2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok geçmiş olsun canım benim sürekli tekrarlayan enfeksiyonum oluyo acaba onda verilen tozlarla aynı mı bana daha önce üromisin ve manurol verilmişti
Kutusunu attim adini hatirlamiyom ama gece yatmadan once iciyon toz oluyo zaten,buyuk ihtimal hepsi aynidir diye dusunuyom

İş yapmasan bile iş yapanın yanında dolanmakta yoruyomuş ya kendime gelemedim bugün çok yorulmuşum

Bugün benimki de çok toplanıyor kasılır gibi rahatsız oldum bi sıkıntısı var sanki çözemedim magnezyum kullanmak istiyorum sen kullanıyomusun canım tavsiye edeceğiniz magnezyum var mı

Ah ah taşınan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Bir haftadır ben de çok yoruldum valla zor bu işler hala eşyalarım gelmedi divanda uyuyorum, tv yerde. Parça parça yapın kendinize yüklenmeyin.

Bugün benimki de çok toplanıyor kasılır gibi rahatsız oldum bi sıkıntısı var sanki çözemedim magnezyum kullanmak istiyorum sen kullanıyomusun canım tavsiye edeceğiniz magnezyum var mı
Bana doktorum magosit 365 verdi. Asmde yazdır doktoruna sorup. Mutlaka icin magnezyum, vücuda girenler yetmiyor maalesef , somurdukleri için

valla kasılıp kendini atmasını geçtim de o titreşimini sorguluyorum niye titriyor acaba minnoşum eşim de gülüyor mu acaba diyo doktora gidince sorcamm
ya ben yana yakıla magnezyum yazdırıp 1 kere bile kullanmadım bu akşam içeyim efermag diye bişey yazmış doktor

Ayy hıçkırıyor kesin

Geçmiş olsun canım nasıl atlatsın zor geçtimi aşın var mıydı ?
Çok sağol cnm aşım yoktu hem 20. Haftadan sonra olurum diyodum ama covide yakalandım 2 gün ağır geçti eklem kemik ağrım çok oldu ama bitkisel takviyelerle sonra rahatladım çok şükür şimdi çabuk yorulma oluyor ama hamileliğin etkisi de var tabi

Bizimde banyo ve salon komple yenilenecek malum bebiş geliyor diye. Siz böyle dedikçe benim gözüm korkmaya basladı iyice

Gitcem gitcem aklımda P pera__ var o da kalpzede bak takip ettiriyor kendini kapak ameliyatı oldu o da sen hiiç korkmaa doktordan sonra da mutlaka haber verr bize
Hiç telaşlanmayın benim bide 3 kapakçık değişti .aylık takip ediyo doktorum .bide oksapar kullanıyorum sabah akşam .şuan beloc kullanmadan hayatıma devam ediyorum çok şükür . Çarpıntı ilerleyen aylarda olursa kalp doktorum beloca başlayabilirsin dedi .hatta şimdide başla dedi ama bende şuan kalp ritmimde sıkıntı yok başlamadım .bide kilo aldıkça ve bebek büyüdükçe de olabilirmiş .zaten hamilelikte bu çarpıntıyı herkeste olabilirmiş .
S supriz_yumurta
Z zahrada sendenkesin takip ettir kendini artık bebişler büyüyor

İş yapmasan bile iş yapanın yanında dolanmakta yoruyomuş ya kendime gelemedim bugün çok yorulmuşum
Eşim iş yapıyor ben peşinde soruyor istiyor valla daha çok yoruluyorum
Valla ben magnezyum aldığımdan bu yana ağrım azaldı magzinc 100 TL verdim ama içeriği güzel geldi sağlık ocağı yazar mı bilmiyorum
Bende 13 Kasım'da olucam ayrıntılı ultrason günü onada randevu alicam ama kovid olursam da kısmet eşim yeni ikna oldu
Bizimde banyo ve salon komple yenilenecek malum bebiş geliyor diye. Siz böyle dedikçe benim gözüm korkmaya basladı iyice
Taşınma mecbur kalanlar için tamamda su yenileme erteleyin hamilelik bu riske atmayın
Kalp çarpıntısı sola yatıyorum kendim kalbimin sesini duyuyorum pıt pıt

Bu arada akıntı için suya karıştırıp icilenden içtim ama hala akıntı var akıntı normal mi olan var mı ????

Benım cok akıntım var ama enfeksıyondan degıl mantardan buyuk ıhtımal kultur bıle temız cıktı sarı ve beyaz akıntı gelıyo bugunde yıne kasınmaya basladım mantar ılletınden kurtulamıyorm

Anladım canım çok şükür sorunsuz atlatmışsın bir daha olmaz inşallah rabbim hamile ve bebişleri korusun

Evet ayniyiz canım b
Normal. daha gücü kuvveti yerinde değil bekle çook tekmeleyecek
17 de hissettim düzenli devam eder artık diye düşünmüştüm ama şuan 18+3 küçük pıt sonra 2 gün bekle...Tedirgin oluyordum bende ama bunu yaşayan çok...Benim 3. Gebeliğim sanırım ilk gebeliklere göre erken hissediyoruz fakat bebek o kadar güçlü olmadığından düzenli hissettirmiyor...Sanırım 20 den sonra beklediğimiz hareketler başlar...

Kizlar bunlar da benim bebitonun ilk alisverisinden . E bebekten bulabildiklerim bu kadar . Emzikle battaniye bim ganimeti . Siftahı açtım .cuma da civile gidip orayı talan edicem
Yaa hepsi çok güzeller.Gule güle kullansın.O bimdeki emzikten bende aldım pembesini.0-6ay doğduğunda kullanabilirmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…