2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
sağol canım bende ölçüyorum. bi sorun yok gibi. gözümde büyüdü 4 ay. naparım diye sende git doktora aman dikkat edelim

İnternette okuduğum her şeye bakma sen. Sali günü git doktoruna. En doğru bilgiyi o verir. İnternete kalsa hepimiz hastayız. İnternet bilgi çöplüğü inan ki...
doğru diyosun.geçen gün kulağımda bir çınlama sesi vardı. gitmiyo .sonra yine hazreti google a ziyaret ettim.gece vakti uykum kaçtı. sonra tansiyonmu yükselttim sonra bebişimle konuştum iyimisin diye. bana seri bir şekilde tıklamalar yaptı. kadın kadın yat uyu der gibi. sonra uyumuşum

sağol canım bende ölçüyorum. bi sorun yok gibi. gözümde büyüdü 4 ay. naparım diye sende git doktora aman dikkat edelim
Gitcem gitcem aklımda P pera__ var o da kalpzede bak takip ettiriyor kendini kapak ameliyatı oldu o da sen hiiç korkmaa doktordan sonra da mutlaka haber verr bize

dira90 canım sende mi taşındın. Dün bizimde nakliyeci geldi. Çok geç taşıdılar. Tekstil ürünleri ve kıyafetleri çarşaflara bohça gibi yapıp siyah büyük poşetlere koymuştm. Ev masumlar apae gibi suan kızım küçük bunhafta annemde kalıcm mutfak daha takılmadı diye 1 aya anck yerleşirim sanrm

Ahhahahah. Diyorum ya nette yazan çoğu şey yalan. Vertigo, yüksek tansiyon ne ararsan çıkar. Miden yanar, ülser der. Benim boynum şişmişti, ultrasonda kum olduğu ama dağılmak üzere olduğu çıktı. Nete kalsa, gırtlak kanserim varmış

Yok canım taşınma değil ama ufak inşaat tamir isleri vardı onlar yapıldı.Tabi tüm ev yerinden oynadı.Ama hamileyken bu işler çok zor oluyormuş.
Ya Allah yardımcın olsun.Bi de evde küçük çocuk olunca daha zor oluyor.Ben de kv de ye git gel yapıyorum.Evde bi kaç gün duramam.Koku cikana kadar en azından.

Ayyy biz de yapicaz boya badana. Nasıl halledicez bilmiyorum? Kalacak yerimiz de yok.

ay kızlar bende şey başladı çocuk içeride titriyo sanki telefonu titreşimde kalmış gibi bir şey oluyor 21+0 da yeni güncellememiz bu oldu akjdsaj sonra bi yerde toplanıyor toplanıyor hoop atıyo kendini napıyor çözemedim sizin titreşim modu açıldı mı?

Annem diyordu onu, bir yerde toplanıp vurur diye. Muhtemelen hıçkırık tutuyordur. Suyunu içtiği için, yutarken hıçkırık tutuyormuş biz atlattık o evreyi sanirim. Baya bildiğin tekme tokat yiyorum ben hatta noldu annecim burdayım deyince daha sert vuruyor

Kizlar bunlar da benim bebitonun ilk alisverisinden . E bebekten bulabildiklerim bu kadar . Emzikle battaniye bim ganimeti . Siftahı açtım .cuma da civile gidip orayı talan edicem

Eklentiler

• IMG_20211031_192852.webp
    21 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20211031_192841.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20211031_192740.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20211031_192413.webp
    28 KB · Görüntüleme: 91
Beni en cok kalacak yer meselesi gerdi.Bi an önce evimde rahatca ayağımı uzatmak istiyorum yaa
Valla en kotu öğretmenevinde kalırız diyoruz da, kassandrayi ne yaparız bilmiyorum. Otele bırakmak istemiyorum çocuğumu strese giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…