiniz magnezyum var mı
valla kasılıp kendini atmasını geçtim de o titreşimini sorguluyorumBugün benimki de çok toplanıyor kasılır gibi rahatsız oldum bi sıkıntısı var sanki çözemedim magnezyum kullanmak istiyorum sen kullanıyomusun canım tavsiye edeceğiniz magnezyum var mı
Ayy hıçkırıyor kesinay kızlar bende şey başladı çocuk içeride titriyo sanki telefonu titreşimde kalmış gibi bir şey oluyor 21+0 da yeni güncellememiz bu oldu akjdsaj sonra bi yerde toplanıyor toplanıyor hoop atıyo kendini napıyor çözemedim sizin titreşim modu açıldı mı?
Çok sağol cnm aşım yoktu hem 20. Haftadan sonra olurum diyodum ama covide yakalandım 2 gün ağır geçti eklem kemik ağrım çok oldu ama bitkisel takviyelerle sonra rahatladım çok şükür şimdi çabuk yorulma oluyor ama hamileliğin etkisi de var tabiGeçmiş olsun canım nasıl atlatsın zor geçtimi aşın var mıydı ?
Bizimde banyo ve salon komple yenilenecek malum bebiş geliyor diye. Siz böyle dedikçe benim gözüm korkmaya basladı iyiceYok canım taşınma değil ama ufak inşaat tamir isleri vardı onlar yapıldı.Tabi tüm ev yerinden oynadı.Ama hamileyken bu işler çok zor oluyormuş.
Ya Allah yardımcın olsun.Bi de evde küçük çocuk olunca daha zor oluyor.Ben de kv de ye git gel yapıyorum.Evde bi kaç gün duramam.Koku cikana kadar en azından.
Hiç telaşlanmayın benim bide 3 kapakçık değişti .aylık takip ediyo doktorum .bide oksapar kullanıyorum sabah akşam .şuan beloc kullanmadan hayatıma devam ediyorum çok şükür . Çarpıntı ilerleyen aylarda olursa kalp doktorum beloca başlayabilirsin dedi .hatta şimdide başla dedi ama bende şuan kalp ritmimde sıkıntı yok başlamadım .bide kilo aldıkça ve bebek büyüdükçe de olabilirmiş .zaten hamilelikte bu çarpıntıyı herkeste olabilirmiş .
Eşim iş yapıyor ben peşinde soruyor istiyor valla daha çok yoruluyorumİş yapmasan bile iş yapanın yanında dolanmakta yoruyomuş ya kendime gelemedim bugün çok yorulmuşum
Valla ben magnezyum aldığımdan bu yana ağrım azaldı magzinc 100 TL verdim ama içeriği güzel geldi sağlık ocağı yazar mı bilmiyorumBugün benimki de çok toplanıyor kasılır gibi rahatsız oldum bi sıkıntısı var sanki çözemedim magnezyum kullanmak istiyorum sen kullanıyomusun canım tavsiye edeceğiniz magnezyum var mı
Bende 13 Kasım'da olucam ayrıntılı ultrason günü onada randevu alicam ama kovid olursam da kısmet eşim yeni ikna olduÇok sağol cnm aşım yoktu hem 20. Haftadan sonra olurum diyodum ama covide yakalandım 2 gün ağır geçti eklem kemik ağrım çok oldu ama bitkisel takviyelerle sonra rahatladım çok şükür şimdi çabuk yorulma oluyor ama hamileliğin etkisi de var tabi
Taşınma mecbur kalanlar için tamamda su yenileme erteleyin hamilelik bu riske atmayınBizimde banyo ve salon komple yenilenecek malum bebiş geliyor diye. Siz böyle dedikçe benim gözüm korkmaya basladı iyice
Kalp çarpıntısı sola yatıyorum kendim kalbimin sesini duyuyorum pıt pıtHiç telaşlanmayın benim bide 3 kapakçık değişti .aylık takip ediyo doktorum .bide oksapar kullanıyorum sabah akşam .şuan beloc kullanmadan hayatıma devam ediyorum çok şükür . Çarpıntı ilerleyen aylarda olursa kalp doktorum beloca başlayabilirsin dedi .hatta şimdide başla dedi ama bende şuan kalp ritmimde sıkıntı yok başlamadım .bide kilo aldıkça ve bebek büyüdükçe de olabilirmiş .zaten hamilelikte bu çarpıntıyı herkeste olabilirmiş .
Nasıl bi akıntı?Bu arada akıntı için suya karıştırıp icilenden içtim ama hala akıntı var akıntı normal mi olan var mı ????
Doğru canım gerçekten sömürüyolarBana doktorum magosit 365 verdi. Asmde yazdır doktoruna sorup. Mutlaka icin magnezyum, vücuda girenler yetmiyor maalesef , somurdukleri için
Anladım canım çok şükür sorunsuz atlatmışsın bir daha olmaz inşallah rabbim hamile ve bebişleri korusunÇok sağol cnm aşım yoktu hem 20. Haftadan sonra olurum diyodum ama covide yakalandım 2 gün ağır geçti eklem kemik ağrım çok oldu ama bitkisel takviyelerle sonra rahatladım çok şükür şimdi çabuk yorulma oluyor ama hamileliğin etkisi de var tabi
Beyaz bazen açık sarı kaşıntı yanma idrar yapamama böyle sorunda yok sadece akıntıya taktımNasıl bi akıntı?
17 de hissettim düzenli devam eder artık diye düşünmüştüm ama şuan 18+3 küçük pıt sonra 2 gün bekle...Tedirgin oluyordum bende ama bunu yaşayan çok...Benim 3. Gebeliğim sanırım ilk gebeliklere göre erken hissediyoruz fakat bebek o kadar güçlü olmadığından düzenli hissettirmiyor...Sanırım 20 den sonra beklediğimiz hareketler başlar...Normal.daha gücü kuvveti yerinde değil bekle çook tekmeleyecek
Yaa hepsi çok güzeller.Gule güle kullansın.O bimdeki emzikten bende aldım pembesini.0-6ay doğduğunda kullanabilirmi acaba?Kizlar bunlar da benim bebitonun ilk alisverisinden . E bebekten bulabildiklerim bu kadar . Emzikle battaniye bim ganimeti . Siftahı açtım .cuma da civile gidip orayı talan edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?